Prijava
   

Ljubitelj saut parka

Po pravilu, čovek sa savršenim smislom za humor. Niko nikada slučajno neće imati dovoljno veliki smisao za argumentovanim puštanjem muda da dovede u pitanje genijalnost te, mogu slobodno reći, najseljačkije i najkretenskije crtane serije ikada odrađene.
Ljubitelj saut parka ne propušta da ubaci neku foru iz ikste sezone i epsilonite epizode kada je kartmen rekao neku difolt rečenicu koju inače ponavlja 20 godina iz epizode u epizodu samo menjajući subjekat kome se obraća. Takođe, ne propušta da prepirča svaku novu epizodu, jer pobogu, niko drugi nije sposoban da, ukoliko želi, istu odgleda. Na odgovor da ne gledaš sautpark, dobijaćeš neki odjebitis mnjeh odgovor u smislu kolko si zaostao, ne shvatajući koliko je zapravo zatucan, ukalupljen u sveprisutnu politiku udifoltljavanja globalne populacije i ispiranju mozgova, doduše na relativno galantan način.

Najgore je kada se na istom mestu nađu dva ili više ljubitelja sautparka, što nije tako redak slučaj. Učešće u razgovoru normalnog čoveka prestaje da igra relevantnu ulogu, te ste slobodni dohvatiti se obližnje štangle i u mislima mljackati po lobanjama kretena koji ne shvataju koliko jebeno idu na kurac sa prepotentnom nezanimljivošću. Govno im pod nos!

rendom dan 1:
Retard: E de ste društvo, šta ima, e, e, el gledao neko sinoć sautpark, e najjača epizoda ikad, došo kartmen i rekao svim jevrejima da mu ližu jaja, e, e, e provali koliko je to carski jebote.
Krembil: Jao jeste jbt. Smejo sam se tri sata posle epizode, i da, onda su ubili kenija.
Rendom kul lik: mnjeh.

rendom dan 2:
Krembil: E de ste društvo, šta ima, e, e, el gledao neko sinoć sautpark, e najjača epizoda ikad, došo kartmen i rekao svim crncima da mu ližu jaja, e koji car, nemam reči, on je najjači lik ikada, ikada!
Retard: Jao jeste, znači umirao sam od smeha kolko je bilo dobro, još je posle prdnuo i ubio kenija izduvnim gasovima. Jedva čekam sledeću epizodu.
Rendom kul lik: ... mnjeh.

rendom dan 3:
Retard: E de ste društvo, šta ima, e, e, el gledao neko sinoć sautpark, e najjača epizoda ikad, došo kartmen i rekao svim pevačima da mu ližu jaja, ali je prvo umočio jaja u tabasko sos pa mu je bilo do jaja, joj jebote koliko e on do jaja nemam reči.
Krembil: Jao da, da, da, a onda su ubacili kenija u bazen tabasko sosa pa se udavio dok mu je ljutina nagrizala oči. Brate, kartmen je najjači lik ikada, hoće li im ikada ponestati genijalnih ideja?
rendom kul lik: brate...
Retard: Šta je bilo rendom kul liče?
Rendom kul lik: Ma ništa...

rendom dan 4:
Krembil: E ljudi, ste gledali sinoć poslednju epizodu sautparka a?
Rendom kul lik: E...
Krembil: Čekaj da kažem samo, e došo kartmen i el se sećate one epizode kad je isprozivao sve jevreje? E sad je uzeo samo jednog jevreja, i naterao ga da mu liže jaja. Jao brate, znače mojsije se prevrće u grobu, koliko su samo kul iz epizode u peizodu su sve jači.
Retard: Da brate, i onda su ubili Kenija...
Rendom kul lik: o bože...

rendom dan 167:
Krembil: E ljudi ste geldali sinoć poslednju epizodu sautparka?
Rendom kul lik: Ne.
Retard: rendom kul liče, gledaš li ti uopšte ikada sautpark, jebote, to je najgenijalnija serija ikada, znači kidaju kako su dobri, ono, guba matori.
Rendom kul lik: E gledao sam onu jednu epizodu gde Kajl nešto jede govna pa Onda dođe Rendi i kaže Šefu...
Krembil: Šta? Ma šta sereš bre, nego slušaj, došo sinoć kartmen u starački dom i naterao sve matorce da mu ližu jaja jebote. Kolko sam se smejao, znači ono, uništili su me.
Retard: Jebote da! Probudio sam kevu u sobi pored kolko sam se smejao. Brate, onda kad su se posle matorci razgnevili pa pojeli Kenija, brate, ništa originalnije nisam video hiljadu godina. Majke mi, svaka epizoda im je bolja od prethodne!
Rendom kul lik: E, aj ćao.

Komentari

definicija? ne bih rekao...ipak plus samo zato sto si kucao ovoliko...greota

Osoba iz ove definicije skoro nigde nema (makar ih ja nisam sreo, a znam dosta ljubitelja South Park-a, uključujući sebe), a i serija uopšte nije loša, ako kapiraš suštinu... stoga je ovo manje-više hejterska definicija. -

Minuščina.. Za nekog ko ne gleda seriju za krembile i retarde, tvoje poznavanje likova je zapanjujuće.. Shvatanje poente serije ti je već diskutabilno..

До јаја је дефиниција.
На страну што се не слажем баш са свим, доста тога је сурова истина, али јебига, најинспиративније су теме стереотипи, клозетски хумор и секс.

minus.

south park je bogovska serija samo što ti ne shvataš poentu.

Definicija je apsolutno netačna i usiljena.

Ovakvh iz primera (mada sam svestan da je to preteritis ko i u mojim definicijama) ne postoje.

sve je to nebitno ali mislim da se osoba koja je pisala defku pali na tetevisa presenta

haha, ne shvatam poentu! hahaha.

U redu, janpi je pobedio! :D

South park, Family guy, Three happy friends... Kako mozes tako nesto da mrzis?

e da, stvarno nije usiljena, a to što jenetačna, od persone do persone varira:)
baš mi je nekako lepo leglo pišanje iste, dizbacim napolje govno.

Nemas ti pojma Mackasti.

Svi mi radi al' South Park mi ne diraj! -

@Bike:
1. happy three friends, a ne 3 hepi frendz.
2. nije da mrzim seriju (iako je sranjo), više mrzim smarače koji samo o tome razlgabaju godinama.
3. sautpark i femiligaj uglavnom ne mogu da se vole istovremeno, obe serije su umobolne, stim što sautpark zapravo poseduje neku određenu inicijalnu vrednost na manje više skvaom polju, dok je femiligaj obični replikardirani brabonjak.

od mene +...da bi ti defka sto duze ostala neobrisana, nadam se do zavrsetka Seherezade...

@ Mačkasti - bravo!
Ali, kad bi se gađali tramvajima.
Palac dole sa ogromnim zadovoljstvom (pogotovo zato što sam pročitao ceo tekst sa sve primerom).
Protraćio sam nekoliko minuta svog života uzalud.
Primeri su odlični za ubijanje sivih ćelija.
Bolje je čitati sve defke o Čaku Norisu - barem ćeš da se nasmeješ.
Za brisanje.

bravo mackasti nek si im rek'o!+

Mackasti,Nije happy three friends,nego happy tree friends.

O jebote....kako bre ona rec....A daaaaaaaa,FAIL

Mačkasti, opet biberiš, macnem te? :-)
Plus. Sve što traje toliko dugo mora da na'vata buđ pa bog. Volim čvrsto iznet stav... i još ponešto.

Minus. Mislim da obrazloženje nije potrebno. Sve piše u prethodnim komentarima.

Dečko, ova serija predstavlja satiričnu kritiku savremenog društva. Jedan od najboljih umetničkih izraza današnjice. Prosto mi je žao što ovo ne kapiraš

mislim da bi trebao prvo malo da istrazis ljude koji gledaju ovu seriju, pa odakle si ti ispao, umjetnicko djelo, parodijska satira nevidjena jos od ALO ALO, i jos crtani

Minuscina se podrazumeva...i transfer blama...defka je fejl na toliko mnogo nivoa da ne znam odakle da pocnem...od svake recenice sam doziveo transfer blama

Evo plusa za kvalitetan i nadasve dobro napisan hejt, obaska sto mislim da je taj kvazinecenzurisani pseudodemokratski projekt golo govno.

Evo plusa za kvalitetan i nadasve dobro napisan hejt, obaska sto mislim da je taj kvazinecenzurisani pseudodemokratski projekt golo govno.

Mora da se salis...ustvari naravno da se salis,sta ja pitam

Uh, nikad slađi minus. Hvala ti. :)

Хахах, какав хејт. Шљус.

Nisam velik fan serije, ali pogledam poneku epizodu. Definicija je po pi..i, svaka cast! +

Duvaj ga hejteru! SP kida <3 :*

Bravo! + i omiljeno Iako South park zna ponekad da bude zabavan, ljubitelji South Parka su nekad zaista naporni.

Pojma ti nemaš, sinak...
-

Otkad sam ovo jos citao ... Omiljena +

Саће нека сеча, а Ђиме?

Тај неки радуљица, Војо.

davno ne dadoh 'vako sladak minus. klasična hejt-kenjaža! moderatori, molim vas... uklanjali ste i bolje sa naslovne, pa čak i decxka!

'Ladno si podelio ljude na - kul likove i krembile koji gledaju SP? 0o
- k'o kuca

Uvek plus za pobunu protiv nametnutog trenda! Iako u pomenutoj seriji zaista ima i pregršt finog i manje finog cinizma (meni omiljenog), sigurno je veliki broj onih koji se lože na Saut park jer je to, zaboga, tako kul!

Al će ovde da padne neka rasprava....tako mi se doima...

Саут Парк је закон.

Нећу да оцењујем ово :)

Sine, ako ne shvatas poentu sauth parka nisi dovoljno ni inteligentan, a samim tim ni kompetentan da pametujes o tome! Admin koji je stavio ovo u odabrane (verovatno neki klinac od 10-13god) je jos veci idiot!!!

