Prijava
 1.    

  pizdarija

  Mnogo koriscena rec u srpskom jeziku. Njome se moze adekvatno opisati apsolutno svaki predmet bez obzira da li se govori u losem ili dobrom kontekstu. Jedina multifunkcionalnija rec od ''pizdarije'' je rec ''kurac'' koja je sama po sebi opis za sve zivo (i nezivo).

  -Sto ti je dobra majica!
  -Ma, more neka pizdarija, kupila na buvljaku.

  -Bato, mogo ti dobra ova pizdarija, zeze k'o luda.
  -Aha. Moj deda pek'o juce, pa hteo da probas.

 2.    

  pizdarija

  Zaista, zaista uznemiravajući video snimak. Loš trip. Onaj koji dvadeset godina kasnije u suzama prepričavamo psihijatru. Ne mislim na one prosečne scene iz horora dž produkcije gde neko u ukletoj kući juri grupu tinejdžera štilovkom premazanom kečapom, ili na sranja sa judžiza koja uključuju tri crnca i tinejdžerku koja je nevina, al ko ovčica iz Svena. U pitanju su mnogo ozbiljnije stvari koje se mogu naći na mračnjaku ili maderlesu koja obično uključuju egzekuciju raketnim bacačem ili scenu sa milfačom koja je od ragbi lopte posmislila da je dildo . U svakom društvu se obično nađe neki baksuz koji misli da mu je zakleta dužnost da ovakve stvari deli sa drugima, i da dobija duple poene ako to uradi za vreme obroka. Neiskusni se obično zajebu i upuste u razgovor sa baksuzom koji se završava pegliranjem, noćnim morama i/ili dvomesečnom erektilnom disfunkcijom.

  Baksuz: E, brate, jesi gledao ono...
  Lik 1: Ne.
  Baksuz: ali nisam ni...
  Lik 1: Ne!
  Baksuz: ali samo sam hteo...
  Lik 1: NE!
  Baksuz: ali samo da ti...
  Lik 1: šupičkumaterinu bre, zadnji put kad si mi pričao one tvoje pizdarije, nije mogao da mi se digne dve nedelje. Sikter!

 3.    

  Pizdarija

  Univerzalna reč koja se koristi da bi se opisao neki predmet ili stvar čijeg stvarnog imena ne mozemo da se setimo ili koja ima dugačko ime i teško se iѕgovara.

  Ma dodaj mi onu pizdariju!

 4.    

  pizdarija

  ima dvojako značenje:
  1.sranje
  2.suptilniji naziv za trpezariju

  1.onaj tvoj sin je opet napravio neku pizdariju
  2.ajde donesi još jednu stolicu iz pizdarije

 5.    

  Pizdarija

  Suprotno od majstorija.