Prijava

Pazi sta pričaš, ide ti tetka. I namesti tu mašnicu, pomisliće žena svašta.

ja da upoznam takvog coveka... ne znam, unistio bih ga.

I najvece razocaranje je sto kad napokon skupis tih 50 poena i sav odusevljen napises "Evo i mene, pozdrav drustvo, cet juhuuuu!"
niko te nece zarezivati ni za suvu sljivu.

Verujem, posle seksa sa tobom jadnicak nije vise video sta bi lepse moglo da mu se desi pa je otisao da polozi zivot za otadzbinu. Logicno.

Ja sam nevinost izgubio prilicno kasno, cuvao sam se za savrsenu zenu. Ti kolibriji koje sam pomenuo su se rojili jer su njeni vaginalni sokovi bili tako mirisni da su te pticice mislile da je ona neki cvet i cekale da ja zavrsim pa da dodju po nektar.

Nisam.
Bila je to jedna litica u juznoj americi sa predivnim pogledom na pacifik, tu pored nas se krio u sumarku brazilski filharmonijski orkestar i svirao Karminu buranu (da bude sto dramaticnije to moje gubljenje nevinosti) i dok smo vodili ljubav oko nas su se rojili kolibriji u milionima razlicitih boja i oblika.

Ja nisam ni jos ni poceo da ti pricam kako je to bilo, ne samo da sam imao dva crnca sa filadendronom vec i jednu crnkinju koja je polozila svoje stopalo na moju pozadinu i potiskivala me njime na dole, da se ne mucim. Veoma eroticno.

Moje gubljenje nevinosti je bilo najeroticnije moguce iskustvo na svetu... svece, baldahin, etericna ulja...

#104
+28013
94
definicija