Prijava
   

Pijanstvo u promilima

0,5-1 ‰-amater nivo
Ovo je više brukanje nego sto se može nazvati pijanstvom.Popio si dva piva, uhvatila te murija, kukaš kud ne popi bar više.Mnoge bi bilo sramota da im u prijavi piše samo 0, 6 ‰npr
1-2‰ medium
Nivo rezervisan za pubertetlije-početnike na punoletstvima.
Dvojica se vraćaju zagrljeni:
-Doootakooo sam dnoo životaaaaa!!!Brateee koji si ti car!Svi ostali su pičke al ti si moj brat, nisi sisa kao oni !E zato te volim, zato ovo moramo da ponovimo!Sad ću za mog brata da okrenem znak stop kontra!
2-3 ‰profi
Nivo karakterističan za svadbe i ispraćaje.
U restoran od nekud valcer hodom ulazi upišan lik.Polako mu odbijaju poslušnost osnovne motoričke funkcije.Služi ga još samo ruka kojim gura hiljadarke pevačici u sise dok desnim okom amblenduje šurnjaji.Mlada i mladoženja su odavno u drugom planu.Deca ga snimaju telefonom za you-tube.

preko3,5‰ master
Starog oca u 4h ujutro iz sna je probudilo neko melodično zviždanje koje se ponavljalo.Ustaje uplašeno, odlazi do dnevne sobe gde zatiče sina jedinca kako sedi na laminatu pored svoje povraćke:

sin:Pa de si bre Mr Proper zovem te pola sata!?Aj ne bilo ti zapoveđeno, počisti ovo da ne vide matori.Ja odo da prilegnem malo nešto sam sav ko kurac!

   

Vraćam se za 45 minuta

Poruka na vratima frizera, pekare, menjačnice ili bilo koje druge SZTUR radnje, koja nema nikakvog smisla, ukoliko nije zabeleženo vreme odlaska.
Kao rok trajanja bez datuma proizvodnje.

A kad si otiš'o, pizda ti materina!

   

7 days kroasan

Kroasan koji ti prodaju u pekari kad se mrtav pijan vraćaš iz grada, a koji je podgrevan iznova prethodnih 7 dana u nadi pekara da će ga nekom prodati.

Pekarka: Gazda, da bacim onaj kroasan iz izloga, 7 dana stoji već, počele pečurke da mu rastu?
Gazda: Baci... Ček, ček, evo ga jedan prepariran klinac, sad ću da mu uvalim, ionako je zreo za ispiranje!

   

Djevojčice sazrijevaju prije dječaka

U osmom razredu na ekskuriziji jedno veče pozvah moju tadašnju djevojku da joj pokažem moju sobu. Ona se nećkala, premišljala i pristala. Ja sam joj pokazao sobu.

   

Zajebano tuširanje

Stojiš pod tušem, rukama naslonjen na zid, pognute glave, zatvorenih očiju. Ti se ne pereš i ne trljaš, ti se jednostavno zajebano tuširaš. Mlazovi vode ne skidaju štroku i znoj nego u kanalizaciju odnose tvoje teške misli i probleme. S vremena na vreme uzdahneš. Zamišljaš da si u reklami za Najk i da u pozadini neki zajebani glas kaže neku zajebanu rečenicu: "Život je borba" ili nešto slične debilnosti. Sam si sebi prekul.

Najzajebanije se tuširaju pozeri po teretanama kada imaju publiku.

   

Mazohista

Osoba koja ce verovatno zbuniti mucitelje u paklu

   

Krevet

Po učenjima naših starih - sprava za mučenje.

Nemoj s njim! On će da te odvuče u krevet!

   

Uzeti zdravo za gotovo

Kupiti nešto gotovinom u prodavnici zdrave hrane.

   

Subjektivni osećaj

To je kad ti osećaš da imaš veliki a ona to ne oseća.

   

Srpska voćna salata

Ako već imamo nacionalnu povrćnu, ne vidim razlog zašto ne bismo imali i voćnu. Jedina razlika izmedju ove dve pikanterije je u tome što se povrće konzumira pomešano, a voće odvojeno:

- Kako bilo kod Saleta u utorak?
- Ajoj. Voćna salata - nestalo nam dunje pa smo cepali po šljivi dok Zoki nije doneo neku kajsiju. E dalje se već slabije sećam, ali mislim da je bilo dobro.

   

imati odnos

Kad si toliko pijan da ne možes da hodaš nego moraju da te nose.

A: Brate ne sećam se ničega sa sinoćnjeg rođendana kod Nataše.
B: Pa buraz imao si odnos!
A: Ne seri (kez od uva do uva) sa kim?
A: Budalo nosili smo te kući.
B: Aaaaaaa...bedara...

   

jutarnje drvo

ne, nije to sto ste prvo pomislili. to je ono drvo za koje morate izaci iz toplog kreveta napolje na -10 samo da bi ste skuvali prvu jutarnju kafu na smederevcu

   

Jesi li TO preko Avona naručio?

Zajebancija među majstorima, kad kod kolege vide komad amaterskog alata.