'Ladno si podelio ljude na - kul likove i krembile koji gledaju SP? 0o
- k'o kuca

Па, међу људима који гледају СП је највиши проценат крембила, јер су начули да је гледање СП тако кул и урбано, па би и они.

Inace ne dajem minuse, ali za ovo ogroman minus. A ste je po tebi smesno, Rumunski alpinisti na plus cetrdeset stepeni ispod nule?

zasto je "ovo" u odabranima????

A ste je po tebi smesno, Rumunski alpinisti

То би било уберсмешно. Замисли мунруа како се качи уз планину.

Primeri su odlični za ubijanje sivih ćelija.

Ne znam koji problem imas sa Saut Parkom. Kontam da nisi glup da ne razumes poentu serije, a sa druge strane ako i razumes JA ne razumem zasto ti se ne svidja. Da se ja pitam ja bih umesto ove definicije proterao traktor ovuda. -

Pogledaš jednu epizodu i video si sve, ne kontam kako to čudo održava gledanost ali dobro. Od mene plus.

Sranje, -
nisam fan Sauth Parka, ali volim nekad da pogledam
to sto ga ti ne kapiras, to je tvoj problem sinak, jbg kad balis na Kursadzije i ostala govna

Inace Zyclon ti je sve objasnio ionako.

Не сећам се коју сам оцену дао, ал' вероватно је нусми.

sad je kao i saut park sranje/seljacko bla bla AHHAHAHA e bre neznate vise sta cete pa serete...odgledaj 7 epizoda i videces, i meni je izgledalo go govno prvi put.. MINUS onaj najveci

међу људима који гледају СП је највиши проценат крембила, јер су начули да је гледање СП тако кул и урбано, па би и они.

Џими не рисе :) СП је одлична серија за одрасле која на бруталан и врло духовит начин исмева све лоше појаве у друштву и тако одлично скреће пажњу на њих.

колко мрачи ово троловање насловне!

Decko ti si legenda majke mi, to je malo grublja verzija simsonovih, namenjena amerima da shvate kolki su retardi, i nama da im se smejemo kolki su retardi...Ti izgleda ne kontas da nije poenta u komediji nego u prozivanju rezima...

СП је одлична серија за одрасле која на бруталан и врло духовит начин исмева све лоше појаве у друштву и тако одлично скреће пажњу на њих.

I to ih ismeva na duhovit nacin, ne na prizeman i glup.

Па, међу људима који гледају СП је највиши проценат крембила, јер су начули да је гледање СП тако кул и урбано, па би и они.

Kakav transfer blama od komentara...jezim se.

CITAT Dyanek
zasto je "ovo" u odabranima???? TATC
Zato sto je ovo tip definicije koja ce da podeli misljenja komentatora i da omoguci trolovanje na istoj. Verovatno je Dzimi odabrao.

grublja verzija simsonovih, namenjena amerima da shvate kolki su retardi, i nama da im se smejemo kolki su retardi...Ti izgleda ne kontas da nije poenta u komediji nego u prozivanju rezima...

Omasio si malo. Namenjena je svima da shvate koliki su retardi. Ne samo Ameri, nego i ostali, ukljucujuci i nas. Pominjani smo par puta.

gledam ih zato sto mi se dopadaju,to me ne cini nicim od navedenog!
a najlakse je kritikovati,kako nista ne valja.
kako sladak minus,mljac....

Џими не рисе :) СП је одлична серија за одрасле која на бруталан и врло духовит начин исмева све лоше појаве у друштву и тако одлично скреће пажњу на њих.

Брате, мојне мени о томе да причаш. :) Ја сам велики љубитељ СП.
А дефиниција је до јаја, јер једним делом описује мене и остале који се ложе на СП и бесомучно препричавају епизоде, како је ово кул, оно кул, тралала. Нађем се с још неким ко воли СП и сморимо бога оца...

А међу онима који гледају СП има гомила дебила који не капирају серију. Отприлике 1 од 20 људи који гледају СП је прави фан истог, остали су позери.

dzaba si ti nasro ovoliki referat, ja ti dado minus kod prvog pasusa

колко мрачи ово троловање насловне!

Podržavam.

Joj kako bih sad ispljuvao ovu definiciju... Al' ne smem, dobio sam opomenu od admina :D
Inace dadoh plus. Ne znam ni sam zasto. Mozda zato sto i ja mrzim smarace koji prepricavaju svaku epizodu.
Ali bre, ovo nije definicija.

ja kapiram da si ti neki fol pobunjenik protiv trendova, generalno popularnih stvari, koje ljudi uzimaju zdravo za gotovo iz dva razloga:
1. jer ne kapiraju
2. zbog konformizma
medjutim postoji jedna zackoljica kod ove serije - napravljena je da navuce debilan dio populacije kako bi ih poslije kroz istu epizodu posrala
sto rece sedplas:
dzaba si ti nasro ovoliki referat, ja ti dado minus kod prvog pasusa

pozdrav, mozda i dobijem ban zbog vulgarizma, ali si ga brate zasluzio, imao si mnogo boljih definicija ranije na koje sam sa osmjehom davao +, sada - ko kuca

p.s. mozda postoji jos jedan razlog zasto napisa ovo sranje - kako bi trolovao i popalio ljude, ali ni to ne kapiram jer SP nije zasluzio sve gore napisano

------------------

Sranje, apsolutno netačno... Nije za naslovnu definitivno, minus...

Ја нешто не знам некога да гледа СП да би "био кул". Људи или воле ову серију и контају њен циљ (и свиђа им се та врста хумора), или је не воле и не гледају уопште, згражавају се, итд. Нисам нешто приметио да има нека средина. Али ајде, кад ти ка'еш :)

Da, odavno nije bila na naslovnoj neka koja će da uzburka strasti. Od juče, čini mi se.
I često je zanimljivije prepucavanje od definicija, valjda se autori isprazne pa nemaju inspiracije za pisanje kvalitetnih ili makar zanimljivih definicija. Žao mi je što ne mogu da se uključim u raspravu kao ravnopravan akter, nisam gledao ni jednu epizodu. Ipak mi se čini da je ova definicija više hejterski usmerena prema fanovima serije, koji je vide kao izvor svih saznanja, izjednačavajući je sa Biblijom.
Pojam "čovek od jedne knjige" izlazi iz mode, nameće se "čovek od jedne serije".

Ništa posebno... Ne znam šta sam dao, ali nije ni bitno, definicija nije ništa posebno... Nezavisno od toga da li se slažem ili ne sa tobom... Imaš ti mnogo bolje definicije od ove...

колко мрачи ово троловање насловне!

Постоји ли још неки начин да се мало поделе банане,мсм вако више не иде...лололо
Претерали сте више,али ствааарно....
Иначе,дао сам плус,јебем ли га што...Јес да гледам СП понекад,али то не значи да треба да будем ретарда...Боље вратите ово на насловну ако оћете да чистите лололо...

Колико треба да будеш асоцијалан и неук да би написао овакву гнусну лаж и неистином корумпирану дефиницију.

Примере које си навео можда су се одиграли само у твојој глави,док си наравно, смишљао, како да што боље увериш оне који и не прате ту серију у (не)истинитост твоје сиромашне дефиниције.

Одвратно је то што што покушаваш да иоле један једини цртани филм, који подвлачи границу између помијашких серија са којекаквих блудничких телевизија, ставиш у исти кртог заједно са њима.

Ја верујем да је штибо Саут парка можда претешко за твоје скромне ганглије,али веруј ми,не замерам теби.
Разочаравајуће је то,што онај ко је поставио то у одабране је модератор,који би итекако требало да има укуса.А не да кумује нечему што би `требало` да се коси његовом интелекту.

Толико.

-

Дадох плус спонтано јер је прва на насловној. Шта знам, има неких добрих провала, мош се насмејати, а има и гована. Дејан Цукић.

Мačkasti za precednika... Plus odavno...

Sranje, -
nisam fan Sauth Parka, ali volim nekad da pogledam
to sto ga ti ne kapiras, to je tvoj problem sinak, jbg kad balis na Kursadzije i ostala govna

То је тај фазон. Кад неко не капира суптилан хумор и благу иронију Саут Парка, мора да гледа Курсаџије и гура петарде у нос.

Pa kako moze imati smisla za humor neko kome je nick Mackasti...

Људи или воле ову серију и контају њен циљ (и свиђа им се та врста хумора), или је не воле и не гледају уопште, згражавају се, итд.

Uglavnom cujem ono : "Nervira me kako pricaju", "Ocajno je nacrtano", "Odvratni su"...

у јеботе, креће хаварија са коментарима.

пренесите расправу на регионални ниво!

Лол које ђубре

Ја нешто не знам некога да гледа СП да би "био кул". Људи или воле ову серију и контају њен циљ (и свиђа им се та врста хумора), или је не воле и не гледају уопште, згражавају се, итд. Нисам нешто приметио да има нека средина. Али ајде, кад ти ка'еш :)

Па, ево, међу коментаторима ове дефиниције их има. Ови што се пале. Да нису позери, сконтали би да се ради о спрдњи и да је дефиниција уперена у нас смараче што свршавамо заједнички на СП кад се сретнемо.

mrzim dugacke definicije, ali ovu sam procitao i dao plus sa apetitom. opasno mi se kenja i od sauth parka i od familly guya, i svih tih kvazi intelektualnih sranja na koja se jos samo nedojebani klinci loze. boli me kurac za te tinejdzerske serije, necu da ih gledam! kursadzije rulz decxko!!!!!!!!

Alo South Park kretenska serija??!?!?!?! Zapitaj se šta je sa mozgom, ubedljivo najbolja kritika američkog načina života i Amerike uopšte u tom žanru. Naravno da se ne bave samo Amerikom, već i kritikovanjem debila uopšte... Ne razumem tvoj problem. A gledao si vidim sve sezone.

