Prijava
 1.    

  Pušiti se

  Stadijum koji sledi nakon što Vas neko kulturno ugasi.
  Koristi se uglavnom u verbalnim konfliktima, a poneki piromani ovaj izraz shvataju suviše ozbiljno. Rezultat toga je najčešće spaljena kosa, izdepilirane ruke ili tvoja urna na kaminu, ali o tome drugom prilikom. Držimo se teme.

  Dakle, ovde se radi o tipu razgovora u kojem nema kompromisa. Faktički posle ovog rata, neko postaje persona non grata. Nije obavezno da sukob ostane na rečima, ne kažem ja, ali kad se pređe na dela uglavnom nevini stradaju..
  Praktikuju ga i roditelji kada izvršavaju ultimatum nad svojom decom usled neposlušanja, nestašluka ili pak loših ocena.

  - Jesi čuo?! Ukrajina uvela sankcije Rusiji!
  - Hah, pa gde će na Rusiju?! Sad kad im Putin isključi gas, ima da se puše, i oni i zapad, pazšasamtireko!

  - Šta je bre ovo, što mi niste rekli da se obučem u crno?!
  - Možda zato što crna boja ne karakteriše tvoju eldžibiti opredeljenost!
  - Uuu Maree, imaš nešto sivo iznad glave, rek'o bi' da je dim! :liže prste: Ccss :onomatopeja gašenja sveće:

  - Šes opomena na polugodištu! E nećeš mi ga više ić'na balet ne zvao se ja Radoja! Za sve je kriva ona tvoja majka!! ''Pusti ga Raki, dete je''. I šta sad?! Izrastaš u pravog pedera, a ja sam te hranio sa svojih devet prstiju i trebalo je to da sprečim! Sad moram da lečim, al'se i to da rešiti! Motiku u šake i pravac bašča, a jelo dobijaš tek sutra! Balet?! U automehaničare ću ja tebe, nećemo se mi zajebavati, pa se ti puši koliko ti volja, zajedno sa svojom ''da nisam slomila nogu, bila bi najbolja balerina sveta, a on ima moje gene'' majkom!! Još si tu?!

 2.    

  Pušiti se

  Alergijska reakcija na dlan.

  - E sa' ću ti zavalim šljagu, pa se puši!