Prijava
 1.    

  vozači gsp-a

  Ljubazni ljudi, raspolozeni da me strpljivo sacekaju da dotrcim do autobusa, a onda da mi zatvore vrata pred nosem...

 2.    

  vozači gsp-a

  Večito druželjibivi i nasmejani vozači vrhunski opremljenih mašina u kojima uživaju podjednako druželjibivi i nasmejani građani ove divne, nasmejane države.

  Biciklista-kamikaza izleće ispred 23-ojke, a vozač će:
  -Mrš u ***** materinu, ***** ti materina matora, ***** li ti milu majku, ***** ti bre materina!

 3.    

  Vozači GSP-a

  Većinom vrlo kvalifikovani ljudi, al za vožnju kosilica, motokultivatora i ponekad čak i traktora.

  Vidi vozač baru na putu i sad će on da je zaobiđe. to mu je verovatno ostalo od kosilice kad je zaobilazio baru da mu ne uđe prljava voda u čizme i inficira mu kurje oko. Obišo je on baru al ga je sačekao šleper...

  Drugi vozač je zaboravio da zatvori vrata, na traktorskoj prikolici ih nema, ljudi su učili da lete a on je glumio formulu 1.

  A za saobraćajne propise su majstori: Ne radi semafor na raskrsnici a on misli na glas: Pa valjda ja imam prvenstvo. Nismo ni stigli da mu odgovorimo, on nabio gaščinu i proleteo. Pametniji je on od propisa...

 4.    

  vozači gsp-a

  Najisfrustriranije osobe u drzavi kocijaskog recnika.Oni koji su na pocetnoj stanici u stanju da isteraju sve putnike ni krive ni duzne napolje i to sve samo zbog jedne pijane budale koja sedi na stepenicama i gleda i nikom ne smeta!Oni koji nece da ti da kartu ako mu das pare u metalnom novcu po dinar,dva,pet deset iako imas iznos koji je dovoljan za autobusku kartu nego ces popiti izjavu tipa:"Jel ti to mene zajebavas!Necu sitnis,ne vozim ja za to ceo dan!Mars!"
  Cast izuzecima!

  Oces mozda evre da ti dam pizda ti materina!?!!!I to u papiru?!
  Izuzetak je vozac Cora koji sad treba da se penzionise covek je toliko gotivan da je kod njega u autobusu stalno guzva.Mene pusta da sedim blizu njega na onoj crnoj postavi u prostoru gde putnici ne smeju da stoje.toliko je dobar da bi pustio putnike da sede na krovu.:))))