Uuuuuuuu, tenzije :)

пренесите расправу на регионални ниво!

Нема потребе, сви знамо да су ови људи што су се попалили - из Босне.

-------ЏИМИ ... можда би се и разумели..али ова реченица прави разлику између тога шта ти заступаш и онога шта аутор пласира...

`mogu slobodno reći, najseljačkije i najkretenskije crtane serije ikada odrađene. `

Ja sam dao minus posle prvog pasusa, jer se generalno ne slažem. Međutim, nije trebalo, jer kada sam pročitao do kraja, defka me je zapravo sasvim fino zabavila. U tome je valjda poenta.

Inače, ja mu dođem kao ta sredina. Zabavim se fino kada slučajno pogledam neku epizodu, ali to je retko.

Je l' stavljamo pare kad će da ode u minus?

-------ЏИМИ ... можда би се и разумели..али ова реченица прави разлику између тога шта ти заступаш и онога шта аутор пласира...

`mogu slobodno reći, najseljačkije i najkretenskije crtane serije ikada odrađene. `

То је његов став о томе, разликује се од мог, али шта му ја ту могу. Свако има право на став.

Ако неко на добар начин дефинише Боно Вокса, кога ја органски не подносим, ја треба да му дам минус, јер мрзим Боно Вокса?

АНађем се с још неким ко воли СП и сморимо бога оца...

Нема потребе, сви знамо да су ови људи што су се попалили - из Босне.

Hahah :)
Dobra defka, cim se digla ovolika prasina :)

Дане...не играм квоту 1,15 :)

Да нису позери, сконтали би да се ради о спрдњи и да је дефиниција уперена у нас смараче што свршавамо заједнички на СП кад се сретнемо.

Usro si sad stvar.. A realno ovo što je u primeru ima istine.. Neki likovi gledaju sauth park al sve što im je smešno je "Kartmen reko jevereju da mu oliže jaja" fore..
Mačkasti vrati se.. Jači si od Pantelee...

Definicija je apsolutno netacna, verovatno ne razumes poentu south parka a to je parodija. ONi prave parodiju na sve i svasta, ne streme se nicega i zato i ako ih ne volis treba da ih postujes jer je malo( rekao bih nijedan) takvih crtaca ili cega god vec. I ne poznajem nikoga ko gleda south park a da misli da je faca ili tako nesto. I da bzvz je da definicija koja ima jedva vis epluseva od minuseva bude u odabranima.

'Jebenonemogudaverujem kakvi debili gledaju seriju. Koju uopste i ne shvataju. A ja shvatam. Jer sam tako pametan. I kul. I prezirem sto svi gledaju, a ne shvataju. A ja shvatam. Jer sam pametan. I kul. I ne mogu da pokazem kako sam napredan i osvescen, jer jebeno svi gledaju. A ne shvataju. A ja shvatam. Jer sam pametan. I kul. Svi ti jebeni gledaci, koji ne shvataju, sprecavaju da dodje do izrazaja moja pametnost i kulina. A ja shvatam. Jer sam jebeno kul. Kucke.'

Cak i da je ovo mudomlacenje istina, kako ce te horde debila-neshvataca da nauce na bolje ako ne gledaju. A ne shvataju. Gledanjem Seherezade??? o.O

I da bzvz je da definicija koja ima jedva vis epluseva od minuseva bude u odabranima.

Са таквим ставом, ти не заслужујеш да гледаш Саут Парк и да будеш конзумент кул ствари.

Zikina dinastija rulz,a,nubovi jedni,vi nemate pojma o humoru,ljudi gledaju SP,zato sto je najjaca satira ikada,a vi to dozivljavate na ovaj nacin opisan u ovom govnetu od defke jer ste nubovi najobicniji,smisao za humor vam je kanalan,pu,kad svaki Zitomir ima pravo glasa,ovo ispada...vi ne gledate serije,nego fanove tih serija...

Ajd' sto u definiciji iznosis svoje nebitno misljenje o fanovima i seriji uopste, mislim svako moz' da se iskenja kad 'oce i da pusti vodu... al' ne razumem stvarno cemu ovako dug i pre svega glup primer? o.O

Nit gledam South park, nit mi se sviđa definicija, minus.

Дане...не играм квоту 1,15 :)

Imaš pravo...

Ko su svi ovi ljudi koji odjednom komentarišu?

Дао сам плус, стварно су сморили са Саут Парком више...

To bre, reci im Hmelje!

Ko su svi ovi ljudi koji odjednom komentarišu?

Припадници Саут Парк секте. На сваком форуму имају по 90 спремљених лажних налога да полију говнима сваког ко им дира СП.

Mislim da retko ko popije hejt na 50 komentara. Nemam ništa protiv tebe, defke su ti dobre, al ne verujem da nisi skontao da je South Park brutalna serija namenjena isključivo kritikovanju društva. Te standardne fore koje toliko pljuješ su deo toga... Nadam se da si hejtovao samo zato što nisi jebao dugo...

Nadam se da si hejtovao samo zato što nisi jebao dugo...

Ma sta dugo,nije jebo nikad,niti ce,mogu da mu zamislim smisao za humor,jeza,brrr...a i ovi ostali satro trolovi takodje.

Од свих СП-а ја једино гледам свецко првенство.
Саутх парк је цртани као и сваки други. Кад пређеш 12 не гледаш више цртани и готова прича.
Ја једном гледо кад је Боно Вокс био говно што није истина да је говно јер он пева лепо.

'Jebenonemogudaverujem kakvi debili gledaju seriju. Koju uopste i ne shvataju. A ja shvatam. Jer sam tako pametan. I kul. I prezirem sto svi gledaju, a ne shvataju. A ja shvatam. Jer sam pametan. I kul. I ne mogu da pokazem kako sam napredan i osvescen, jer jebeno svi gledaju. A ne shvataju. A ja shvatam. Jer sam pametan. I kul. Svi ti jebeni gledaci, koji ne shvataju, sprecavaju da dodje do izrazaja moja pametnost i kulina. A ja shvatam. Jer sam jebeno kul. Kucke.'

Hahahah vrh

Ја једном гледо кад је Боно Вокс био говно што није истина да је говно јер он пева лепо.

To je bila zanimljiva epizoda. Ispostavi se na kraju da je najvece govno koje je on izasrao ustvari on, tako nesto bese. A Stenov cale iskenjao kulu od govneta.

najseljačkije i najkretenskije crtane serije ikada odrađene.

Koja fejličina! Odavde sam prestao da čitam i roknuo minus iako su mi Simpsonovi 3 puta zanimljiviji.

A što se tiče najseljačkijeg crtaća ikada a u našoj produkciji to je onda ona fora sa sejom kalačem i ostalom šabanijom u režiji b92!

To je bila zanimljiva epizoda. Ispostavi se na kraju da je najvece govno koje je on izasrao ustvari on, tako nesto bese. A Stenov cale iskenjao kulu od govneta.

И узео прскалицу да прска говно да се не осуши! Хахахаха! Како добра фора! И иш'о на ултразвук да виде у каквом му је стању ново говно! РОФЛМАОВТФЛОЛ!

:задовољан што препричава епизоде с осталим СП гиковима:

Def. je do jaja i nešto sumnjam da je uperena u SP ''lično'', koliko u konzumente istog, pogotovo ''pozere'', lepo reče neko, Džimi mislim.

Припадници Саут Парк секте. На сваком форуму имају по 90 спремљених лажних налога да полију говнима сваког ко им дира СП.

Meščini da se dobar dio ovih nepoznatokomentarišućih loži na SP samo zato što je popularan.

meni je ipak najbolja Night of the Living Homeless, sa change forom, inace je parodija na Night of the Living Dead, ali jebeno dobra parodija : )

Ok, odabrali ste definiciju (ako je ovo definicija uopšte) koja će očigledno privući par stotina komentara, gomila ljudi sa strane će da se sjati na vukajliju da objašnjava autoru kako je SP do jaja i tako dalje. I oni su mnogo glupi, a vi ste ih istrolovali i to je sad mnogo smešno i gotivno. Jako mudo. Inače, dao sam minus. SP gledam i znam bar još sto ljudi koji ga gledaju, ali nisam video takvog čoveka kakav je opisan u ovoj definiciji.

Alo bre,bedni trolovi,idite trolujte metalike tamo sa tim vasim ,,misle da su face sto gledaju sp,,...nemate bre pojmani o trolovanju ni o humoru ni o zivotu...

И иш'о на ултразвук да виде у каквом му је стању ново говно!

A jadan Bono, cale nije hteo da mu kaze istinu. Da je govno. Siguran sam da mu je tako i u stvarnom zivotu.

:такође задовољан што препричава епизоде с осталим СП гиковима:

Mačkasti, sine, pazi ovako: postoje 2 opcije zbog čega si ti ovo pisao. Jedna je da se zaista družiš sa ovakvim krembilima, a druga je da si ove likove izmislio i da sve ljubitelje Saut Parka smatraš umobolnim neviđenim smaračima koji po ceo dan pričaju samo o SP-u i govore 2 iste fore, iako u jednoj epizodi ima 500 miliona boljih fora od toga da Kartmen proziva Jevreje. A iako sam veliki ljubitelj goreispljuvane crtane serije, ne da ne smaram o istoj nego jedva i da napomenem nekome. Samo sam pit'o jednog ortaka jer znam da je pre gledao da li gleda nove epizode, on reče ne. Ja mu rek'o još bolje jer su sranje u odnosu na prethodne sezone. 'Nači, defka ti nema veze s mozgom i ne znam na kojih 300 fazona je uopšte opstala, a kamoli odabrana. Minuščina k'o vrata sa velikim zadovoljstvom jer sam protraćio 10 minuta čitajući ovu glupost i pišući ovaj komentar.

ocijeniti i produžiti dalje. ommmmm...

Ne zovite ove nubare trolovima,majke vam,ovako glupavo mogu samo metalike i mladenovice da troluju...ovo su bedni trolovi,ali u bednom pokusaju.

