Prijava
   

Mrs.Raven

Noć. Došla je polako sa svojim tamnim strunama previjajući krovove zgrada svečarski osvetljenog velegrada. Bilo je hladno, ali taman toliko da mi bude prijatno u mom kaputu. Otišao sam na dogovoreno mesto. Svi su bili tu. Naravno, svi osim nje. Zar toliki prevaljeni put da ode u ništavilo mojih životnih promašaja zbog kosmičkog cirkusa koji je uredio tako da ona baš tad ne dođe. Pa dobro, preživeo sam i gore. Priče su se kitile jedna na drugu, društvo je bilo veselo, a i ja sam, donekle.
Ukazala se na vratima. Svi smo zastali. I vreme je. Oči su izgubile komandu mozga i počele su da prate svaki njen korak, svaku mimiku, svaki treptaj. Hteo bih sad da je opišem, ali, ne umem. Verujem da deo mene još uvek sedi tamo, oslobođen zvuka veselog društva, i prati treptaj anđela.
Možda je to bio samo san, pitam se. Možda iz mene govori žudnja. Možda će uvek biti samo možda. Ipak, siguran sam da vreme neće iz mene odgnati tajnu koja se krila u unutrašnjosti njenog dugog crnog kaputa, nikad!
Jednostavno Mrs.Raven!

   

Meni ni mts više ne šalje poruke

Poslednji stadijum samoće.Toliko si izolovan od društva da te se ni mobilna mreža na koju si priključen ne seća da postojiš.

-Ko ti je to poslao poruku? Neka treba,a?
-Ma kakvi! Stara kaže da ne zaboravim da svratim do prodavnice!
-Daj bo ne zezaj!Sigurno neka treba de da vidim telefon!
-Ev ti načitaj se!
-Stara,stara,ćale,Mile,stara,stara... jebote šta ti imaš poruka!
-Daj bo ne zajebaji!
-Ne zezam se,meni ni mts više ne šalje poruke!

   

Kao baloni na invalidskim kolicima

Neke stvari u životu su same po sebi jednostavno toliko čemerne, da u njihovom slučaju one sitnice koje život čine radosnim ne znače apsolutno ništa. Poput devojčice koja se igra međ leševima izginulih vojnika, taj tračak radosti je mrtva kurčina naspram zaslepljujućeg crnila koje je okružuje.

- Ščuo da je Džigiju umrla keva?
- Aha. I to baš sada kad mu uleteo Estudijantes iz dvojke.
- Ma da, k`o baloni na kolicima...

   

Čokoladno oko

Analni otvor. . Plinara. Anić. Čmar. Dukat. Senfara.

- Ljubavi daj da te malo arčim u čokoladno oko jer vec pola sata pogledom me miluje k'o da me dodiruje.

   

Jugoslavija

Vidi vako... Nemaš ti pojma šiljokuran... To ti je bila jedna zemlja gde je bilo svega i sve je bilo najbolje.

Niko ništa nije radio, a svi su sve imali. I kad nemaš, uzmeš od preduzeća, il neki od oni kredita što se nikad ne vraćaju, sve se to lepo rasporedi na društvo, i super svima! Svi nas voleli, svi nam zavideli, a tek pasoš što nam bio crven i lep! Na more ideš kad oćeš i de oćeš i pišaš po domorocima, nako gospocki.

Vojska ko zemlja - sve na nivou, sve najbolje, pričalo se da smo bili četvrta sila u Evropi, al ja iskreno mislim da smo bili i prva, ako u Evropu ne računamo i Eseseser. I svi vole vojnika, čudo jedno! Odeš u Srbiju, odeš u najgore ustaško mesto u Rvackoj - prosto se utrkuju ko će pivo da ti plati!

A tek Tito! Da viš kad ON nekom kaže "Ne!"! Pa sve se bre trese, ceo se svet treso od nas, svi nas znali ko smo i de smo, svi nas bre voleli! Crnci te vole, Englezi te vole, Amerikanci te vole, Sovjeti te vole, čudo jedno! Svi pitaju kolko ti para treba, samo da bi i ti njih volo, tolko im stalo bilo do nas i naše Jugoslavije! Pa kad gledaš one sletove na stadionima... Voleli smo ga bre, EJ! I mrtvom smo mu nosili štafetu! Ej, Drug Stari, da je još poživeo, sve bi danas drugo bilo, znao bi on kako sa ovim barabama...

Svi bili jebači, svi unakazili od jebanja svaku zemlju u koju odu, strankinje jedva čekale Srbe i Rvate da se sa njima plode, jer su svi Jugosloveni bili pravi ploditelji, takvih na planeti nije bilo. Tolko smo plodili da su ove naše ostale suve, pa počo se smanjuje natalitet, to je krenulo otad, jer smo bili jebači.

