Prijava
   

Raklja

Šo reče Stankela, mesto randevuja prečke i stative. Ono, sigurno da ima neku čar kad daš evrogo u raklju na primer dropkom, a goša neverue.

Evo recimo kacam igro za Parisen Žermen protiv nekih Mađarština, misim da se zovu Videoton ( zipa slučajeve šo su dali ime klubu, mogli su ga nazovu Ulicakrov, nevera)
Nači prolazim jednog, okrećem se kažem čmokaj ga Husaru, i onda znači sigurno lomim još jednog metodom biciklica i već sam negde ispred šesesterca. E pazi sad ovo, saću vam pokažem, samo ne mogu sad u Paćotiju, tad sam nosio novu kopu - Najku, naš kaka kopa lagana ko čarapa i još blista, očetko Pantela pre meča.
I stojim ti ja na ivici šesesterca, sigurno nek to bude ivica ove Diana unikatne tapiserije, rolnem loptu Adidas Fivernova i uvatim je spoljnom - udarcem vrste efe i pravo u raklju. Goša u faznu stoji pomičnosti bez. A sutra u Lekipu naslovi tipa: “Pantela pokvario Video(ton)”, “Pantela, što opet u raklju? ” i tako, al neće Pantela da se hfališe. Evo, nek novine pokažu, slučajno pono.
A naače šo mi došo posle poslednjeg sudijskog zvižduka njihov levi bek, neki covpa mali prljavi zbrčićima smešnim nekim i kao: Pantela aj daj dres. Ja ga gledam, de da dam original od Najkea broj desetka razumeš za Homu neku il neki takav kurac. Al aj dao sam, Pantela je dobar čovek.
Aj sad Sveti otac, duhovi i braćala sigurno. Ameno!

   

Medveđa usluga

Kad ti međed učini uslugu.

- Međede, dodaj daljinski!
(međed dodaje daljinski)

   

Ozbiljna veza

Kad pokažeš užoj familiji s kim se jebeš.

   

putuj Igumane

Kada vam neko preti svojim odlaskom (tipa oratk na basketu preti da ce otici kuci ako mu se ne prizna faul) a vi da bi ste mu stavil do znanja da vas zabole ona stvar shto ce vas lishti svojeg prisustva mu lepo kazete PUTUJ IGUMANE...obichno sledi i I NE MISLI NA MANASTIRE

Cartman: Fuck you guys im going home!
Kyle, Stan, Kenny : PUTUJ IGUMANE I NE MISLI NA MANASTIRE!

   

Vojislav Šešelj

Začetnik današnjega "fejs" jezika.

Vovim te bve!

   

Koliko kanala hvata?

Logična pretpostavka vezana za neki predmet, koja nastaje u trenutku kad saznate cenu istog.

- Koliko su vam ove pantalone?
- 32.000,00 dinara gospodine.
- Aha. A, recite mi, koliko kanala hvataju?
- Molim?!

   

Sve za ljubav

Sinonim za izgubljenost osobe u vremenu i prostoru.

"Ćale zaglavio tri dana u birtiji, keva htela da se prijavi na "Sve za ljubav", samo da ga vidi"

   

Moj šlic je za nju uvijek otkopčan

Najblaži, gotovo i neprimjetan (pod uvjetom da ga neko drugi ne spomene) osjećaj "post-raskidne" nostalgije za nekom osobom.

- E, matori, a što si ti sam? Gdje ti je riba, a?
- Koja?
- Kako koja, pa Marina!?
- Aha...
- Nismo vise skupa, ali moj šlic je za nju uvijek otkopčan.

   

Ona

Ona je ovo, ona je ono, ali tebi - ona je sve. Drugi je pljuju - ti je braniš. Drugi je ne podnose - ti je obožavaš. Svidja ti se... Mnogo. I previše. Lud si za njom. Za trenutak pored nje dao bi deset godina pored bilo koje druge. Sve one su tako... a ONA je ipak tako...
Ali, ti si njoj drug. I ništa više. Samo još jedan običan drug, a ona je tebi... prosto sve. Tako je bilo, tako će ostati i to te boli, grize, kida iznutra. Ne jedeš, ne spavaš, nemaš više ni inspiraciju da definišeš nešto na Vukajliji.
Preostaje ti samo da pokušaš lečenje narodnim lekom za sve...

Kad saznam da li terapija deluje (trajno, tj. na duže staze), javljam vam. Trenutno je još u fazi testiranja...

   

jašta

Potvrdan odgovor vrlo koristan prilikom odgovaranja na pitanja na koja se baš i ne može odgovoriti sa da i ne. Uglavnom svi su srecni i zadovoljni dok(ako) druga strana ne skapira zajeb.

