Prijava

Alal ti čukatela!!! +++

Verovatno gastarbajteri na letovanju...

Ili što bi jedan profesor rekao: "A ako ste sve postavili kako treba i ako ste sve ispravno definisali, a idalje ne radi kako treba, to je problem koji popularno zovemo mali zeleni."

He, he, logovao sam se samo da ti tresnem plus! Fekalisanje po narodnjacima s osvrtom na panonskog govnara, ode u omiljene!!!

Evo ti +. Inače, nije im ni novčanik debeo, tamo žive ko' Kinezi da sakupe da se ovde razbacuju. A, i tamo ne voze ništa sem, možda, bicikle, pa ne poznaju saobraćajne propise i ne umeju da upravljaju džinovskim automobilima, koje su na rent-a-car uzeli, pa u sred leta prave još veći pakao od saobraćaja. Na svu sreću, ja ne izlazim na mesta na koja bi oni izašli, gledao sam ih par puta kako zbunjeno gledaju okolo kad uđu u džez, bluz, rok, metal mesta, pokidao sam se od smeha, ali misliš li da normalni klinci za godinu dana potroše manje nego ova stoka za mesec dana bahanalisanja? Kratkovide su te gazde ako za njih čiste separe.

"Ma koliko to neverovatno zvučalo, ja ništa od ovoga nisam ni izmislio ni preuveličao."

NE SERI?!? Izvini, ali daj neki izvor, ovo mi ipak zvuči kao nešto što je izašlo iz "Letećeg cirkusa Montija Pajtona" !!! Inače + i patrik, čak i onaj gej facebook "like"

?
+2171
125
definicija