   

Samoopraštanje

Proces kroz koji pojedinci sami sebi sude, sami se u tom suđenju opravdavaju i naravno oslobađaju presude. Alternativa uvek postoji i ne, nije ti potrebna druga osoba za oprost, sam sebi praštaš jer znaš da si u suštini ti onaj koji je pravedan, a svet je loš.

-Mige, a da batališ cigare malo?
-Ne mogu, od sekiracije moram, inače bi batalio.
-Pa šta te muči?
-Ma ona moja krava me provalila za švalerku pa sad gledam kako da se povadim.
-Što krava?
-Pa zato što me provalila!
-I šta ćeš sad?
-Ne znam, pazi jeste jebeno ali nisam ja kriv. Još me terete krivično ovih dana...
-Što to?
-Pa za ono što sam krao po prodavnici..
-Zar si na to spao?
-Morao sam 'lebom decu da na'ranim.
-Pa zar ne primaš platu redovno?
-Pa primam ali sam spiskao na kocku.
-Što to prijatelju sad?
-Pa jebi ga i ja sam živ čovek, mogu valjda i ja da imam neki porok...

   

Organizacija novobeogradskih ulica

Procedura za koju mogu samo da pretpostavim da je odrađena tako što je opština Novi Beograd, usled nedostatka osoblja, spojila Odeljenje za projektovanje ulica i Odeljenje za testiranje dopa, pa su angažovali ona dva lika koji glume Džeja i Tihog Boba, i unapred ih isplatili u masnom granju, kreku i barbituratima. Zapravo verujem da je čitav Bulevar AVNOJ-a nastao kada im je Džejson Li upao u kancelariju i rešio da obori lični rekord od šest lajni iz cuga.
Za razliku od Dorćola, Banovog Brda ili Zemuna gde potez Neka Ulica 19 - Neka Ulica 20 zahteva par metara šetnje, na Novom Beogradu je to dug put samospoznaje, psihofizičkih iskušenja i Tomb-Raider-olikih kvestova "popni se ovde-prođi kroz taj prolaz-e sad povuci ovu polugu".

Hipotetički naravno. Na Novom Beogradu ne postoji Neka Ulica 19, na Novom Beogradu sve ulice počinju od 150.

-običan dan u projektantskoj kancelariji-
-Džej matori, dodaj taj džoks i daj da vidimo šta ćemo za ovu Proleterske Solidarnosti ehehehaeheh, mislim ta projektovanja i to
-*šmrrrrrrrrrrc* uhhh pa znaš kako ehe ahae heh, ja sam mislio da uzmemo svih ovih 18 zgrada i da ih stavimo SVE pod jedan broj HAHA, a onda kapiram da ovde stavimo PARKING i da tu prekinemo ulicu *šmrkh* hghh pa da je nastavimo u sledećem bloku haeh
-što parking baš tu?
-hehehehe pa zato što je VELIKI i GOTIVAN i parking je SMEŠNA REČ i ŠAKE SU MI OGROMNE!!!
-dadadada hahahaeheh!!!!
-heheh aeheh

   

Simplifikacija

To je kad gledaš vremensku prognozu i onaj čika/ona teta se ubije pričajući o ciklonu i anticiklonu i o povišenom vazdušnom pritisku, talasima vlažnog vazduha iz Mediterana, o oblačnosti, mestimično ovo, mestimično ono, o brzini vetra, a ti samo čekaš da prestane više da palamudi i da se pojavi ona sličica sa suncem, pa da vidiš da li pored nje ima nekog oblačka ili kapljica kiše.

   

Ja ću stavim, a ti mešaj

Poziv na "kafu".

   

Dvadeseti vek

Zadnja pljuga u paklici VEK-a.

   

Ćutanje

Tačan odgovor na glupo pitanje.

   

Majstore, isključi grejanje!

Vapaj paćenika prinuđenih da se u julu i avgustu voze u trolejbusima GSP-a (tip ZIU-682) na temperaturi koja je za oko 20° C viša od one napolju. Iako iz GSP-a stižu neuverljiva objašnjenja ove paranormalne pojave tj. da je sve posledica dotrajalih otpornika u podu trole, u narodu se uvrežilo više teorija:
1. Vozači trolejbusa zadovoljavaju svoje sadističke porive tako što već u maju zablindiraju prozore, leti namerno uključe grejanje, za svaki slučaj zaključaju kabinu i sa mokrim peškirom oko vrata zadovoljno posmatraju kolabiranje i jauke putnika;
2. Trolejbusi su proizvedeni u najzabačenijim krajevima Rusije gde caruje večni sneg i led, tako da postoji samo opcija grejanje tokom cele godine;
3. Teorija zavere ( „hoće da nas satru“)- ispod sedišta izbija najžešća jara, te iskusni stariji putnici stoje pored rupe na podu- što veća to bolje, a naivno zaletanje omladine na užarena sedišta prouzrokuje nepovratno oštećenje reproduktivnih sposobnosti Srbadije oba pola;
4. Reč je o nemaru i rasipanju energije u stilu „ima se- može se“. Zato nam je država i propala, jer nismo naučili da štedimo;
5. Da nam bude prijatnije kada izađemo napolje na 45° C.

?
+796
27
definicija