Prijava

Malo bzv da ovakva definicija bude napisana latinicom.

+ da ume da kuva + da je verna (pošto ovo "nimfomanka" ukazuje da oće da šara, a nije idealno da žena bude promiskuitetna)

Taj čovek koji je popušio sebi je Ron Džeremi, moguće je ako si mali i velik ti je, tako da NUSMI!

Vidim da ti nije jasno zašto minusi, evo ja ću obrazložiti svoj.
Žao mi je ako ću zvučati kao Dotter, ali ovde sam ocenio definiciju koja je za minus. Vidim da su ljudi davali pluseve za primer, što ne pozdravljam. Sama definicija kaže da je lepota "Skup crta idealnih proporcija oko idealne duše. A ako nema duše da te crte drži na okupu i daje im formu, nastaje splačina epskih razmera." Ovo je loše definisano jer se ne može reći nikako "skup crta idealnih proporcija", jednostavno ne zvuči dobro. Takođe ne valja ovo da im daje duša FORMU. Dakle puno je nekih izraza nabacano bez smisla i povezanosti jer se autor nije umeo dobro izraziti. Ako vam te 2 rečenice od kojih se sastoji definicija zvuče dobro, onda niste dovoljno obrazovani, žao mi je.
Sledeće, primer ne odgovara definiciji. Dakle, govori se o devojci koja nije lepa iako se na prvi pogled tako čini, ona ima ružnu dušu, a zašto? Zato što je bila fina devojčica do 16. godine kada svako normalan otkriva čari čulnih zadovoljstava. Normalno je zapaliti cigaru, popiti pivo, pojebati se, to svi rade, čak i Vukajlijaši, ok, možda ne jebu, ali ovo drugo mnogi rade i zbog toga manje vrede, šta? Vaš je problem ako idealizujete neku osobu, ako je doživljavate kao anđela, kao da nije sa ovog sveta. Pa šta ako se udala nešto ranije? Pa zar svim muškarcima nije cilj da nađu tako finu, neiskvarenu i da je ožene čim konačno pronađu takvu? Da li je lepa iznutra ona koja je suprotna ovoj devojci? Dakle treba da se jebe, ali da bude prefirgana, da koristi kondom ili tablete ili i ako zakači da abortira, i da na taj način ostane šatro čista, da ne pokvari svoju liniju, da studira 10 godina, da ide na aerobik, da održava svoje telo lepim za budućeg sponzora ili da se nikad ne uda jer niko neće biti dovoljno lep, zgodan, pametan, duhovit jer joj je pomeren sistem vrednosti pošto se identifikovala sa ekupom iz serije "Sex i Grad"?
Dakle definicija kao da ne može postojati sama za sebe, kao da je eto napisana na brzinu samo da bi dečko ispričao ovu pričicu u primeru. Naravno da svako poznaje ovakvu neku devojku i zato je dao plus, jer mu je krivo što nikad nije mogao biti sa tom devojkom, što je mislio da je ona izvan njegove lige, što joj nikad nije prišao, ali mu je nekako drago što je ona, iako najbolja ipak posrnula, ipak nije ostala čista do kraja, šta je trebalo, da se zamonaši? Koliko bi vas volelo da mu ćerka ili sestra odu u manastir? E pa ja znam jednu koja se udala rano, ima dvoje dece već i dalje je vrhunska riba, bolje izgleda od ovih njenih vršnjakinja koje ne nameravaju da se udaju pre tridesete. I svi bi je mi iz bivšeg odeljenja posedovali. Znam pun kurac takvih primera, hot milfara, to što se tvoja nagojila 20 kila je druga priča, a na kraju krajeva tom rečenicom si pokopao sebe jer si pokazao da ti je bio bitan spoljašnji izgled jer je sad ne podnosiš što je debela krava umesto da se izdigneš iznad takvih gluposti.
Ali glavna kritika ne ide autoru jer je i sam rekao da je zaboravio ovu definiciju, dakle nije mu nešto značila, ali vi ga digoste u nebesa ko da je vaskrsli Žniđić, Isus ili Tito. Lakše malo, dečko će stvarno pomisliti da je napisao remek-delo. Ovo je u suštini bacanje hejta po nekada najboljoj ribi u razredu kojoj nikad niste smeli prići (a devojke kojima se ovo sviđa su upravo one koje u školi niste primećivali, koje su mrzele što su svi zaljubljeni u tu jednu najlepšu), to je vaš problem, ne njen, ona je srećna u braku, boli je pička, našla čoveka svog života, ima decu, dakle stvorila nov život, a vi svršavate dok kliktate mišem na plus. Ko je tu lud, ko tu traći svoj život na gluposti?

Evo plus, pročitah je celu, znači dobro je napiana, pošto me obično mrzi da čitam malo duže defke.

Aj da dam plus umesto Granjke :)

Ne znam šta se ložite tolko na partizane kad su ubijali prave Srbe, tj. Četnike! Dole partizani uaaa!

?
+274
11
definicija