Prijava
 1.    

  Odjava programa

  Trenutak rastanka sa razumom koji nastupa kada nadolazeći molekuli alkohola prekinu i poslednji konac koji povezuje korteks sa nižim delovima mozga. Pucanje poslednje komunikacione žice na relaciji rasuđivanje - instinkti.
  Obeznanjenje. Zbogom pameti.
  Što si upamtio do tog trenutka - to ti je. Do kraja večeri sve tvoje aktivnosti beleži samo crna kutija.

  -Dobro, sećam se kad nam je razredni upao u sobu i tražio da mu predamo sav alkohol.
  -A jel'se sećaš kad si mu rek'o: ''Ajde bre pičko upadaj 'vamo da se zezamo, šta hejtuješ tu k'o neka baba''?
  -Kao kroz neku izmaglicu.. Znam da sam ga nudio nekim pivom, a on kao nije hteo, pa sam ga ja eksirao.. Posle toga brate...odjava programa, ničeg se ne sećam.
  -Au batice, pa tu je tek počeo šou. Nisi valjda zaboravio svoj striptiz, vitlanje kobasice i izazivanje razrednog na merenje istih?
  -Ne seri da sam to radio?!
  -Paa, sprečili smo te negde na pola puta da ne napastvuješ čoveka, a posle smo te obuzdavali svi, uključujući i njega, da ne skočiš sa terase sa hotelskom lampom kao padobranom...Onda si pričao nešto na hebrejskom, pa si dozivao Deda Mraza, zatim smo te kupali hladnom vodom a ti nas pišao,... počeo si da povraćeš...A kad si prestao da reaguješ na Sinana zvali smo Hitnu pa si išao na ispiranje i glukozu... I tako. Sad skupljamo pare za razbijeni televizor, neće da nas puste iz hotela... Lezi samo, odmaraj, rekli su da ne mrdaš...