Prijava
 1.    

  Ovisnost

  Trenutak kad se vratite sa odmora,gdje niste imali internet i iduca dva sata provodite prolazeci kroz 200 stranica definicija i postera, kako ne biste sta propustili.

 2.    

  Ovisnost

  Mucite se pola sata da smislite dobru defku da stavite na Vukajliju prije
  nego sto odete spavati. Iduce jutro,odete na Vukajliju da vidite jel ima komentara na tu istu defku,a onda shvatite kakvu ste glupost napisali.

  Savjet: Odspavajte malo :D

 3.    

  Ovisnost

  U početku kratkotrajna ugoda, a kasnije dugoročno mučenje. Želeći pobjeći od problema, pobjegao si od vlastitog sebe dok besciljno tumaraš svijetom. Mislio si da sve oko tebe nema smisla, a zapravo si ti postao ljuštura koja je izgubila smisao. Umjesto rješenje problema, postao si dodatak problema. Uvjeravaš se da imaš vizije, dok pravi vizionari nešto poduzimaju i čine svijet boljim. Žališ se kako si tretiran kao rob, a ne vidiš kako si upregao roditelje fizički i mentalno. Sanjaš o sreći, a ništa ne poduzimaš. Govoriš o volji, a izruguješ se ljudima koji ustraju. Ne možeš živiti od razočaranja i tuge, a previše si inertan da okončaš patnju.

  Svijet nije sastavljen od uzbuđenja, a naročito konstantnih. Ne kažu ljudi bezveze nema kruha bez motike. Samoafirmaciju i zadovoljstvo zbog uloženog truda zamjenjuje svu prazninu i nemir koji osjećaš, a nažalost nećeš nikad doznati jer si odustao. Odustajanje je ono što te učinilo gubitnikom i pokazalo drugima da su u pravu što su te tako zvali.

  Kad ti život pokaže srednji prst, pokažeš i ti njemu i nastavi.

 4.    

  Ovisnost

  Kratkotrajno zadovoljstvo, dugotrajna patnja.