Nemam vremena da čitam.Sere mi se. Minus

И узео прскалицу да прска говно да се не осуши! Хахахаха! Како добра фора! И иш'о на ултразвук да виде у каквом му је стању ново говно!

Колико си курика тежак Џими?
Ја 30 курика.
Сећате се оне епизоде (трећа епизода, четврта сезона, 68 епизода укупно, премијера 4 јула 2001 у 20х +1ГМТ, на Цомедѕ централ-у) када Исус тражи помоћ дружине суперхероја (супербест фриендс) које чине Мухамед, Буда, Мојсије, Џозеф Смит (мормон), Кришна, Лаоци, Аквамен...

ЈЕ Л` СТЕ ГЛЕДАЛИ 15-ТУ СЕЗОНУ?

еее јесам, знаш оно кад картмен долази и каже свим кинезима да му полижу јаја???

nije problem u krembilima i retardima iz tvog primera, nego u tebi, ti se kreces u takvim krugovima :D inace nusmi ko zmaj i svaka cast za stavljanje na naslovnu zbog silnog trolovanja

svaka cast za stavljanje na naslovnu zbog silnog trolovanja

Ma sta svaka cast,daj bre,samo klinci mogu da nasednu na ovakvo trolovanje...

Minus veliki ko j... Kolosa sa Rodosa!

Idi gledaj teletabise usta te jebem smrdljiva

Ko to od modova baca hejt na mačkastog?
Slučajno dao plus. Mrsko mi je, suvišno pride, da objašnjavam zašto zaslužuje minus. :)

Idi gledaj teletabise usta te jebem smrdljiva

Realno,sa nadimkom Mackasti i onakvim avatarom samo je za teletabise...

- KRETENSKI! south park je najjaca serija ne zbog kartmanovih izjava i prozivki vec zbog celokupne smelosti i duhovitosti...kako se ne smejati kada Kanye West pizdi jel jedini na svetu ne kapira vic...-----

Сећате се оне епизоде (трећа епизода, четврта сезона, 68 епизода укупно, премијера 4 јула 2001 у 20х +1ГМТ, на Цомедѕ централ-у) када Исус тражи помоћ дружине суперхероја (супербест фриендс) које чине Мухамед, Буда, Мојсије, Џозеф Смит (мормон), Кришна, Лаоци, Аквамен...

Jebote, ja cak ni ne gledam redovno seriju, a znam o cemu se radi... Sve u svemu i to je vrh epizoda, mada mi je i dalje najjaca fora kada prvo pomisle da statua Bogorodice krvari iz dupeta pa onda dolazi gomila ljudi na svetiliste, pa onda skontaju da je iz picke i da tu nema nista neobicno.

Aleksa Stiffler,to se podrazumeva,ali ne pokusavaj objasnjavati to ovim nubovima,vidis da tripuju da znaju da troluju...

Šteta što se pojavom fejsa ovoliki broj seljačina preselio na internet pa moramo da čitamo ovakve gluposti sa naravno više + nego - .

Aleksa Stiffler,to se podrazumeva,ali ne pokusavaj objasnjavati to ovim nubovima,vidis da tripuju da znaju da troluju...

Aj ne smaraj vise, skapirali smo da je trol.
Dadoh minus, al ima tu istine.

Ne sećam se šta sam dao, ali je sigurno plus. Saut Park jeste crtana serija sa kretenskim humorom... ali zar mi opet ne volimo SP baš zbog istog?

I naravno, među ljubiteljima ima dosta pozera koji su od svih epizoda odgledali samo, na primer, You have 0 friends. Dakle, + i *.

Mačkasti mora da je ili GINGER ili JEW. A možda i oba od ta dva!

Šteta što se pojavom fejsa ovoliki broj seljačina preselio na internet pa moramo da čitamo ovakve gluposti

Zato je ova defka i odabrana,ovde se forsira seljastvo,sve sto je do jaja,ovi nubovi dozivljavaju kao neki pokusaj urbanog ili sta vec...jedan Mackasti da mi prica o humoru,a ne,zajebi to...

А међу онима који гледају СП има гомила дебила који не капирају серију.

Istinita činjenica.

Nisi trebao da podeliš ljude na kul i krembile.

Nikad sladji minus !

ПЛУШЧИНА, МАЧКО! ВРХ!

Najjjaci su ovi sa seljackim nikovima i avatarima sto urlicu:TAKO JE,OMILJENO,SVE SI U PRAVU,PLUS...jebem ti demokratiju,kad svaki ljakse ima prava da kenja o humoru,pi...

Ko ne voli SP moze slobodno da lize Kartmanova jaja.

ebem ti demokratiju,kad svaki ljakse ima prava da kenja o humoru,pi...

У ПРАВУ СИ, ПЛУС, ВРХОМИЉЕНО!

ko jebe sva sranja činjenice i ostale kurčeve, defka je kul i zato +

Kartman je ubedljivo najveće govno u crtaću...

+ sam dao jer sam se pronasao skroz u iskljucivanju ljudi koji ne gledaju south park iz konverzacije...ali primeri su ti kako idu dalje, sve gori i gori...

South Park je jedna dobra kritika americkog drustva koje je model za sve zapadnoevropske trendove kojima mi tezimo, i nekako lepa satira koja, kad bi je ti malo bolje razumeo, govori na fino upakovan nacin koje to vrednosti Zapada ne moramo da prihvatimo jer ne doprinose boljitku, vec su rezultat dokonosti, intelektualne ogranicenosti i prevelike slobode koju ljudi uzivaju - upriliceno u Kartmenu. Istovremeno, dodiruju se tema drustvene nejednakosti - prevazilazenje barijera za socijalizaciju izmedju razlicitih slojeva koje postoji na Zapadu je dato na primeru prijateljstva Kenija i Kajla. A Stenli je najbolji odraz umetnicke kritike u sedmoj umetnosti, jer se on nalazi kao jedan, u svakom smislu prosecan pojedinac, koji pokusava sve te tekovine da razume i da se uklopi u sve, jer nijedan covek nije ostrvo.
Niko ne zahteva od tebe da razumes ili zavolis njihov smisao za humor, ali ocigledno je da si ogranicio svoje razumevanje na ono sto vidis, a ne na ono sto stoji izmedju redova.

Ovako stoji ovde situacija:

Ovaj nub je napisao govnjivu transferblamirajucu defku i bio je ozbiljan,ja verujem da nije trolovao,jednostavno je nubcina za humor,da ne upotrebim ,,tezu,, rec...onda je moderator stavio defku u odabrane sa ciljem da istroluje ljubitelje saut parka,jer je nubcina za trolovanje...ali uspeo je privuci ljubitelje Zikine dinastije i Kursadzija koji su sa odusevljenjem docekali ovu defku,kao i kvazi bedne tuzne trolove...nisu ovde svi trolovi,ima stvarno ljudi koji ovako misle,gadno...

Ако се ово уопште може назвати дефиницијом, онда МИНУС као врата на ову кретенску "дефиницију" ретардираног и крембилног аутора ( како је он назвао све нас који волимо СП ). Иди лижи Картменова јаја, јер превише добро познајеш бит целе серије да ме чуди да уопште сереш толико и да си просуо толико гована на тастатуру да ме чуди како је ово завршило у одабраним дефиницијама. Глуп си онолико колико си гована исрао у овој гомили реченица. Е, да, и да поновим - МИНУС!!!

koliki idiotski slepac moze biti neko da napise ovoliko jebeno sranje?! svi koji prate Saut Park sad ispadaju po njemu neki "krembili", "idioti", "retardi" i ne znam ni ja sta! koliko si ti prs'o brate, to je strasno! i dobro rece jedan lik da ovo nije ni D od definicije! pretpostavljam da ce neki sad da seru kako sam se pronasao u ovome...pa i jesam! nisam jebeni zavisnik od SP , niti poznajem ijednu osobu koja to jeste! znam samo ljude koji vole to da pogledaju i sete se da o tome popricaju jednom u 100 god! mrs!

Comy
Nikad sladji minus !

I ja sam ljubitelj SP-a, pa sam dao +. Bez uvrede, ali većina ljubitelja SP-a koji su ostavili komentar ovde zvuče baš kao oni ljudi koje ista serija ismeva.

Dugo nisam dao minus na definiciju na naslovnoj, ali ova ga je zaslužila. Ne zato što sam ljubitelj sautparka, čak sam i zamrzeo u seriju, nego zato što ne poznajem nijednog ljubitelja sautparka koji priča ovako.
Jedino ako se družiš sa ozbiljno zaostalim ljudima, to je jedino što mi pada na pamet.
Treća stvar, sama definicija je napisana kao da ju je pisalo dete koje se naljutilo zbog nečega, pa ne zna da se izrazi na pravi način.

Bez uvrede, ali većina ljubitelja SP-a koji su ostavili komentar ovde zvuče baš kao oni ljudi koje ista serija ismeva.

Sad gledam po komentarima i ne vidim ni jedan takav...budi malo odredjeniji,reci koji komentari i na koji nacin su ismevani u SP.

Још једна дефиниција која је изабрана да би имала 500 коментара...

Плус , свиџа ми се ово скроз.А и већина ових ликова су да кажем браинвашед са обзиром да ни не контају форе из серије већ је само гледају јер је то саут парк...а све особе које гледају саут парк су кул и интелектуално супериорније...како да не.

Sinovac, nije ti South park kriv što si pglu sa skapiraš foru.

обзиром да ни не контају форе из серије већ је само гледају јер је то саут парк

Ko bre ne konta fore i reci majke ti kako si to zakljucio...

Ovo u odabrane! A u kurac, vec je u odabranima... Da se ponovim i povecam broj komentara na ovoj definiciji, lupio sam minus ko vrata

Minuscina, ocigledno ne kapiras mnogo dublje znacenje serije, koja se inace bavi dosta ozbiljnijim temama, naravno kroz humor koji je fenomenalan. Takodje, siguran sam da pola serije ni ne razumes, s obzirom na tvoju nakaradnu interpretaciju. Ukoliko nisi smarac i znas engleski, nema sanse da ti se ne svidi, u to sam siguran. Jedno je ne gotiviti tu vrstu humora, a drugo pljuvati po dobroj seriji.

