Prijava
 1.    

  Vuk vuka ne ujeda

  Svi za jednog, jedan za sve. Neće svoj na svoga tek tako, pukom slučajnošću.

  Opštepoznata činjenica je da su vukovi veoma složne životinje koje su konstantno u čoporu, ne odvajaju se tako lako jedni od drugih, a i kad god imaju priliku pomažu jedni drugima, baš kao i iole inteligentni ljudi u većim skupinama. Naravno, postoje oni koji su u potpunosti nesložni, ali ovde se govori o onoj drugoj vrsti, o onima koji bi ruku u vatru stavili jedni za druge ako je to potrebno.

  Čak i kada ste uvereni da će takvi likovi cinkati određene persone iz svoje grupe, ne padajte na tu priču, pošto je u dosta slučajeva samo trenutna, prouzrokovana nekom sitnom svađom koju oni u tom trenutku smatraju velikom, ili nečim sličnim. Poenta je da se takvih osoba dobro treba čuvati, pošto su nepredvidive, i mogu vas preći kad god im se ćefne.

  - Batice, da vidiš kako me je Goksi zajebao, nevera.
  - Šta je bilo?
  - Rekao da će mi javiti kad mu buraz ode od kuće, pa da uletim ja sa svojima i pokupimo sve što je vredno, kad ono u zadnji čas otkaže akciju, zbog čega pojma nemam.
  - Hah, koji si ti šaban, stvarno si mislio da će burazera zajebati zbog tebe?
  - Pa, nisu bili dobri dugo vremena pa sam kapirao da je zbog toga.
  - Vuk vuka ne ujeda, sigurno su se pomirili pa ti je uvalio kosku.

 2.    

  Vuk vuka ne ujeda

  Uz kopaonik se gura kamen mudrosti...zdravo lale zdravo rale zdravo frede...vide li neko mocnog cobanina velikog maistora praznine...ode da legalizuje jedno stado u urabanistickom planu pakla...oni brinu brigu-briga brine njih za nas i sve u tom smislu na saboru cobanina !!!