Prijava

Prevrh je definicija, nema tu mesta diskusiji.

Nemam pojma šta hoćeš ti. Nema ironije, do jaja je defka.

prelomni trenutak
колико сам схватио овде си се послужио иронијом са намером да кажеш како је ово једна од бољих ископаних из септичке јаме сајта. Не бих се сложио. Ово је дно дна. У духу дефке од пре 5 година vukajlija.com/njene-oci/164285 је ова одрађена три године касније. У категорији фекалија дефиниција коју коментаришемо се ниско котира. Толико од мене.

Бесмислице, дефка је срање и надасве бесмислена, -.
Да је избачена пре 4 или више година можда би имала неку тежину и вредност а овако је минорно
Не разумем чак ни везу између наслова и тематике дефиниције или примера дефиниције. Боли ме курац за нову годину, сваке сам код куће и баш ми је лепо. Нисам се потресао овим покушајем нити си ме разуверио. Твоја прослава је била голи курац. Минорна појава у виду тебе одраз је поремећеног друштва које данас влада и западњачког утицаја. Изгубио си компас, дете. Погубио си критеријуме, укус и све оно што егзистенција подразумева. Да ли требам спомињати паранормални покушај ступања у сексуалну везу са особом женског пола.
Гледаш жену пола године, како те није срамота? Прави си срећник што није затражила полицијску интервенцију и забрану приступа којом би те одаљила болест од себе. Педерчино једна, опасан си само кад су ти другови иза леђа, тад си ти опасан, а када требаш да се суочиш лицем у лице са искреним емоцијама онда дефецираш у гаће. Не знам ни зашто сам се оволико арчио ради једног немам ни речи како да те назовем. Поздрав из Београда и дао сам ти минус.

-Već nekoliko meseci te gledam, gledam i razmišljam. I odlučio sam da to uradim sada. Jebi ga, jeste kliše momenat, ali.....
-Šta to?
-Odvalio bih te od kurca.

Ово ми нешто познато, мада нема везе са Новом годином (као незаинтересовано звиждућем)... Лололо

?
+558
26
definicija