Prijava
 1.    

  Vrhunac zapleta

  Kako to obično biva po najprostijoj definiciji elemenata drame ide uvod, zaplet, vrhunac zapleta, rasplet i zaključak. A kako to sad obično biva svih pet se mogu odigrati u prva 3 minuta serije/filma/emisije što znači da puška koja se javi u prvom činu verovatno će i da opali odmah, a Floresita će narednih 45 minuta da oplakuje polubrata-oca.

  Balkanske prevare sinoć

  Priča se vrti oko žene koja ima rak i njena najveća briga je da li nju muž vara i mora to saznati kako bi mirna otišla na onaj svet. A i da mu ne ostavi sve u testamentu.
  Muž prikazan kao srpska svinja, zaboravlja kupovinu lekova, pije, kuva plan sa majkom za novu ženu, a svekrva menja čajeve da ova brže od raka umre, najsvakodnevnija američko-srpska situacija sa premisama španskog odvijanja radnje.
  MEĐUTIM, vrhunac zapleta je video na njegovom telefonu (koji je prikladno izgubio) gde guzi sestru obolele i govori nevaljalice nevaljala. U toj agoniji izdaje i raka kad obolela ne može očima da veruje i presedne joj i takav život sa rakom i pomisao da možda ne bi bilo tako da njih dvoje imaju dece, mudri detektiv happy tv je smiruje i govori:
  Vaš muž, izgleda, voli da bude potčinjen.

  Zavesa se spušta, publika u ludilu: Dajte još, još, još!