-Tamo nece biti droge zar ne sine?
-Jašta.

   

Delivery report

Pljuskanje guzova vodicom iz WC šolje,prilikom obavljanja velike nužde...

   

Nemoj brže , ogluveću .

To je ono što ti kolega kaže kad jugom pređeš 80 km/h .

80 km/h

(instrument tabla vibrira , ratkape se trešte , u auspuhu kao da ima 5 kg eksera)

A: Brate , nemoj brže , ogluveću !

B : Šta si reko!?

   

Oženjen

Onaj koji u kafani podiže noge dok konobarica briše pod.

   

Džoger

Parče hleba nabodeno na viljušku kako bi se pokupila hrana sa nedostupnih delova posude.

Ne bacaj tu teglu od ajvara, sad ću da je izdžogiram.

   

Videćeš posle škole

Najpoznatija pretnja među dečacima, koju po pravilu izgovara klinac koji hoće da najavi batine svom protivniku i da tom prilikom zvuči opasno i samouvereno. Međutim, onaj koji to izgovara obično to radi samo zato da bi sebi dao dovoljno vremena da pobegne kući, ukoliko u međuvremenu ne dobije fizičku zaštitu od strane nekog jačeg ili većeg broja drugih učenika.

   

Nemo si seljak

To je izraz koji koriste seljačine kada, po njihovim merilima, treba da odgovore svog ortaka, takodje seljačinu, da uradi nešto što je previše seljački, čak i za njega.

-Seljačina br.1: Brate dal da brčnem malo i glavu u ovu fontanu?!
-Seljačina br.2: Brate, nemo si seljak, ladi kao ja samo noge!

   

Vrhunac samopouzdanja

Uđeš u menjačnicu, pružiš novčanicu od 5 evra i kažeš: "Sve".

   

Kad je muka, gde si Đuka

...kad jebete, Đuku ne zovete, je izreka koja se koristi radi skretanja pažnje "prijateljima", da vam je već malo pun nos toga da vas se sete samo kada im treba pomoć bilo koje vrste, a, da vas se, po pravilu, neće setiti ako imaju neku akciju koja podrazumeva uživanje u ma kojoj količini, i ma kakvo ono bilo.

-Gde si jebo te, ceo dan te tražim. Treba da odemo do X na gajbu, da je malo sredimo!
-?
-Ma ne pitaj, sinoć smo malo pravili bahanalije, znači bilo je nadimanje, neke cave, neki likovi iz kraja...E, požuri brate, moramo sve da skockamo pre nego mu se matorci vrate.
-???

   

Cimer

Osoba sa kojom ćete voditi višečasovnu raspravu zašto je bolje da on ide u prodavnicu po hljeb i ostale potrepštine...

Pobjednik u duelu nema jače argumente, ali ima jače živce i želudac!

   

Moja fioka

Moja fioka je fioka koju ima svaki klinac. "Mama, jel ovo sada moja fioka?". Da, dobio je fioku... Tako je lepa i prazna. Stavio je unutra svoj autić. Da, to će biti garaža. Sada je stavio i čoveče ne ljuti se. Vreme prolazi... Negde među lajsnicama ze zavuklo pedeset para... onih malih žutih i debelih. Poslednje važeće pare u Srbiji. Sada nema manje od 1 dinar. Tu je i nekoliko bombona iz praistorije, mačkin zub koji je našao u dvorištu, nekoliko kamenja sa mora. Jedna praćka. Kauboj i indijanac, tenkići i topovi. Par rezača, gumica.... Kasnije se uselila prva potrošena olovka. Patentica koja se slomila. Hemijska koja se istrošila. Sveska za matematiku. Udžbenici sa rednim brojevima. Poslednji su imali broj osam. Evo ga, gel za kosu, jedan dezodorans, stari brijač. Kutija kondoma. Nekoliko diskova sa slikama koje više ne želi da gleda. Stari mobilni i punjač. Stara baterija od novog mobilnog. Indeks. Radnička knjižica, zdravstvena... Neka stoje tu, sada ne trebaju... Prsten... Tu stavlja burmu kada izlazi sa drugarima. Koverte od plata i računa... Čekove... Opet zdravstvena... Sada neka nova. Sa overom do kraja života... Bromazepan i Lasiks. Nalazi lekara, rendgen snimci. Ceo jedan život u toj mojoj fioci.

Promiče kiša... Nekoliko zbijenih crnih kišobrana gore... Nekoliko blatnjavih crnih cipela dole. Jedna lopata, mantija i gavran što se ljulja na grani.
I lica koja ispraćaju.
Plaču.
Ali greše... Fioku su ostavili kući... A tamo je sve!

#343
+10048
108
definicija