Prijava
 1.    

  Veselnik

  Najtužnije govedo u stadu.

  Veselnik je ustvari vo, koga dovedu na livadu samo da naloži kravu (da je čačka kitom dok ne ovlaži), a onda dovedu pravu rasplodnu volinu koja obavi pos'o. Kod ljudi se takvi slučajevi zovu pičkopaćenici. Pičkopaćenik po ceo bogovetni dan šalje komplimente koleginici, komšinici ili školskoj drugarici. Te "jao što smo danas lepi", pa "Bože, danas prosto sijaš", i ostale pederske komentare koje samo on može izgovoriti. Naravno, svakoj ženi to imponuje. A onda dođe muškarac, i samo joj turi. On se tada zove pičkoposednik.

 2.    

  Veselnik

  Najtužnije stvorenje u univerzumu.
  To je bik, čiji je zadatak da ''zainteresuje'' kravu za polni odnos. On obavi proces udvaranja i blago stimuliše kravin polni otvor, a onda ga odvedu da bi pravi, priplodni bik, mogao da ''obavi posao''.
  Možete li zamisliti taj jad i čemer!
  Upotreba ovog termina u slengu se odnosi na mušku osobu, sličnih kvaliteta.

  A1: Šta da ti pričam - kupuje joj poklone, vodi je u neke fensi restorane, bili na letovanju, sad planiraju zimovanje. E, šta mora čovek da se radi da bi dobio pičke. A, budala, dok joj on traži parfeme po gradu, najbolji burazer mu je prca sve u šest!
  A2: Eee, kuku veselnik...

 3.    

  Veselnik

  Rec suprotna od "mucenik",ali istog znacenja.

 4.    

  Veselnik

  Nekada su tim izrazom nase bake i mame govorile za ljude, obično seoske dobričine, koje koristi svako za svašta ali koji se nisu puno ovajdili od svoje dobrote, i obično su i siromašni, neoženjeni i, što bi rekli danas krajnje neuspešni!!! Današnje glupačice su ovaj izraz zamenile sličnim, Mukica!!!

  Nekada:
  Dve babe preko plota raspredaju priču:
  Radojka: Znaš li,bre, Milunka da je Tijosav svu zemlju prepisao bratu i njegovoj porodici pa sad mogu da ga isteraju ako oce, e teško njemu samo!!!
  Milunka: Kad se veselnik ne oženi pa da ima svoju porodicu, nego ceo život samo selu valjo!!!
  Danas:
  Klinka prva: Jao ribo, moram da dam ovom mom u guzu, znaš stalno me moli, a ja tvrdim pazar, zamisli nikad nije probao!!!
  Klinka druga: Joj, alo jedna, a on mukica toliko dobar!!!

 5.    

  Veselnik

  Veselnik je izraz kojim karakterišemo bika koji nije rasan, već je običan domaći bik, i taj bik služi da dodje kod krave koja je spremna za oplodnju i da je napali toliko da ona bude spremna za dobar sex, i u trenutku kada treba da skoči, trojica jaki' seljaka ga odvuku na stranu i dovedu plodnog, rasnog bika da ubaci na gotovo, a on veselnik gleda sa strane.

 6.    

  Veselnik

  Veselnik je osoba čike je raspoloženje ili stanje u kom se nalazi u potpunom kontrastu sa samom konstrukcijom te reci. Veselniku čak i prvi komsija želi da mu krene bolje.

  - Znas Radosava. E, pa da ti pricam. Svaki dan kad ode da kopa kanale po ceo dan za 300 dindži, žena mu se seta gola sa Mitrom u njegovoj rođenoj kuci. Jos se dvaput udario budakom u celo pa sad ima i rogove.
  - Eeeeeeeee, VESELNIK.