A tek bracvo i jedinsvo... Pa kad zapevamo himnu, Hej Sloveni, pa Brena, pa Bijelo Dugme, pa Kraš čokolade, pa Gorenje... Nismo bre ni gledali ko je Srbin, ko Hrvat, sve nam jedno bilo. Svi smo se zajedno provodili i zezali, pravo Titovo bracvo i jedinsvo! Eeeej, to je bre bila zemlja bre!

Vi sad pojma nemate! Da vam čovek da jednu ovcu nacrtanu, ne biste znali da je sačuvate! Vi ste bre nule svi do jednog!

- A što se raspala onda ta vaša Jugoslavija?

- Što... Zbog vas nezahvalnih, mamu vam balavu! Sve ste hteli, OVOLKA vam usta, al da ne radite ništa i da ne doprinosite, niste navikli ni na muku ni na rad, samo biste se zajebavali po ceo dan i da gledate one vaše porniće i da putujete, samo vas to interesuje! I da kradete! Zinuli u one vaše vođe ko da su bogovi! Ne znate ni ko ste, ni šta ste, ni odakle ste, boli vas uvo za sve, samo da se zajebavate! Mamu vam balavu hohštaplersku!

   

Eksterna memorija

Puškica.

   

Zvezdino godište

Dok pišem ovu defku mnoge devojke zvezdinog godišta postadoše punoletne, pa izraz i gubi na značaju. Al' ipak ima svoj smisao i zaslužuje da se definiše.
Koristi se za označavanje nabujalih tinejdžerki izraslih u širinu, visinu i dubinu (Al rastu ova deca), a rođenih 1991. godine.
Blagopedofilski izraz.
Aludira na Zvezdino osvajanje Kupa Šampiona te 91. godine.
Posle toga sledi Partizanovo godište (1992. kosarka)

(nekad, al' ne tolko davno)
Vidi ovu, koja maconi!

Uf, to od Perinog brata od ujaka sestra od strica, sad upisala medicinsku, zvezdino godište.
E jebi ga, ja se ne petljam s nekom koja nije čula za Transformerse.

   

Radna akcija 2014.

Po uzoru na kanalisani komunistički entuzijazam posle Drugog rata, današnja vlast se dosetila kako i u kapitalističkom sistemu iskoristiti dobru volju i euforiju kod mladeži. Džaba radna snaga nikad nije bila na odmet.
Pa da napravimo jednu skeptičnu projekciju kako bi to moglo da izgleda.

Dragi dnevniče, najzad se osećam korisno. Više neću biti društveni parazit. Prijavio sam se za radnu akciju Svilajnac 2014. Sutra krećemo, celo društvo iz kraja. Bateriju za mobilni sam napunio, skinuo 3 nova albuma. Poneo kanticu, grabuljicu i lopaticu za plažu. Kinezi dele džabe. Prenoćište i hrana obezbeđeni. Jedva čekam!

Danas sam dobio žulj na palcu od pravljenja selfija. Ćale blagosiljao rane udarničke. Povraćao sam ceo dan od nesnosnog smrada. Komarci su bukvalno kao rode. Spavaćemo po praznim štalama, izgleda. Duvali smo celu noć i tripovali da nas progone podavljene krave. Danas nismo mnogo radili jer nema ni materijala ni alata, kažu sutra ćemo. Jeli smo za večeru sardinu iz 1958. Neki čobani su zapalili logorsku vatru odmah pored štale. Umalo se ne pogušismo na spavanju.

Jutros smo pomagali jednom seljaku da zaseje letinu. Onako napušen sam se isekao motikom po cevanici, pa su me prebacili u stacionar. Imam tri kopče i 48 lajkova. Seljakova ćerka mi poslala zahtev. Ima dobre sise. Prihvatio sam.

Danas smo trebali da čistimo rečno korito. Svi smo se složili da je to bezveze, jer će reka opet da nanese. Otišli smo u obližnju prodavnicu na pivo, nestalo vutre. Seljančice uveče došle kod našeg logora. Opet smo založili vatru. One su htele da igramo kolo, a mi smo hteli da ih jebemo. Pregovori su u toku. :dopisano: Nisam jebo.

Najviše volimo da radimo kod seljaka, dočekaju nas ko za slavu. Uglavnom nam ne daju ništa da radimo, da ne napravimo još veću štetu. Eto, juče ludi Maksa prevrnuo traktor kad je hteo da ga digne na dva točka. Sedimo ispred kačare i cirkamo radžu. Mnogo volim selo. Kad se sve ovo završi, idem da obiđem dedu i babu, red je. Nisam bio 4 godine.

