Prijava

Jedna od retkih definicija koje me nasmeju svaki put kada ih pročitam.

a ne... u slučaju adsl-a, spliter ide pre rutera, tako da može da bude kakav god fiksni telefon. U slučaju voip telefona, ili paketa sa kablovskom, tada telefon ne bi radio kakav god da je u slučaju nestanka struje, naravno, ukoliko nije povezan na ups. U slučaju wireless interneta, zavisi od postavljene opreme... ukoliko je prijemnik na anteni, potrebno joj je napajanje, ukoliko se koristi AP, opet za njegovo napajanje treba "kabl". Ukoliko se koristi kartica u računaru, naravno, neće bez kabla u ups-u... a ukoliko se koristi wifi kartica na usb, laptop bi napajao wifi. A tu još postoje i usb "stick" (it to me) za internet kakve dele mobilni operateri (neću da ih komentarišem...) i još nekih sistema koji nisu preterano zastupljeni na ovim prostorima... da budemo "ko prstom u bulju" precizni :D

mortrisha... a šta ako je u pitanju mobilni?

Moja priča ima više rupa od te, jelte ;)
Čak i da je telefon "u paketu" sa kablovskom, ne bi radio kad ne radi ruter, a čak i ako je bežični ne bi radio. Tako da bi radio u izolovanom slučaju da je telefon bakelitni sa brojčanikom, vezan na dobru, staru Telekomovu paricu :))

Ovi iz tehničke podrške me podsetiše na Micu Ubicu iz nekog razloga.
+

mortrisha... a šta ako je u pitanju mobilni? Vađenje baterije bi verovatno upalilo neke lampice... bez obzira što nema struje ni tamo gore :))))))))))

:)))

Tehnička podrška: (...) Da probamo nešto: vidite li kabl koji ide iz telefona do utičnice?
Korisnik: Vidim.
Tehnička podrška: Pratite ga i isključite iz utičnice.
Korisnik: okeeeej ... ::tu tu tu::

?
+292
25
definicija