Prijava

Već stavio Skočko. Opravdavam samo ako je šizenje.

NE MOGU DA VERUJEM DA SU JE ODABRALI HAHAHAHAH

Nema potrebe, to je sve u prirodi jednog duhovnog, smirenog i kulturnog čoveka kojeg je evolucija usavršila takvim kakvim jeste. Sve ostalo su sitnice. Oduprite se stereotipu i učinite svet lepšim i šarenim.

Oštro demantujem sve što ste rekli za vaše umeće pisanja! Čemu takva samokritičnost i idolizovanje nečega što nije potrebno idealizovati? Zar nismo svi jednaki pod ovim nebom? Zar nismo svi tu sa istim razlogom? I znajte, nije bitno koliko napišete, bitna je ta energija, ta emocija, ta dušu koje to delo dobija i to mora veoma oštro da bude. Jer genetika jednog ovakvog dela treba biti slavljena, prosleđivana, usavršavana kroz generacije i generacije mladih i još nerazvijenih niti planiranih embriona. Ovakva dela će učiniti evoluciju podnošljivijom. Neće biti separatizacije civilizacija i naroda dok je ovoga, dok je ovoga što smo mi, samo obični pioni na ovoj ogromnoj tabli šaha stvorili. Naši potezi će promeniti istoriju i napraviti fuziju, napraviti jednu divnu, inovatnivnu, naprednu umetnost kojom će svet obilovati i dičiti se. Znajte to.

Ipak, (i oprostite što upadam u reč) moram zameriti prenagljeno korišćenje prvog lica jednine koje nekako kao da kvari ovo parče. I moram istaknuti da mi se eksplecitno sviđa vokabular koji je korišćen u ovoj surovoj ali istinitoj slici koju ste nam pružili.

#884
+3038
88
definicija