Trebao da se meša beton za obnovu kuće. Joci upadne lopata u mešalicu, pa ga zvekene po sred čela. Dobio potres mozga, vratili ga za Beograd. Miki, kad je sipao vodu, omaši mešalicu, pa šljusne na utičnicu. Celo naselje ostalo bez struje. Seljaci nas podozrivo snimaju, poneki opsuje majku kaldrmašku. Seljančice nas gledaju kao bogove, obećali da ih vodimo u zoološki vrt, kad im obnovimo kuće i imanja. Meni moja dala za sise, Maksa krnuo prstenac.

Od ujutru cepamo radžu. Đole provalio dve pušnice, krkamo suvo meso i slaninu, a kobaje pečemo na logorskoj vatri. Seljančice donele domaći hleb. Paradajz i krastavce krademo iz obližnjih staklenika. Mnogo volim radne akcije! Izgleda da ćemo i jebati večeras. A evo i meštana, ljudine i domaćini, odoh da ih dočekam!

Dragi dnevniče, evo nas u Urgentnom, seljaci nas oplavili vrljikama i kočevima. Svet je načisto poludeo, ne možeš više ni da pomogneš k'o čovek.

   

Tvit

Kratak i vlažan prdež.

- Ženo, nisam stigao na vreme do toaleta pa sam malo tvitnuo u gaće...
- Znam, pratim tvoje tvitove već deset godina...

   

Autan

Limenka piva ohlađena do temperature pred smrzavanje tečnosti u njoj. U manjim količinama nije dovoljno efikasna, ali u većim svakako doprinosi opštoj ugodnosti korisnika.

"Jebote, sine, al` piče ovi komarci k`o da nose mačete!"
"Nemam pojma burazeru, popio sam sedam Autana - ništa ne osećam!"

   

Para je bačena

Siguran ishod kocke.

   

Airbag

Potrošačka korpa u Srbiji.

   

Opalac

Uzvik ushićenja napaljene devojke kada umesto srednjim prstom, pomaziš njenu mačkicu palcem.

- Oho, opalac! To mi kaži, srećo...

   

Ja zadovoljan

Znaš da nisi za bolje pa ćutiš i uživaš.

Čekao si sneg, pala je kiša. Platio si kiflu, dali su ti slani štapić. Trebalo je da dobiješ po pičci, a dobio si samo po ušima.

Prošao si ko u Fila papučama po trnju. Bleja.

- Kako ti bilo s onom malom sinoć?
- Skin'la je gaće, rekla je daće... Al' na kraju ništa nije bilo.
- Kurva!
- Što bre? Ja zadovoljan! Obećala je da neće da me tuži.

- Šiki bgate, imaš neko duvanje matori?
- Nemam matori, odrali me bosovi, izbili mi bubrege.
- U bre Šiki, pa jesi dobro?
- Ma super, ja zadovoljan! Mislio sam da će da mi izbiju zidove i od njih naprave nadgrobni spomenik, koliko sam ih ojadio.

   

Van Helsing

Putnik u busu koji širi aromu belog luka.

'Alo Helsing,nisi u lov na vampire krenuo...

   

LSD

Jedan od najjačih halucinogena. Sintetisao ga je Albert Hofman 1938. god.
Ali tek 5 godina kasnije, počeo ga je ozbiljno proučavati. Testirao ga je na sebi, i upisivao zapažanja u dnevnik. Jednog dana je zapisao:

"Boli me dupe za Drugi Svetski rat, ja sam slon"

   

Alfabet

Prva grčka kladionica.

   

Monokl

Šljiva u očnoj dolini. Plavetnilo pučine Ligurskog mora koje se dobija bliskim kontaktom sa nekim tvrdim predmetom. Za žene - prečica do sigurne kuće, za muškarce - "dovešću ja moje ortake, ima da vas polomimo k'o pičke".

- Haha, jesi se to opet kurčio na splavu pa popio batine od obezbeđenja?
- Ma jok, Milena me zabola daljinskim, hteo sam da joj ćušnem u dupe na kvarno.

   

Ispravi me ako grešim

Složićeš se sa mnom zar ne, jer ovo što ću upravo reći je ekstremno smisleno, neosporivo i edukativno. Ipak, ja sam čovek širokih shvatanja i ostaviću prostor za verovatnoću da ono što sam rekao možda i nije 100% tačno. Iako jeste.

„Ispravi me ako grešim, ali tvoju sestru iz našeg društva jedino ti nisi jebo.“

   

Zaboravi gde si stao

U prevodu-to što pričaš nema ama baš nikakvog smisla,totalno je trulo i nerezonski,i molim te da nas ne smaraš više tim glupostima...Mračiš,zračiš,smaraš...

X:"I mi brate onda uzeli i pišali tim ženama po peškirima,i..."
Y:"Brate,zaboravi gde si stao...Ima neko pljuge!?"

#1
+153950
2527
definicija