Kad neko pokusava da se napravi pametan prozivajucu nesto sto je do jaja,samo moze glup da ispadne...

Sad gledam po komentarima i ne vidim ni jedan takav...budi malo odredjeniji,reci koji komentari i na koji nacin su ismevani u SP.

Ložite se previše zbog jedne obične defke i još dižete buku. Podseća me na većina epizoda iz SP-a.

svaka epizoda south parka ima dublju poruku koju ti verovatno ne razumes..strasno sta je izaslo u odabrane

Volim Saut Park, ali ovo je kvalitetan hejt. + od mene.

Jebote, imam osecaj kao da cela Vukajlija komentarise definiciju. Koji vam je kurac, ljudi?

Ložite se previše zbog jedne obične defke i još dižete buku. Podseća me na većina epizoda iz SP-a.

To nekom drugom,ja se ne lozim...ja jednostavno ne volim da glipost preovladava,i hocu da ljudima koji pokusavaju da ispadnu pametni da im dokazem da nisu...a ja sam jedini lik koji zna da kaze u raspravi ,,u pravu si,, kada neko mi to neko dokaze,nikada necu precutati kada mi neko dokaze da gresim...i ne govori mi da se lozim,ja pricam normalno...

Ložite se previše zbog jedne obične defke i još dižete buku. Podseća me na većina epizoda iz SP-a.

To nekom drugom,ja se ne lozim...ja jednostavno ne volim da glipost preovladava,i hocu da ljudima koji pokusavaju da ispadnu pametni da im dokazem da nisu...a ja sam jedini lik koji zna da kaze u raspravi ,,u pravu si,, kada neko mi to neko dokaze,nikada necu precutati kada mi neko dokaze da gresim...i ne govori mi da se lozim,ja pricam normalno...

Ložite se previše zbog jedne obične defke i još dižete buku. Podseća me na većina epizoda iz SP-a.

To nekom drugom,ja se ne lozim...ja jednostavno ne volim da glipost preovladava,i hocu da ljudima koji pokusavaju da ispadnu pametni da im dokazem da nisu...a ja sam jedini lik koji zna da kaze u raspravi ,,u pravu si,, kada neko mi to neko dokaze,nikada necu precutati kada mi neko dokaze da gresim...i ne govori mi da se lozim,ja pricam normalno...

Ložite se previše zbog jedne obične defke i još dižete buku. Podseća me na većina epizoda iz SP-a.

To nekom drugom,ja se ne lozim...ja jednostavno ne volim da glipost preovladava,i hocu da ljudima koji pokusavaju da ispadnu pametni da im dokazem da nisu...a ja sam jedini lik koji zna da kaze u raspravi ,,u pravu si,, kada neko mi to neko dokaze,nikada necu precutati kada mi neko dokaze da gresim...i ne govori mi da se lozim,ja pricam normalno...

Greska neka,zabagovalo,zato sam poslao ovoliko komentara...

E nek si mu reko, pa i 4 puta ako treba.

South Park je genijalna crtana serija,koja trake toliko dugo iako je animacija minimalnog kvaliteta. Svaka epizoda obradjuje neku temu iz svakodnevnice uz dozu humora koji je na neku ruku jedinstven i neverovatno dobar. Na kraju svake ali svake epizode likovi iz serije izvuku pouku koja je uvek na mestu. Prvo uzmes odgdelas seriju pa kakis sa definicijama. Drugo,o ukusima nije vredno raspravljati,a i bas mi je cudno da je OVO u odabranima... Verovatno admim deli glupo misljenje sa autorom defke pa se nasla tu gde je....

-----

Sine, idi drkaj na TELETABISE! XD

Evo ti -, i moram još da kažem da mi je jako, jako žao što mogu samo jedan minus da ti udelim.

немам појма шта сам прочитао, ал пеку ме очи. начи, мачкасти, ние у реду.

Nisi se potrudio da prodreš u suštinu već ti je preče bilo da se oralno isproseravaš... Minusčina.

koliko je glupa definicija, ne mogu da verujem...dal' još neko koristi reč krembil, to nisam čula od osnovne..pa još onda sebe projektuje u kul lika..auuuuu..
-

класична трол дефиниција... :D а ако стварно ниси схватио поенту саут парка онда те стварно сажаљевам... креатори саут парка спадају у групу људи са највећим мудима у америци, шта год се деси у америци, они то искритикују још исте, најдаље следеће недеље... минус наравно

креатори саут парка спадају у групу људи са највећим мудима у америци

http://vukajlija.com/south-park-pelcer

Zanimljivi su ovi komentari, veoma zanimljivi. I takođe su uspešni u objašnjavanju i pojašnjavanju nekih stvari autoru definicije isto koliko je uspešno objašnjavanje fore "osam - na kurcu te nosam" jednom tipičnom botu iz kanter-strajka.

Nestrpljivo čekam epizodu SP-a po uzoru na ovu definiciju.

To sto si ti glup i nemas smisla za humor, to je tvoj problem. Ne moras da hejtujes jednu od najboljih serija ikada. Minus ti dajem i zao mi je sto ne mogu jos koji da ti dam..

Дејс!

Још једна дефиниција која је изабрана да би имала 500 коментара...

Nije to loše. Kad god se zapodene neka žešća rasprava, komentari budu kvalitetniji i zanimljiviji od teksta koji ih izazove. Doduše, u ovom slučaju se predstavnici "zaraćenih strana" nisu potrudili. Pardon, možda i jesu ali se to ne vidi.

Cestitke zaostalom mentolu koji je napisao defku (aplauz u pozadini)... A nakon toga cestitam modovima sto su uspeli da ubace ovako nesto u odabrane definicije (gromoglasni aplauz, nevidjenih razmera)...

Od mene imas PLUS ko vrata! Svaka ti cast za definiciju, dok sam citao primere prisetio sam se nekih situacija gde sam sedeo kao sa druge planete dok su "izvaljivali" fore iz SP...
Ovi sto brane SP, nek se zapitaju za svoje mentalno zdravlje i cemu se to toliko smeju u toj retardiranoj seriji, pravljenoj od strane idiota za imbecile! Svi su oni mnogo pametni i vide duboku i skrivenu poentu te serije... Obicno proseravanje!

Minusčina, i to ogromna.

Pravda sa Saut Park! -

Удрите се момци!

Da nedelju dana jedem ABC slovca supu bolju bi definiciju israo nego ovu tvoju...

...pravi smarač south parkom reći će "suck my balls", a ne ˝liži mi jaja˝... znam ih dovoljno..

Jebote kad se sjetim da sam do prije par mjeseci samo upadao na vukajliju i vristao od smjeha, sad se vise nasmijem na vijesti online nego ovdje. O cemu se radi zaboga, jel ovo kod placanja i ktitora pa upadaju u odabrane svakakve gluposti ili sta?? A za ovo bi davao minuse do sjutra, al moze samo 1 -

koji si debil

Ајде сви ви што сте вређали, пријавите се овде, да вас не бих после јурио. Ко се не пријави, нека се припреми да га изјебе дугачак курац закона на овом сајту.

Ја бих издвојио годишњу количину минуса на ову дефиницију. Мислим, покушај дефиниције по шаблону "искуцкаћу 112 редова и сви ће да виде колико сам до јаја".

Брате, од једне епизоде Саут Парка можеш да направиш филмски серијал. Очито сте ти и хумор спојени као Нигерија и Киргизија, кад тако доживљаваш божанство звано Саут Парк!

Ja dadoh plus. To da li je serija satira ili predstavlja krik андерграунд kvazi intelektualaca eSADa kao kritika njihove kulture i mentalnog sklopa prosečnog stanovnika njihove drage sa IQ-om cigle - za to mi savršeno puca pačica! Jbt, otkako su počele da mi rastu dlake na nogama, ta serija je IN. Sad imam više sedih na glavi nego u koloru, a oni opet isto sviraju.
Prve epizode sam gledala bez daha, a posle mi se prosto popela na onu stvar.
Jbg, mlogo su dosadni postali.

O my god they killed Vukajlija ..

Minus nikad veci nisam dao !

Ovo nije definicija nego obicno hejtovanje, na foru, lolololol mnogo sam kulji od vas... -.-

Da li se ti zapitas da li je problem u tebi sto ne volis ovo i hejtujes, a ne u ostalim ljudima... Prvi put cujem/citam hejt za south park... gg

Бог те молово. Одакле искачете сви ви са 0 дефиниција?

Ae stvarno,brisite ovo,ne blamirajte se...

Alo bre pička ti materina šta mi vređaš kartmena? On je bre najveća faca ladno je ubio svogćaleta ej kad si ti ubio svog ćaleta? Mani me mudonja, South Park konza! nusmiiiii

Бог те молово. Одакле искачете сви ви са 0 дефиниција?

Tome se ja čudim i pitam se isto od kada je ovo odabrano i još uvijek ne kontam.

E a da se vi potučete, pa ko bude jači, taj je u pravu?

Ко се не пријави, нека се припреми да га изјебе дугачак курац закона на овом сајту.

hahaha dugacak kurac zakona, pao sam

Jedna epizoda,Saut Parka i to ona najgora je smesnija i genijalnija i ima bolje fore od svih postera i defki zajedno...

Jedna epizoda,Saut Parka i to ona najgora je smesnija i genijalnija i ima bolje fore od svih postera i defki zajedno...

puta 36

hahaha dugacak kurac zakona, pao sam

Није моја фора, украо сам. :)

Pa ovo u najavi ima više -....
Za hejtersku definiciju, hejterski minus :)

Imbecilno glupa definicija.

Odabrana?! ccc...

Ma pusti ih,samo se blamiraju...

