Prijava

Pa nekad je i nastao izraz, i sad je burazeru hvala Bogu

"Srpska Sparta"...nekad bila....možda

Nema frke Bulgakove. Ako ćemo iskreno sajt je baš dobar, i biti zilot ili revnitelj za kvalitet sajta i nije nešto loše. Nema tu šta da se meni neko objašnjava. Svakoga čekaju ta dva kubika zemlje odozgo. Živi bili deco!

Mene kad čovek vidi bi bio siguran da sam neki tamo Tandrčak, ili Baršunasti Rč.

Agilni, kada bi neko napravio neki kviz, zajebanciju ili tako nešto, i postavio nas uživo i sve to snimao. Sve nas, Vukajlijaše, jedne spram drugih. I kada bi pitao bilo koga da svakom liku koji stoji ispred njega dodeli jedan od nadimaka aktuelnih autora.....hahhaahhaa...pa ne mogu ni da zamislim kakva bi to zajebancija bila!!!
Taj snimak bi bio nenadmašan!!!

Hvala, Agilni, ali nećemo sad da se razmećemo po šaljivom sajtu.
Ja sam prvo pomislio da je munzem konzu dobronameran.
Ma, u stvari, i dalje želim to da mislim. Možda je čovek stvarno zabrinut da ne sedim u nekom tavanskom prostoru adaptiranom u skromnu garsonjeru, sa mačkom u krilu i mrtvim kanarincom u kavezu, i računarom kao jedinim prozorom u svet i grozničavo guglam sve definicije na šaljivom sajtu ne bih li pronašao plagijat. Možda je čovek hteo da pokrene neku humanitarnu akciju da mi se pomogne. Želim da verujem da je tako, ne želim da verujem da je maliciozan...

Ne gugla se svaka, već samo ona koja ti iz aviona "smrdi" da je već definisana. Osim toga, ljudi sa dužim stažom ovde su najverovatnije već videli barem jednu od linkovanih i logično je da namirišu kad slično već postoji.

Mani se te retorike kako je neko zaludan (jer tvoja "briga" to sugeriše), ružno je. Nemaš pojma nikad koliko onaj kome se obraćaš može biti ostvaren u svojoj profesiji u RL i da mu možda nisi ni do kolena (ne kažem da je konkretno tako, ne poznajem te, ali znajući Bulgakova, nije ni isključeno da jeste baš tako kako kažem) da bi ti sad brinuo šta on radi u svoje slobodno vreme kao hobi, ventil, štagod...

Bulgakove, nije poenta u tome. Brine me činjenica da neko negde gugla svaku definiciju koja se pojavi na vukajliji.

Awww, da li ti je Mosasaurus povredio osećanja, vinterstorme?

?
+130
11
definicija