Prijava · Registracija
 1. 126 : 11
  16 em plus     16 em minus
  127 : 11
  126 : 12

  Pan Erotika

  Edukativan časopis i sastavni deo odrastanja svakog pubertetlije. Popularniji i od "najzanimljivije" knjige (lektire). Donošenjem u školu i među drugare smatran si za glavnog frajera i poznavaoca tajni seksa.

 2. 92 : 11
  16 em plus     16 em minus
  93 : 11
  92 : 12

  Pan Erotika

  Prvi muški "uradi sam" magazin na ovim prostorima.

 3. 47 : 3
  16 em plus     16 em minus
  48 : 3
  47 : 4

  Pan erotika

  Poslednja stanica u karijeri jedne kurve.

  Nekada je bila popularna, snimala su se izdanja visokobudžetnih filmova, Brezers i Nafti Amerika stajl. Vozili su je limuzinama, pio se prvoklasni šampanjac, mrljao se koks isključivo prve ruke.. Imala je udela u politici, kao diplomata i animator partijskih predsednika, prisutna u svim svršenim činovima. Svako malo, uletale su joj i masaže i diskretno druženje sa biznismenima i sličnim državnim činovnicima na moćnim položajima. Svašta joj je uletalo...

  Kako neizbežni zub vremena mora sve dokačiti, tako ni nju nije zaobišao. Rok trajanja joj prolazi, a sa njim i preostale kategorije nestaju. Bila je sekretarica, kevakojubivoleodajebeš, tetka, direktorka, šefica, al' ne može doveka! Dodatni kilogrami su nadošli, a dečko, lokalni diler kreka, je pegla svakodnevno. Koks zamenjuje pajdom, uspokojava je. Na porno industriju je zaboravila, a i oni na nju. Snimi po neki socijalni sa čamugama, koji je izuništavaju palamarštinama da dve nedelje ne može da dođe k sebi, čisto da ima za buru. I tome dolazi kraj.

  Vraćamo se gorenavedenoj Pan erotici i sličnim ''Osmosmerka-Skandi Svet level'' socijalnim časopisima. Već se u osnovnoj školi uveriš koliko očajna i koliko navučena kuravela mora biti da bi se slikala za većpomenute magazine. Od honorara ima taman da pazari pešes' lozica u plastičnim flašama na trafici i napije se na klupici u parku, gde na kraju i overava..

 4. 30 : 5
  16 em plus     16 em minus
  31 : 5
  30 : 6

  Pan erotika

  Statusni simbol među osnovcima 90-tih godina. Ko je imao primerak ovog časopisa, smatran je za najveću facu u razredu.