Ma nusmi bre nije dovoljan,po ovome se treba posrati prolivom...

Ja mislim da je od ovih celih 220 komentara ovaj sto voli pivo i da se igra sa plastelinom makar 116 postavio. Kontam da je neciji dupli jer nema sanse da je neko, inace toliko neposvecen sajtu, toliko dokon da celo popodne sedi za racunarom.
A i ja kenjam, ni ja nisam nista bolji. :smor:

Kontam da je neciji dupli jer nema sanse da je neko, inace toliko neposvecen sajtu, toliko dokon da celo popodne sedi za racunarom.

Што је докон, то је ок, него што упорно смара да би га неко констатовао, то је друга прича...

Није ово толико лоше, него људе мрзи да укључе мозак и да читају. +

Sve si u pravu,djavole crveni...

Ко је одабрао ово да знам да га од сад не поштујем?

Ok,that does it!
Screw you guys,I'm going home!
-

Super definicija mislim da svima ti retardirani smraci odavno idu na kurac, umesto da gledaju Twilight, Thor i ostale dobre visokobudzetne filmove oni gutaju ovo smece od serije, grafika im jadna vidi se da taj crtac nema neki budzet izgleda kao da ga je pravilo dete ometeno u razviju za razliku od Diznija koji je ovek umetnicko remek delo sa nekom poukom. U sauth parku nista se ne desava samo nesto psuju i jedu govna! sta reci odvaratno i prosto... salim se naravno obozavam da trolujem, cudim se samo sto nisam se ja ovog pre setio...

Svi ste imali priliku da se nadjete u drustvu gde svi osim vas gledaju neku za vas besmislenu seriju tipa: Ljovisna, Zmajeva kugla, Bolji zivot, Bafi ubica vampira, Monk, Friends, Zvono kao spas, Pustolova, House MD, Drawn Together, Otpisani, Ocajne domacice, Zikina sarenica, Sundjer Bob, Melrose place, Ljubav na seoski nacin, Sopranos-e, Mucke, Dexter-a, Hercule Poirot-a, Metlu bez drske.....
I onda krenu da prepricavaju sta se desilo iako niko od njih nije propustio da odgleda epizodu....... a vama se u glavi mota ona stangla sto je pomenu neko gore i razmisljate da li da krenete da je primenjujete u smeru kazaljke na satu ili obratno.....
Ako izuzmemo da je pomenuta ova konkretna serija i kazemo da se ovo odnosi i na sve ostale serije, sama definicija ove situacije je potpuno na mestu....
Od mene +

Pa dobro bre mačkasti.... Kako te bre nije sramota

I onda krenu da prepricavaju sta se desilo iako niko od njih nije propustio da odgleda epizodu....... a vama se u glavi mota ona stangla sto je pomenu neko gore i razmisljate da li da krenete da je primenjujete u smeru kazaljke na satu ili obratno.....

Ovo je tacno,znam na sta mislis,ali nije ova defka napisano u tom smislu...napisi defku ,,Ljudi koji snaraju sa prepricavanjem serije,, ili tako nesto i bice to to...ja ti dajem plus i garantovano ce dobro proci

Ako izuzmemo da je pomenuta ova konkretna serija i kazemo da se ovo odnosi i na sve ostale serije, sama definicija ove situacije je potpuno na mestu....

Nikako...

odlicna definicija, 22 kurika....

Џими
Нема потребе, сви знамо да су ови људи што су се попалили - из Босне.

Ахахахахахахаха какав трол! Плус на дефиницију, врхунско троловање!

Slucajno dade plus na ovo govno. Sad mi je zao.

South Park je do ogromne popularnosti ipak došao zbog tih jeftinih fora(OMG, they killed Kenny! TIMMYYY! Screw you guys... ), ali je KVLT postao zbog teške satire. Da se i ja malo izreklamiram na datu temu http://vukajlija.com/south-park-koncept

Ja sam hteo da napisem jedan do jaja komentar, ali kad sam video da ih vec ima 230+ rekoh da ga sacuvam za neku drugu priliku...

odlicna definicija, 22 kurika

Rendijevo govno je na kraju bilo 100 kurika pa ti vidi ;)

MU, ovo je ipak mnogo manje...

Ali ljudi, stvarno, ako nešto ne shvatate, ne značiu da treba pljuvati po tome. Ako bolje razmisliš, videćeš da je onaj rendom kuč tip, ustvari, retard jer se ne razume u urbane legende kao štoi su momci iz South Parka.

Поновићу свој коментар пошто је до јаја.

Давид
Dečko, ova serija predstavlja satiričnu kritiku savremenog društva. Jedan od najboljih umetničkih izraza današnjice. Prosto mi je žao što ovo ne kapiraš

09. februar 2011

Сви ви који то не схватате највероватније сте ретардирани.

Apsolutno se slažem.

krembilu, sto si ti glup i ne shvatas saut park i te fore, nisu ti krivi oni sto gledaju, zato fuck off sa ovom hejterskom "definicijom"

Masite poentu....

Da se autoru serija iskreno ne svidja to bi bilo uredu, ovakvo nadobudno proseravanje to prosto nije. Svako ko gleda seriju shvata poentu makar na bazicnom nivou inace ne bi mogao da se natera da je gleda uopste. Znaci, ne jebe vas pomodarstvo nego kompleks velicine sopstvenog mudomozga. Ali dobro, dali decxatzi sebi malo vise slobode. Jer su pametni, i kul, i lepi.

@Џими

Dubokoumno. Vece govnjarstvo i palamudjenje bez pokrica u zivotu nisam procitao. Ali to vec nije tema za ovde.

МАЧКАСТИ, УЗНЕМИРИТЕЉУ НАЦИЈЕ!!!

+, za svaku jebenu rec!

Nisam neki veliki fan te serije, ali, Kakvo bre ispiranje mozgova? Je l' si gledao ti uopste neku epizodu South Park-a? Svaka epizoda ima za temu da ismeje neko aktuelno desavanje u svetu kojima mediji pokusavaju da nam isperu mozak. Hejterska definicija. -

бој се бије бије застава се вије за

слободу србијеее

Свака част аутору дефиниције. Треба бити храбар, изађи пред ову модерну децу, истрпети негативне критике, истрпети бацање бакљи и објаснити да је цар го. Мада, дефиниција по стилу писања и није нешто. Гарантујем да 90% ових што су писали негативне коментаре и лајали на аутора не би смели да писну у стварном животу.
И да, Фемили гај је много бољи, бар мени.
http://vukajlija.com/south-park-pelcer

mrzelo me da iščitam sve komentare, ali ne mogu da verujem da ljudi ne kapiraju da se Mačkasti sprda i da ovo uopšte nije hejt.. Ja gledam seriju, dala sam plus, jer je primer istinit, samo malo preteran.. ima i ovih što besomučno prepričavaju epizode do ludila, a ima i ovih koji se hvataju za vulgarizme, iako su oni sporedni.. slažem se sa Džimijem..

Сушта истина. +

Иди гледај Ђи Сунг Парка ако ти Саут Парк не ваља.
Нови стадион Партизана ће се звати Саут Парк проверено.

znaci MINUSČINA tipa ogromna, majstore, nemas ti veze sa životom... Šta trazi ovo uopste u odabranima?? SRAMOTA!!!

bas steta sto ne mogu da dam dva minusa

jebao ti sebe sto si uspeo nesto ovako glupo smisliti.jos ono ubacivanje stranih reci na nacin koji se izgovaraju,juuuu...ima jedna definicaja o tome -

ako neko shvata south park kao ovi tardovi iz tvog primera, treba odmah da se rokne, nista vise
,a ti problem svoj resavaj sa tim tardovima, south park se ne dira bre

Od mene plus, definicija je vrlo zabavna.

Диш у пичку материну. Прочитах коментаре до пола, али ме издаде очињи вид. Мало је претерана дефиниција, али није толико лоша. Гледам СП са паузама од месец дана по епизоди. Поштено умеју људи да сморе. Аутор ове дефиниције их има превише да би неко без иједне дошао овде и називао га ретардом или томе слично. ( Додуше, ни ја немам дефке, због мањка елоквентости и поштовања осталих деф-мајстора према њиховом раду )

Bar sam se nasmejao. Plus.

Očigledno da je defku pisao hipster hejter, za koga je South Park odaaavno previše mejnstrim.
Crtani se u stvari bavi najvećim problemima današnjice na jedan posebno komičan način, koji se nekome sviđa, a nekome ne. I tu prestaje svaka rasprava.
Screw you guys, I'm going home!
Glupi, glupi hipsteri...

e tu epizodu kad je kartmen rekao svim pevacima da mu lizu jaja nisam gledao...steta ,cini se kao zanimljiva epizoda

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kad već svi komentarišu, evo i ja da postavim jedan lepi komentar! :)

Klasicna moderna satira i to ona "Juvenalian" satira,ostra i agresivna. Svi likovi su stereotipovi americkog drustva,i to ponavljanje koje ti toliko pominjesh i jeste slika dosadnog i monotonog stanja svesti velikog dela amerikanaca. Sve se uklapa u jedan isti sablon...i u SP se to karikira i ismeva do maksimuma. (naravno cesto kroz scene iz poznatih filmova ili aktuelnih desavanja ) mozesh lagano da ne citash novine a da gledash SP i da budesh u toku :) minus naravno ali o ukusima ne treba raspravljati. Kapiram da mislis da je serija glupa li ovo snije definicija!

SWI WI MOZHETE DA MI PUSHITE, SAUTH PARK JE CRTATJ KOI SE BAWI PROBLEMIMA DANASHNJICE I KOJI PLJUJE RETARDIRANE AMERE I KATOLIKE, MACHKASTI MOZHE SAMO DA SE OBESI ZA YAYA, VI NEMATE POYMA, IDITE SLUSHAJTE CECU I BRENU, VI STE SELJACI KOJI GLEDAJU PINK I KURSADZIJE, MI KOJI GLEDAMO SAUTH PARK IMAMO WISOK NIWO SWESTI O SIRU I WOJNOJ MUZICI I MI ZNAMO DA JE TAJ CRTATJ NAJBOLJI!

