Prijava

alooo bre .. :DD Defka je do jaja ... Murinjo brate , sta sad koji kurac ? lik je sve lepo objasnio .... ja znam makar 10 takvih nakurcenih malih likova od 10 godina a ne od 13-14 !

priznao sam da sam ti citao defke jer mi je bilo dosadno dok sam cekao jos jedan tvoj komentar, i da sam ocenjivao, koja mi se svidela dobila je + koja nije dobila je -. pogledao sam ti yt nalog pretpostavljam da si iz nisa. delfagor i marconiero + za njih.

razgovaraj, pa će te banovati jer ne smeš da praviš duli nalog. nemaš razloga da kažeš, čemu to? pa jasno je ko dan da si hejtovao, čak si gore i priznao. nemaš razloga da lažeš, verovarno si ti ovaj klinac od 13,14 godina. ne verujem da je tebi mesto na vuki, bolje neki drugi forum pronađi, nisi ti za ovo. moje mišljenje!

znam da je zabranjeno, ali ja trenutno imam jedan nalog, zar ne? gore si rekao za 10 sek sad za 1 minut.. ajde reci mi, dao sam ti 14 - bez i jednog jedinog plusa, ako sam ti dao pluseve koliko sam ti ih dao? nije fer uopste i hocu da razgovaram sa tim moderatorom.

čoveče??? moderator koji može da vidi za koliko si vremena dao meni 14 minusa jedan za drugim, video je da si me hejtovo, tačnije da si mi dao 14 minusa za jedan minut, na moju prijavu je to proverio i banovao te. pobogu, čemu te gluposti koje prosipaš? a plus je zabranjeno pravljenje duplih naloga.

ne nije istina ako vec postoji mogucnost da vidis sta si dobio - ili + znao bi da gresis, ili on sve jedno. molio bih da isti covek proveri sta sam ti dao ili ti ako mozes pa mi javi.. stvarno bezveze da i na vukajli moram da trpin nepravdu gde bi trebalo da se smejem.

paolo nisi u pravu, druže. delio mi je minuse, jer mu se nije svidelo moje mišljenje.
čemu laganje? pa moderator je video da si u roku od 10 sekundi dao 14 minusa i dao ti ban. da si davao plus ili minus tako što si ih pre toga pročtao, sad bi bio sa starim nikom ovde.

pa možda ima nick buksetina je ironičan? nemojte suditi nekome koga ni ne znate po niku i avataru, marihuana nije droga.

?
+128
7
definicija