Prijava
 1.    

  triper kombinacija

  Akcija koju vam je po njegovim liku i delu neko drugi organizovao a morate ga trpeti jer je recimo dobar prijatelj vašeg oca ili mladji brat šefa ili čemu slično. Obično se mališa vodi u neko zezanje koje on u svome okruženju nema. Ponekad očevi (recimo 58) svoju decu (oko 18) uvaljuju nekima (kao ja u 29) koje su zadužili da ih ovi oprave. Ova deca su po proceni očeva previše knjiški tipovi i ne jure ženske. Kad ih ovi drugi "zaduže" i počnu da obradjuju shvate da su klinci uglavnom normalni za svoje vreme. Tada ovaj, kaže onom da mu je sa detetom sve u redu (puši, pije, drigira se...) te ga najstariji u lancu oslobodi ove triper kombinacije jer mu je čudno da se naprednavedeno smatra u redu.

  -Ej, vidi, ovaj moj mali s nekim društvom, non stop su na internetu, kuckaju nešto, glasaju valjda... Izvedi ga malo napolje, u svet, da jurne neku ribu, zabagre ovde!
  -Nema problema šefe, smatraj to rešenim.
  -Aj pa tako, a za one Alpine ćemo rešiti.

 2.    

  Triper kombinacija

  Sumanuta ideja neke osobe koja bi da dodje do svog cilja po svaku cenu.

  - Si sredio auto ?
  - Nisam, brate, cekam da mi Slavko donese delove iz Bosne, jeftiniji su.
  - Cekaj, zar Slavko ne zivi u Subotici ?
  - Pa da, al kad bude prolazio, javice mi, zato sam te i iscimao, sednemo u auto i nadjemo se na onoj pumpi na auto-putu, on meni da te delove i taman...