Prijava
   

4x4

Oznaka na vozilima koja znači da se u njima jebe sve u 16.

   

Detinjstvo u periodu 1995-1999

Ustaneš u 7 sati kako bi odgledao Viteza Koju. Boli te pače za sve, znaš da kad upališ Tv nećeš gledati Tadića kako sere, pedere kako se balave i Ivana Ivanovića kako jede govna. Baba ti isprži kajganu..uff kako je tad kajgana dobra bila. Odeš do prodavnice i za 5 dinara kupiš desetak turbo žvaki, sa kojima praviš nenormalno velike balone. Ako je subota, u 10 sati uključiš Pink i gledaš Badija, psa košarkaša. Završi se Badi, a ti odeš kod ortaka da se igraš klikerima, uzmeš mu dva staklenca, al izgubiš mermerca, al nema veze, prošle nedelje si mu uzeo naftalinca. Onda odete kod komšije i kradete mu trešnje, umažeš se kao svinja, odeš kući, keva ti opali dva tri šamara jer nisi bio kući kad je dolazila tetka koju nisi video dve godine. Uključiš RTS 1, odgledaš Srleta i Pajčeta ili Štrumfove, zavisno od toga koji je dan bio. U pola 8 odgledaš Laku noć deco, istuširaš se i legneš da spavaš.

Jebala vas Evropa i gej parade, oću svoje detinjstvo !

   

Morževi

Ljudi koji se satima, nekad i danima ne pomeraju iz kreveta. Moržizam je telesno stanje, koje zna da uhvati kada vam dođe da budete preterano lenji i kada ne želite da mrdnete guzicu ni do kupatila. Takođe može biti i psihičko stanje isključenja iz životnih tokova.

Laza: Kevo, daj mi čašu vode, kreće mi serija. I donesi mi nešto da jedem. Onako, na brzinu.
Dva sata kasnije...
Laza: Kevo, daj mi neki sok. I isprazni mi pikslu.
Keva: Hoćeš i da te podojim? Moržino jedna, samo ležiš tu čitav dan. Još malo, pa će kljove da ti izrastu!

   

Normalna devojka

Ideal svakog muškarca. Devojka o kojoj sanjaju, ona koja bi bila uz njih u dobru i u zlu. Ona kojoj se poveravaju, ona koja brine o njima i koja ih voli bezuslovno. Ona koja se ne šminka previše, oblači se pristojno, lepo je vaspitana, dobro kuva i ume da sluša i savetuje. Medjutim, kada je pronadju, dodeljuju joj titulu najbolje drugarice.

- Deki, znam da si smoren, ali digni glavu gore, znaš da uvek možeš da računaš na mene. Ako ti bude trebao razgovor, znaš da uvek možeš da me zoveš pa makar bilo 3 ujutru. Adje, dodji kod mene sutra, praviću ti palačinke.

- E, car si. U jbt, izvali onu plavušu, kakva pi*ka. Kakave sise, jaaaaaao, oženio bih je!

   

Zna se šta se jebe a šta se ženi

Tetkino objašnjenje oko izbora buduće mlade. Kapljica na vagi kvaliteta "da li oženiti brkatu dobričinu ili guzatu plavušu".

Eto vam ga na ziljave fukse!

   

Al ću da spavam kad dođem kući

Prvo što pomislimo kad se ujutro u 6 probudimo za školu/posao.

   

Nije još pregledala

Kec na pismenom.

Ćale: Šta si dobio na pismenom?
Ti: Nije još pregledala.

   

Moja baba

Omnipotentno biće. Biće koje može da uradi sve iliti bilo šta.

"Ej! Vidi šta ja umem!"
"To? Pa to može i moja baba!"

   

Ma mora da stane

Najčešće poslednje reči pešaka koji prelaze preko pešačkog u Srbiji.

   

Kod nesređenih umova sređena je soba

Jedini preostali argument kad te neko isproziva za čarape ispod kreveta, dva prsta prašine po policama, ostatke hrane i plastične ambalaže po stolu i oko stola, kao i dobronamernu sugestiju da ako hoće da se izuje, radi to na sopstvenu odgovornost.

   

Baro

Isto što i ''cool''. Pošto se kod nas to bukvalno prevodi mi smo ipak našli naš srpski izraz - baro. Koristimo ga kad je nešto ultimativno dobro, mada postoje i slučajevi u kojima ga za nešto drugo upotrebljavamo, uglavnom, ovaj izraz sam čuo samo u mom gradu, a kada sam ga pomenuo izvan njega, bio je totalna nepoznanica, pa ae da se napravim pametan i definišem ga. (:

A: Vidi mi tike brate!
B: Baš su baro brate, gde si ih uzeo?! (:
(naravno i za druge odevne predmete i sve što je ultimativno kul koristimo ovaj izraz a koristimo ga i za neke druge npr...)

A: Brate, sinoć sam se istripovao da sanjam kako sam poklao pola razreda.
B: Ne seeeeriii.. i?
A: Ništa, brate dobio sam ukor.
B: Nisi ti baro s glavom.

   

Diši

U Srbiji sinonim za manje poznatu frazu "prijatno" kada neko jede.

   

Matematika

Deli ljude na dve grupe. One kojima nije jasna i one kojima nije jasno kako ovim prvima nije jasna.

   

Stariji brat

Iako je mene moj mrzio prvih 3-4 mjeseca nakon mog rođenja (provjerena informacija - ali, dobro, tad je imao 13 godina, drmao ga je pubertet, može mu se oprostiti), stariji brat je nešto što svaka djevojčica treba da ima i čak nekad više nego roditelji utiče na njen budući karakter. Ima praktičan značaj. Vozi i dovozi iz grada, pravi kućice za tehničko, reži na svako muško što mi se približi na manje od dva metra. Odkad je počeo da radi daje kintu kad zafali. Govori starcima da me puste na svirku, jer će on da pazi na mene (nećemo se ni vidjet', u dogovoreno vrijeme se nalazimo da idemo kući). On je i prvi koji mi je puštao pravu muziku (veliko hvala), koji kopa po netu za prevode filmova koji mi se gledaju, koji mi kupi pravu kartu svijeta da zalijepim na zid, a ne ova ružna sranja u knjižarama u blizini. Vjerujem da ću na neko od označenih mjesta otići sa njim. Stariji brat mi da da nosim njegov fotoparat na ekskurziju, iako sam dosad pokvarila pola tehničkih stvari u kući. Takođe preko njega naučim nešto i o tom šta je seks, prema promjeni kondoma u ladici za čarape, ili činjenici da je njegova djevojka pokrivena do grla ako ja uletim u sobu, čak i usred jula (dobro, ovo je bilo kad sam bila manja, sad ne prilazim ako vidim ženske cipele ispred vrata). Ipak, ima i od mene neke koristi. Biram poklone za djevojku, peglam mu odjeću, zasmijavam ga, zajebavam, ne dam mu da odraste. Zbog mene će biti najbolji otac, ako ikad bude imao žensko dijete.

?
0
0
definicija