Ето, љубитељи Саут парка, не морате више кобјашњавати како и шта, урадио сам то уместо вас.

minus sam dala sam gushtom, da fan sam serije gledam je duze od decenije, i citiram chesto fore koje obozavam :) iskreno ne poznajem nikog ko gleda sp zato shto je to popularno, a da ga pri tom ne kapira Oo i takodje mi nisu jasni ljudi koji misle da su mnogo pametni zato shto kapiraju sp, verovatno bi ti isti posle kapiranja nechega zaista malo komplikovanijeg kao shto je npr. memento trazili orden :D

Koliko su kreativni ovi trolovi u komentarima,nema sta...neko vas je slagao da je trolovanje lupanje besmislica bez argumenata,sa toliko ociglednim glupiranjem...mozda i jeste neki oblik,ali onaj providan i transferblamirajuci...trolujte iole inteligentno kad vec trolujete,upotrebite neku cinjenicu,neki primer...

- za defku, verovatno je ovo defka kojoj sam sa najvecim zadovoljstvom dao minus.
Razumem zasto si hejter serije. Na vrstu humora kao iz sp ljudi nisu navikli. Ljudi ne vole takav humor, ali samo iz razloga zato sto NE RAZUMEJU, sta je autor hteo da kaze. Svaka epizoda je drugacija i bavi se novom temom, u svakoj epizodi se kritikuje drzava, drustvo. stereotipi, shvatanja ljudi, pojedinci i sl. Sale iz serije su slojevite, i kao takve su potpuno nerazumljive neobrazovanim, neinteligentnim i povrsnim ljudima.
SP ili recimo Monty Python su serije koje mnogi ljudi NIKAD nece razumeti.
Satira nije za svakoga, nju siroke narodne mase ne razumeju. Satira je za pametne ljude, nadprosecno inteligentne.

minus sam dala sam gushtom, da fan sam serije gledam je duze od decenije, i citiram chesto fore koje obozavam :) iskreno ne poznajem nikog ko gleda sp zato shto je to popularno, a da ga pri tom ne kapira Oo i takodje mi nisu jasni ljudi koji misle da su mnogo pametni zato shto kapiraju sp, verovatno bi ti isti posle kapiranja nechega zaista malo komplikovanijeg kao shto je npr. memento trazili orden :D

Niko ne misli da je inteligentan zato sto razume neki film ili seriju...jedni ovi kompleksasi sto kenjaju o tom svom glupom tripu gledaju na to na taj nacin.To su bedni ljudi koji ne gledaju fillm ili seriju zbog toga sto ih zanima,nego da bi se preseravali o satro inteligenciji...znaci ko god izjavi tako nesto tipa:,,On misli ta je kul i pametan sto gleda to i to,,znaj da je on sam takav.

Zadnje doba došlo kad se oko nekog crtaća lome koplja i glave.

Satira nije za svakoga, nju siroke narodne mase ne razumeju. Satira je za pametne ljude, nadprosecno inteligentne.

Јали грми, јал се земља тресе
јали бије море о мраморје
јали ђедо стартује Москвича?
Нити грми нит се земља тресе
нити бије море о мраморје
нити ђедо стартује Москвича
већ то буку сатиричар прави
да покаже неукој пучини
да је прави хумор у сатири,
а ко ли се сатири не клања
под нож глава треба да му дође;
да фан Саут Парка правду дели
потоци би текли све од крви
ај, од крви од пучине грдне
што сатиру не мож разумети.

Какву послугу порати аутору? Осим да се напуши курца?

Јали грми, јал се земља тресе
јали бије море о мраморје
јали ђедо стартује Москвича?
Нити грми нит се земља тресе
нити бије море о мраморје
нити ђедо стартује Москвича
већ то буку сатиричар прави
да покаже неукој пучини
да је прави хумор у сатири,
а ко ли се сатири не клања
под нож глава треба да му дође;
да фан Саут Парка правду дели
потоци би текли све од крви
ај, од крви од пучине грдне
што сатиру не мож разумети.

Bas lepa pesmica,kao da je sam Mackasti pisao...

Bas lepa pesmica,kao da je sam Mackasti pisao...

За све правне недоумице, обратите се мени, Мачкастовом заступнику.

Аууу,мајсторе,свака ти дала! Иначе гледам Саут парк,и свиђа ми се,али си за неке ствари апсолутно савршено у праву!!!

Аууу,мајсторе,свака ти дала! Иначе гледам Саут парк,и свиђа ми се,али си за неке ствари апсолутно савршено у праву!!!

Za sta je u pravu?Nista od ovoga nema veze s mozgom sto je napisao...gledas sp i svidja ti se,a slazes se sa ovom defkom.Dje je mozak,bre...

Ako toliko mrzis sauth park odakle toliko poznavanje epizoda i likova???
Uostalom nije ni osmisljena za one kojima je vrhunac humora vic o muji i hasi ili o pandurima... verovatno ni njih ne kapiras....

Serija ismeva za njih popularnih "Americki nacin zivota" i dokazuje da i u tom Jueseju ima iole normalnih ljudi koji se sprdaju na njihov racun.
Inace -

Ko je mogao da plus (ajde odabrane jer admini svasta smatraju 'dobrim' samo da bi privukli paznju, vide da dosta ljudi zastane da pogleda i komenatrise) ali kako neko normalan moze + na ovo govno od definicije???
1. gledam south park redovno
2. nikad ne dolazim 'ej drustvo jel ste gledali south park sinoc'
3. svaki 100. kaze da je south park sranje i nikad mi nikakav 'random kul lik' nije rekao da je dosadno to sto pricam i uglavnom se i oni koji ne gledaju south park smeju kad im ispricas neku foru (a te fore nisu retardirane kao tvoj primer 'Kartmen rek'o da mu lizu jaja')
4. sta je tebi kul crtani?
5. to sto ti kenjas da je svaka epizoda ista, to si ti slep ili sta vec..
6. ljudi ismevaju sva globalna sranja u svetu (fejsbuk, retardirane poznate licnosti, zatucanost, licemerje (npr. da se crnci zovu crnjama a belci ne smeju da ih tako zovu), i sve ono sto drugi uglavnom ne smeju ili ne zele (svoju drzavu, sve druge drzave, crkvu, vladu, nacije, pripadnike odredjene vere)...

Kontam da je autor isfrustriran jer mu je polni ud ispod proseka.

Ipak je lakše shvatiti da je Hose Armandu deda ipak majka koja je umrla pre nego što se mali Hose rodio...da, da, to naročito ima poentu i šalje veoma dobru poruku ljudima. Divno, zar ne?
Screw you guy- we're going home... ou jea!

definicija kao definicija je... meh.
south park volim da odgledam... ako bas nem' preca posla.
ali onda procitah komentare i dadoh + samo zato sto ste hepo kocke.

Niko nikada slučajno neće imati dovoljno veliki smisao za argumentovanim puštanjem muda da dovede u pitanje genijalnost te, mogu slobodno reći, najseljačkije i najkretenskije crtane serije ikada odrađene.

Na odgovor da ne gledaš sautpark, dobijaćeš neki odjebitis mnjeh odgovor u smislu kolko si zaostao

Ladno je čovek ispao u pravu.

Bravo za autora jedan ogromni +

Ово Блек писао? Позаборављао сам те дупле..лоло

Иначе, капирам да је спрдња, али не знам како сам оценио, давно било.

Nije Blek al jeste mod bivši :)

Koj si ti retardinjo, strashno

Decko ti si retard ! ----------------

ЦАРЕ!!! Колико си их испрозивао, погледај их само ала коментаришу ахахахахаххахаахах!!! :))))))))))
+ + + + + !!!

Ne mislim da South Park resava probleme danasnjice. Mozda se time bavi, ali to je zapravo cinjenica za koju nas zabole kurcina. Crtani moze nekome da se svidi ili ne, to je individualna stvar, stvar ukusa. Neko se smeje na sahranama, a neko place po svadbama. Koga zabole kurac?
Poenta je da ova "defka" cmizdri od stereotipa, te kao takva vise karikaturise nego sto bilo sta definise.
Minus.

+ рендом кул личе ! што се ови људи примају, жао им Кенија?
елем откуд знаш оволико епизода ако не гледаш xD

jel gledo neko onu epizodu kad je kartmen zatvorio hipike u podrum hahahahah

Plus. Gotivim SP, i poentu crtanog, satira, kritika modernog drustva. Ali MRZIM likove kojima je prva recenica "E, si gled'o Saut Park sinoc?" i onda krene da prepricava epizodu. Vristi mi jaje o tome sta je sinoc bilo u epizodi. A inace, i sama serija je generalizacija i stereotipizacija citavog drustva, kao sto je ova defka isto to za pomenutu seriju. I zbog toga plus.

Plus i od mene. Oduvek sam ljude koji se preterano loze na ovu seriju smatrao retardima.

Plus. Mackasti je odlican autor i ima jos par hejt definicija koje ubijaju(da ih ne linkujem da navuce bzv minuse). Inace volim da gledam sp ali se ne palim na ovu definiciju. A i sto neko rece ovi se u komentarima ponasaju kao oni sto ih serija i ismeva. I sto rece tetka drol, ladno je bio u pravu sa onim da ako kazes da ne gledas seriju...inace i onako smo mi AUTORI obicne PICKETINE

U srž problema! Da nije dobra ne bi ovakvu reakciju izazvala. +

Како ми иду на курац ови што дођу да нас просветле да ли је, или није у питању трол. Браво цареви, баш сте паметни и кул саћу кликнем да вас пратим е!

Још не контам како неко може да буде толико паметан, ја никад ништа не бих завалио да неко не напише

ахахаха како до јаја трол браво :***

или тако неки млохав курац.

