Vučićević

Fender Stratocaster 2015-01-30 13:39:33 +0000

Покондирена тиква и дрон у једном човеку. Слика и прилика Вучићеве пuдлице која се одазива на име Драган Ј. Вучићевић. Борац за правду који кад оствари своја права, почиње да шири неправду само зарад личне користи знајући да изнад њега стоји неко недодирљив који ће спречавати друге да му се супротстављају. Често иде против својих некадашњих сабораца, а са дојучерашњим непријатељима постаје велики пријатељ јер му је то у интересу. Навикао се веома брзо на боље па сад не бира средства да задржи висок положај. До јуче човек из народа, данас највећи сноб. До јуче једе Матијевић паштету и полубели хлеб и виче: "Држ'те лопова!", а већ данас кад је "склонио лопове" понаша се исто као и они против којих се борио, прети и држи придике другима све то уз кавијар и шампањац.

- Ја не знам о чему ти причаш. Не можеш да ми причаш о неким правима радника кад ја видим да нико ништа не ради и да сви хватају кривине!
- Јеботе, шта је теби? Откад си постао шеф произиводње, ти нас само зајебаваш. Јесмо ли мењали директора да би нам било исто? И директор је био наш човек, сад је постао гори него претходни. Јесмо ли се за то борили? И ми имамо права! Јеси ли уз нас или уз ону покондирену тикву, што је до јуче пио пиво испред продавнице са нама, а сад ни да нас поздрави кад нас види, а из кафане не избија. И немој да ми се ту шириш. Ја сам ти помогао да постанеш то што си, ја ћу кости да ти поломим.
- Слушај, ја нећу да трпим такве нераднике као што си ти. Шта си ти? Вођа побуне? Ја морам директора да обавестим о свему. Ако не почнете да радите и наставите да ме саботирате, директор ће наћи нове раднике, а ви ћете на улицу. А ти ћеш за ову претњу да одговараш, не само код директора.
- Добро, Вучићевићу, изађи из директоровог дупета, нећу ти ништа. Нека те, нека! Наместићеш ти сам себе на неомашћен колац.

0
13 : 6

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Ovo je prejako!

Banja Luka Forum · 21. April 2007.