Prijava
 1.    

  Odnos ćerke i oca

  U teoriji, vrlo bitan za pravilan razvoj ženskog čeljadeta kao osobe. Nije ni sličan odnosu keva - sin, ćale - sin ili keva - ćerka. Teorija koja je potvrđena u praksi, ali kad svratite na Balkan skapirate da tu i gravitacija ponekad zablokira.

  Knjiški primer
  Iskompleksirana sredovečna žena jada se psihijatru: - Znate, ja se bojim vezivanja jer mislim da će me muškarci izdati i napustiti. Vidite, kad sam imala šest godina moj otac nije došao na predstavu koju sam spremala, šmrc, dve nedelje šmrc, šmrc... I bojim se, šmrc, da će kmeeeeeeeeeee

  Moj primer
  - E ćale, bila sam prva na takmičenju.
  - (buljeći u vrh cigare) Kakvom takmičenju?
  - Onom iz hemije, rekla sam ti dva puta juče i tri jutros, znaš kad sam ti vrištala pred kupatilom da izlaziš već jednom, a ti opet zabagovao celo prepodne. Kakva krmeljava i raščupana sam došla, mogla sam ladno na njivu da plašim ptice.
  - (još uvek buljeći) Aha, bravo. (došlo nešto iz dupeta u glavu) Nego ćero reci ti tati, koliko šuški ti dobiješ od toga, a?
  - Hemijsku i blokčić, i plasman na republičko. I da, sad sam se tuširala i posekla stopalo na kadu što si samo zakrpio a još viri ono govno. De ne budi Piroćanac, kupi kadu i daj rakiju da dezinfikujem, opet nema hidrogena.
  - Joj sine mani me, imam samo onu Džoovu, šteta za spoljašnju upotrebu. Daće ti tajo ali ako ćeš da stavljaš unutrašnje obloge :namig, namig:
  - Jes, a kasnije i dop da mi nabavljaš, je li?
  - E sine, ne mešaj te drogeraše i ovu Džoovu. Znaš, ja kad sam bio...
  - Nemam vremena, jeste da ne idem nikud, ali ako treba idem da uplatim struju.
  - More mrš u pičku materinu nekulturnu, ko te tako vaspitao?
  - Pa ti očigledno ne... Ej, aj kad je još Markov auto tu daj mi da provozam po bloku, da vežbam za vozački, a? Mogu ti pomoći da popraviš ono što tandrče kad ideš u rikverc.
  - Ma ti meni da pomažeš, bolje da ga ispoliraš da se cakli k'o...... k'o te tvoje oči. (sebi u bradu) Ona meni da popravlja auto. (dere se) Oooj ženo, daj ovom detetu oklagiju nek mesi nešto, nisam jeo baklavu ima već pet dana.

  20 godina kasnije
  - Pa, ovo prestižno priznanje iz hemije je velika čast. Želim da se zahvalim svojoj porodici na podršci...