Па и сви данас причају о Џастину Биберу па то не значи да је добар. Каква је то ретардирана логика? Ми који пљујемо се само серемо на дефиницију која је је го курац, ваљало би да напоменем још једном.

Kako mozete pisati,,plus,care,objasnio si,, i slicno...jeste vi normalni bre?sta vam je?

defka je imbecilna,a dijalog iz primera,ko to tako prica,na ovoj planeti sigurno niko...cak i mentalno obolela deca bi se zapitala sta je s vama...

Pročitao naslov - dao plus - pročitao definiciju - skapirao da sam uveliko pogrešio - pročitao primer - otišao po motorku - odsekao sebi ruku kojom dadoh plus - drugom rukom otkucao ovaj retardirani komentar.

I da...Mačkasti, liži jaja Kartmenu!

definicija nema veze s vezom, nije cak ni zanimljiva... dno dna

Ma bre dno najdubljeg kanala...brisite ovo modovi,ne blamirajte se...

Pročitao naslov - dao plus

Ко још оцењује по наслову?

Напишем дефку "имаш велики курац/сисе", и не добијем ниједан минус. Тајфајзен?

Ti ocigledno imas problema sa nekim ko je takav, ali nisu svi takvi, i South Park nije losa uopste serija, ali opet, Degustibus est non dispotandum... minus

Brate, Mačakasti ti si stvarno zaostao! -

Јеботе, ови људи су гори него Младеновићеви секташи.

ili je zesci trol, ili lik ima neke zesce komplekse i gleda grand trece nema..

Ulogovao sam se samo da bih ti lupio minus ko vrata Random kul liče!!

...+ zbog lozaca u komentarima,i bunta,uvek protiv sistema i vecine...

...+ zbog lozaca u komentarima,i bunta,uvek protiv sistema i vecine...

Uf,ovo je jeziv transfer blama od komentara,onako bas...skoro kao defka,da ne preterujem...tu su negde...stvarno tezak transfer...

Degustibus est non dispotandum... minus

Ovo je kao kada neki masni, rošavi i napaljeni m(j)e(n)talac pokuša da pokaže koliko je intelektualno superiorniji od ljudi sa kojima diskutuje. Ono, korišćenje latinskih izreka i poslovica da bi sebe predstavio kao vrsnog pndana koji kobjašnjava i tako te fore.

ne bih da palim vatru alii!!!!

Vec sam ocenio, ali da ponovim:
Veliki plus.
A vi sto serete o tome kako ljudi ne kapiraju ste isti kao lik u drustvu koji isprica los vic, pa kad vidi da se niko ne smeje, kaze da su glupi i da ne kapiraju.

Da sam kojim slučajem ljubitelj saut parka, verovatno bi mi se dopadala ova definicija.
Hvala na silnim komentarima, dobijam talase erekcije od toga.

Odlično, to znači da možeš sam sebi da staviš u čmar xd

више је ствар у томе што си оценио теве шоу по извесној групацији људи (смарачи) од масе људи која готиви СП.
тебе овде нервирају те сподобе, не сама серија. нешто ми говори да је 200 људи бранило СП за џабе.

Svaka ti čast što si uspeo da dokažeš da si poprilicno piglu, sobzirom da ne shavatanje makar i osnovnih satiričnih fora u toj seriji (koju inače mnogo gotivim), kao i pokušaj hejta prema normalnim osobama koje, logično, pričaju o nečemu što im se sviđa, dovodi do neminovnog brisanja ove idiotske definicije, a nadam se, i tvog profila :)

Јеботе, ови људи су гори него Младеновићеви секташи.

Мојне тако, затвориће те у подрум с Картменом лично, да призивате Биги Смолса.

Kartmen ce ga neterati da pojede sopstvene roditelje kao onog klinca sto ga je nervirao...

dao sam plus jer je simpatican stil. Inace ne slazem se sa ovim gore, ali me i ne pogadja nesto mnogo, oni imaju poentu mada me ponekad smore. zato gledam samo ponekad. Inace, Happy TREE friends. bez H. e ONI su mocni.

Ja se stvarno izvinjavam,ali moderator koji je ovo postavio na naslovnu je kralj,da se tako izrazim u preneseno-suprotnom smislu. -

а шта ће ова дефиниција међу одабраним кад има скоро више минуса него плусева?

Kakva nolifer-ska defka, jadni paćeniče
-

E ovo ti nije trebala Mačkasti, i Saut park valja, sad što ima debila kojima je smiješna svaka Kartmenova rečenica to je već druga stvar.

Napravio sam nalog i ulogovao sam se samo da bih dao minus.
Toliko od mene.

za sve vas koji shvatate poentu saut parka jedna velika pusica,kako smo samo glupi mi koji mislimo da je saut park dosadan jer iz epizode u epizodu prozivaju neshto o chemu ceo svet vec pricha i onda na kraju epizode se pojavi neki veliki robot ili chudovishte koje je u stvari neka poznata lichnost ili vanzemaljci i onda neko prdne i kraj.Jako genijalno!BEDNICI!!!

Alehc, dechko, svaka i chast i ako si im rekao...

za sve vas koji shvatate poentu saut parka jedna velika pusica,kako smo samo glupi mi koji mislimo da je saut park dosadan jer iz epizode u epizodu prozivaju neshto o chemu ceo svet vec pricha i onda na kraju epizode se pojavi neki veliki robot ili chudovishte koje je u stvari neka poznata lichnost ili vanzemaljci i onda neko prdne i kraj.Jako genijalno!BEDNICI!!!

Ovo je tako gej,bedan i pre svega imbecilan post da sam se odusevio cak i vise nego za defku

3 u 1,svaka cast !

I skloni avatar iz Klokvud Orandza,neko ko moze da izjavi takvu glupost(breblago receno) vezano za umetnost generalno,ne zasluzuje da drzi avatar iz legendarnog filma!

Sve se pitam da li će ovo da premaši onu o metalikama po komentarima.

- iz neverovatno mnogo razloga. Definicija je usiljena, netacna, hejterska, a sve zacinjeno primerima koji su tesko njesra. Samo mi nije jasno ko je postavio ovu definiciju u odabrane. Bilo bi dobro kad bi neko obrazlozio ovaj izbor.

"...ne shvatajući koliko je zapravo zatucan, ukalupljen u sveprisutnu politiku udifoltljavanja globalne populacije i ispiranju mozgova, doduše na relativno galantan način."...covek koji iznjake ovakvu recnicu,pri tome misleci da je rekao nesto dubokoumno i impresionirajuce apsolutno ne treba da ima zajednicko nista sa mnom,ukljucujuci i seriju koju gledam...podifoltljeno...hehe

-
Poližeš ti kartmanu malo jaja :D

Da pogodim.. Rendom kul lik je gospodin koji gleda kursadžije, i sit se ismeje..

Rendom kul lik je gospodin koji gleda kursadžije, i sit se ismeje..

А да није, можда, рендом кул лик онај који не свршава на Саут Парк у тој мери да сматра да су сви који негативно говоре о Саут Парку глупи?

rendom kul liče HAHAHAHAHAHAHHAHA

kurac od definicije

Ono sto se stvori izmedju usana dok si mnogo zedan,ona sluz...e to je ova defka...

Sta je po tvom misljenju dobra serija ? To sto ti gledas teletabise i ne mozes da kapiras serije koje su vise od tog nivoa , to je tvoja stvar...

Ko je ovo smestio u odabrane??? -

Ode pet minuta mog zivota koje nikad necu vratiti nazad smrc...

Minus dodje mi da otvorim jos 100 duplih naloga i da lupim sa svakog po minus. Nazalost isuvise sam lenj da bih to uradio. Kako god jedan veliki minus na ovo govno od defke.

Срање дефиниција -

LegoKockar
Zadnje doba došlo kad se oko nekog crtaća lome koplja i glave.

Лего дечко, обожавам те, поздрави главног. ;)

Па јеботе, зар још увек? Како можете људи, то је само дефка.

Kako ova sluz ima ovoliko pluseva?

Сине ти толико ниси схватио суштину серије да то боли! Само ми није јасно одкуд ово срање од најгорег хејтовања међу одабранима....

Pa ovim ljudima sto su ti dali minuse, da si im rek'o u lice 'jebem ti mater', mislim da ti ne bi dali minus, ali SP im ne diraj! Zaludjenici.

hhhahahahhahahahahahhaahhahahahahahah! Koliko je tacna defka, vidi se po komentarima! Auuuuuuuuuuuuuu, al su se ljudi napalili:))))) hahahhahahahahahahahahahahaahahaha!!!! Pa, ljudi, sprdnja...i to koliko vidim odlicna:))) Bravo!!!

brate raz00mesx to shto ti ne kapirasx sooshtinsku weltschmerz post-fin de siècle neo-aristofansku kritiku kolektivne psixe mislim ja ne verujem koja si ti seljačina. recimo kad je kartmen u 6oj sezoni gurao sendvič u bulju i kenjao na usta ja ne verujem da ti nisi ukapirao aluziju na Bader-Majnhof, slepcxe. neki ljudi

Degustibus est non dispotandum... minus

HHHHHHHHHHAHAHAHAHAHHAHAHA PLAČEM hahahahaaahahah ja ne verujem....Degustibus est non dispotandum HHHAAHAHAHAHAHAHHA

omiljena, nikad do sad nisam naleteo na defku koja je potkrepljena sa 300+ komentara koji ladno mogu u primer, ljudi koji su hejterski komentarisali su krembil i retard iz definicije.

minuscina
ne zato sto je hejt saut parka,koji kida,nego zato sto je los i glup hejt
da je kvalitetan hejt dao bi plus,sta god hejtovao
transfer defka

Od mene si dobio veliki plus, jer si rekao istinu, koju niko od ovih šalabajzera neće da kaže...Živimo u svetu seljaka, koji bi dupe dali da mogu da gledaju govno dva dana na TV-u I da se smeju I kažu kako je to kul...
Oni što su ti dali minus su se prepoznali...