Prijava
 1.    

  On može, a ti ne

  Postoje određene stvari, nekada i tabu teme koje po priznanju javnog mnjenja nisu za svakoga. Učmala i ataraksična sredina koju je Domanović nazvao "mrtvo more", antipatično nastrojena prema novinama kao Cigo prema gaNjc-novoj stvari može nekada i prihvatiti "stvar o kojoj se ne govori" samo ako je učini neko ko je nadaleko priznat kao taj "neko", ali će je bezuslovno osuditi ako je počini član njihove zajednice.
  Na primjer, komentari odobravanja poput: "Ne mogu da vjerujem koji jebeni car je onaj Kojo kada je u filmu poljubio drugog muškarca, znači brate, treba imati muda za to" ili "Onaj Relja brate, koliko je to gotivan lik, kada je na binu izašao u biciklističkim, znači momka nije briga za tuđa mišljenja, jednostavno fura svoj fazon" Vas sigurno neće snaći ukoliko pokušate nešto slično, nego ćete doživjeti hiperakutnu ekskomunikaciju iz društva i proći gore nego navijač Pazara koji je pogriješio tribinu na Banjici. Postoje oni koji to mogu, ali ti svakako ne.

  Fejzbuk čet:

  -Lemi provali ovu stvar
  "Dok su oči tvoje koralna mora,
  zenice okružene, Devičanska ostrva,
  u njima se budi moga srca zora,
  u kome ćeš biti jedina i prva
  meni."

  -LOL, ekstra stvar, ko je ovo? Sajfert?

  -Ma kakav Sajfert, mali Aco iz IV-3, bacio se na poeziju...

  -Znači i on se propederčio mater mu naguzim. Nadam se da ima ovjerenu zdravstvenu, jer ga čeka let helikopterom, sljedeći put kad ga vidim ima da prođe gore nego Micin kada je na fizičkom obukao biciklističke...