Prijava
  1.    

    Oživljava ploču

    Programerski iliti FTN izraz za nenadjebivo znanje u računarskim tehnologijama i totalno razumevanje hardvera i softvera. Jačina je u tome, da osoba ovakvog kalibra poseduje svo znanje koje ti nikada, koliko se god trudio, nećeš imati. Jer on pored mozga ima i osećaj za to što radi, jednostavno, talentovan je u tome. Njemu bez ikakvog problema lagano u jednom trenutku kernel kreće da trči po hardveru. Sve ostalo je više - manje samo sipanje iz šupljeg u prazno, ipak je on jedan od onih programera koji zna šta radi ili samo veruje u to.

    - Mića juče opet smuvao neku matoru pičetinu na splavu. Bio nešto kratko sa njom u WC-u i kad su se vratili ona počela da nam okretaće neke silne ture, čak nas i kući vozila nekim nabudženim BMW-om a Mići obećala da će da ga vodi u Egipat na more. Ne znam koju on to spiku ima, kad pouzdano znam da pas nema za čega da ga ujede a i nije neki lepotan. Mislim, kakav lepotan može da bude lik sa pepeljarkama, koji studira FTN i ima prosekom 10.00, zar ne?
    - Pa možda nema keša i nije lep al' zna znanje. Taj oživljava ploču a ne tu neku kvarcovanu usedelicu. Jesi ti video njegov USB? Pa taj njegov kernel gde utrči, sistem diže za par sekundi i sve radi ko podmazano. Nema on za džabe prosek 10.00 na FTN-u.