Prijava

Eto, izmenio sam primer. Da li će to doprineti boljem skoru definicije? Neće. Napisao sam definiciju zato što sam je smatrao zanimljivom samom sebi, a kritičari iste će se uvek naći. Zato neću ni da je brišem. Po mom mišljenju, ima i glupljih definicija sa boljim skorom, pa me opet zabole.

Pazi, kao što vidiš, nisam definisao engleski sleng, samo sam upotrebio GTFO u primeru radi nekog komičnog efekta koji izgleda nije uspeo. A što se tiče tih definicija, u primerima, kao što sam i ja uradio, koristili su LOL ili lolo, tako da moja definicija ne predstavlja nikakav problem, a o njenoj sudbini odlučiće mod. xD

vidi deckonja, ovo je recnik slenga. srpskog.

Vidim, zato većina definicija u sebi sadrži LOL, na primer.

Sad gledam po komentarima i ne vidim ni jedan takav...budi malo odredjeniji,reci koji komentari i na koji nacin su ismevani u SP.

Ložite se previše zbog jedne obične defke i još dižete buku. Podseća me na većina epizoda iz SP-a.

I ja sam ljubitelj SP-a, pa sam dao +. Bez uvrede, ali većina ljubitelja SP-a koji su ostavili komentar ovde zvuče baš kao oni ljudi koje ista serija ismeva.

Ne sećam se šta sam dao, ali je sigurno plus. Saut Park jeste crtana serija sa kretenskim humorom... ali zar mi opet ne volimo SP baš zbog istog?

I naravno, među ljubiteljima ima dosta pozera koji su od svih epizoda odgledali samo, na primer, You have 0 friends. Dakle, + i *.

Hvala na kritici, sad sam prosvetljen.

?
+2518
84
definicija