Prijava
   

Vršenje velike nužde na poslu

Kad ti se prisere u radno vreme,to je najneprijatnija stvar koja moze da te snadje.Vecina ljudi ce probati da se stisne i da tako doceka kraj radnog vremena i da svoju muku istrese u miru svog kucnog Wc-a,ali nekima ce toliko da "prigusti",da se cekanje ne smatra za opciju...
Prva stvar koja je bitna u takvoj situaciji,jeste izgled zajednickog wc-a i broj kabina koji se u njemu nalazi,bas kao i da li je unisex ili je razdeljen na muski i zenski.
U situaciji kada postoje muski zenski wc,problem i nije tako strasan,pogotovo ako postoji vise kabina.Tada obavljanje nuzde ne prestavlja problem,osim ako se ne zajebete i ne pogledate pre sranja da li ima dovoljno guz papira.
Pravi problem nastaje kada u firmi postoji samo jedan zajednicki"unisex" wc.Tada sranje moze postati nocna mora,iako je to u sustini jedna od radnji koju svi svakodnevno upraznjavaju.
Prva stvar koju morate uraditi kda odete da se ispraznite jeste da zakljucate vrata da vam u wc slucajno ne bi upala koleginica na koju se lozite i zatekla vas u, nimalo ,interesantnom polozaju za ocima koje hoce da vam iskoce iz glave.
Nikada ne sedajte na dasku,jer ne mozete biti sigurni kolike su smrdljuse vase koleginice!
Obavezno pogledajte da li ima toalet papira,posto vase zapomaganje za istim u muskom wc-u bi proslo nezapazeno,dok u zajednickom,cuce vas cela firma.
Posle obavljenog posla,obavezno operite tribale sa solje,posto ce cim budete izasli ,odmah iza vas da uleti neko ko ce da svima isprica kolika ste svinja i da vam upropasti i ono malo postovanja koje saradnici imaju prema vama.
Ako ga zasmrdite ,onako muski,gledajte da se isunjate iz Wc-a,da vas niko ne vidi.

...ali je najgore kad vam se prikenja i udjete u wc iz koga je izasla najbolja riba u firmi i zateknete usranu solju!

Komentari

"obavezno operite tribale sa solje"

ovo je presudilo plus :)))

hahahahahaah, koji si ti car :D, imas plus

Ma da svi smo mi tako prefinjeni pa sad moramo da se krijemo, ko da necije govno mirise :S

a sta si ocekivao za koleginicu, da sere napolitanke? :D +++