Prijava

Glupa ili ne, ceo me kurac zabole, ali ovo su neke od velicanstvenih akcija ovih pacova:

http://i53.tinypic.com/2luujjb.jpg

http://i56.tinypic.com/14acumc.jpg

Jedan narkoman iz kraja se stvarno penjao uz oluk ili kako vec na 4. sprat jer mu je lerdi rekao da je ostavio dop na krevetu, a prozor bio otvoren :D
Istinita prica

jbg menjaju se vremena..ne smem da zamislim kako bi danas prosli sa demonstrantima tako opremljeni

au..ja sam se na 16. rodjendanu kod mog drugara odvalio od zivota..Ne znam ni koliko sam piva popio, naravno povracao sam celu noc, sve je to sastavni deo odrastanja :D

kaca, ne slusaj ove mangupe ovde :)

A vi genijalci se ovde izivljavate na detetu 96-o godiste, bravo

Ne znam brate, alergican sam na to...Jerkovic/Zemun/Blokovi/Dorcol su zakon, sve ostalo je selo i sl

Forester, ti verovatno ne zivis u tom delu BG-a i preterano seres, ako mene pitas.
Ja se vozim 27-icom i 27E skoro svaki dan, i bas ko i svaki drugi, a to sto kazes da bi brze stigao do Sapca, pricaj nekom sa Bezanije, Dorcola ili tako nekom kraju sa drugog dela grada.

Da je daleko jeste, ali 27 i 27E na pocetnoj stanici na Trgu stizu do zadnje stanice u Mirijevu za max 40 minuta kad je guzva, uvece i za 20-25, sto i nije toliko strasno za BG. Osim ako ne racunas baseve 46 i 79 koji idu kroz pola grada.

Jako mi je mrsko sto cu ovo reci sad, ali novi deo Mirijeva tzv "gornji kraj" je mnogo sredjeniji i lepsi od moje Burme, koja jeste i vazi kao sto je neko napisao za "zao i siv kraj".

Ljudi kenjaju, nikad nisi ni bili tamo, to sto su se do pre 20 godina setale koze po Mirijevu, to je druga stvar, verujte mi svi, skroz je gotiva kraj, tj ovaj novi deo...Zabac, posta, Maxi, Balkanov stadion, pa do zadnje stanice 27 i 27E.

Kao sto sam rekao stari deo gde je 7. gimn je selo

#385
+8709
143
definicija