Prijava
   
   

Neo

Boli ga kurac.Izabrao crvenu kuglicu.
Ja uzeo plavu...

-Dobro jutro baka Radice. Da vam pomognem sa tim torbama, daleko je pijaca od naše zgrade ?

-Marš u pičku materinu. I ti i onaj Željko Mitrović sa B 92 !

Morpheuse, vrati se. Molim te...

   

Cirkus u vašem gradu

Posledica postavljanja klovna na čelo istog.

   

Djeca ko djeca

Pozitivni komentar ravnodušnih roditelja na pizdarije koje im priređuju mali vragolani. Rijetko, u pitanju su maksimalno tolerantni roditelji, ali pretežno se radi o duševno rastrojenim ljudima koji ne znaju šta više da im rade. Šara po zidovima, izvuku mu uši. Izbuši ćaći kondome, dobije šamar. Zapali komšiji štalu, aperkat.
Pomiri se sa sudbinom, šta'š drugo...

- Gospođo, malog vam pregazili đubretari.
- Ah, djeca ko djeca. Malo, malo, pa pod točkove.

   

Nikolas Kejdž faza

Potpuno spuštanje ličnih kriterijuma kao rezultat par ekselans bola u kurcu koji je trenutno aktuelan. Nulti nivo odbijanja bilo koje ponude zarad trenutnog angažmana i izbagavanja praznog hoda po svaku cenu. Faza u koju svako u životu kad-tad uđe i vodi se maksimalno inkluzivnim motom "daj šta daš".

- Gospodine Lukas, da li ste zainteresovani za duet s Botom i Dijamantima? Pesma je već napisana i zove se "Kud god krenem, kafana mi pred očima".
- Može, ali imam svoje uslove, molim vas, to se mora ispoštovati.
- Kažite.
- Ja pevam drugu strofu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

- Radoše, koga si našao da glumi Čerčila u "Ravnoj Gori"? Samo da znaš, mora biti neki neki strani glumac, pošto od ovih niko ne zna engleski da priča.
- Uzeli smo Nikolasa Kejdža, kaže da će mu biti drago. Miki Panjković mu sutra brije glavu i stavlja periku. Kad smo mu rekli da mora dobiti 15kg, rekao je da neće biti problema pošto se oduševio ćevapima.

   

Neocenjena

Veoma moćna reč, kojom komentator defke želi naglasiti kako je on dozlaboga zajeban, te se moraš još potruditi da bi zaradio njegov veličanstveni plusić. Ne daje ih on tek tako olako. Ne, ne.

Hmm, dobra ti je definicija, ali ipak se nekako kosi sa mojim principima. Ne mogu se složiti sa tvojim shvatanjem transcendentalnosti antimaterije u prostoru i vremenu. Neocenjena.

   

Bez boje, mirisa i ukusa

Nijemi svjedok života koji prolazi pored njega. Bez snage da utiče na ono što se dešava. Niti zbori, nit' romori. A možda bi i imao šta da kaže, samo da nema tog prokletog napora koji kazivanje prati.

Proziran. Ne primjećuje se čak ni u prolazu. Stopljen sa sivilom svoje okoline, kameleonski prilagođen mediokritet, Petrović Petar na spisku stanara vremena u kome živi.

Kao sjenka. Niko. I ništa.

   

Paket prenesi

Garderoba među braćom.

?
+121
4
definicija