Prijava
 1.    

  Vulkanizerski termini u seksualnoj konotaciji

  Dogodovštine i ispovedi koje možeš da čuješ kod Milomira Marića u “Ćirilici“ nisu ni približnog kvaliteta kao kamiondžijske sa ture po Evropi i cenkanja sa trandžom ili lovačke i gonjenja lisice, a susreta sa međedom oči u oči. Zašto? Pa dok priča ne sadrži masne detalje slušalac neće biti sit, isto kao i sa ručkom. Vegani stop.

  Elem, nema zanatlije koji ne ume da premazuje, k’o što nema treznog banderaša. Uveliko sitni petu banku, žena daje slabo ali zato retko, pervezije negde moraju da se sprovedu kad već u kući ima embargo na iste. Dve domaće pre doručka za dobro jutro i bolju cirkulaciju, pa u radionicu. Bitno je da kompresor dobro radi. Da, kompresor, on donosi hleb. Svaki dan se nađe neko sa kime će da prozbori koju o onim stvarima kako bi se monotonija zanata malo razbila, pa će se najčešće korišćeni izrazi povezani sa vulkanizerstvom zapakovani u seksualne okvire plasirati mušteriji koja je došla po uslugu.

  Udarati čep
  - Da vidimo šta joj je... Rupica mala, tu pušta. Ništa strašno, sad će čika Mile da udari čep na rupicu i gotova stvar. Udaraš li ti čep mali, naočit si momak vidim, mora da padaju je li, hehe?
  - Udaram čika Mile, ima, ne mogu da se žalim hehe.
  - Ako, ako! Tako je i čika Mile u tvojim godinama, uh kad se setim...

  Bušenje
  - Izgleda da je malo više bušna...
  - Sać’ da vidimo, sam’ lupu da uzmem... A u jes’ stvarno, bušna ljucki. E da znaš mali što je čika Mile bušio u tvojim godinama, što svoje što tuđe, mesto nije birao hehehe. Štakaš, bušiš li ti?
  - Bušim, kad ima, kad nema nikom ništa hehe.
  - Ma kakvi nema, ćut’tu.

  Stega
  - Saće Mile flekicu da promeni, zalepi, pa na stegu deset minuta da pri’vati kako Bog kaže. Stežeš li ti šta mali, a?
  - Kako to mislite čika Mile?
  - Pa ono, podase, kad pritegneš i zalepiš, a, hehehe...
  - Aaa, pritežem čika Mile, baš večeras idem u neku štetu hehe...
  - Ako blago meni, samo tako!

  Tubeles
  - Pomagaj majstore, pre sto metara mi leže auto prednjim krajem odjednom, nigde stakla nije bilo, sve ravan put, a rezervnu nemam... Sreća pa si ti blizu...
  - Ne brini momčino, saćemo da sredimo, da vidim... Tubeles, odlično, gospocka guma. To ti je druškane kao trudna žena, moš da krpiš ko’ko ’oćeš, bez brige da budeš hehe.
  - Hehehe razumem, samo treba dobar čep hehe.
  - E baš tako! Dajde ’vamo na dizalicu da ga popnemo...

  Pritisak
  - Može provera majstore, nešto mi deluje poprazna?
  - Saćemo da premerimo tetku li joj poljubim... :Ssssss: 1.7 bara, dopumpaću je još malo, valja. Šta radiš mali, kako ćale?
  - Dobro, eno ga kući odmara, dade mi auto, idem kod drugarice...
  - Hehehe kod drugarice, namazan si mali... Eh što je čika Mile imao drugaricu u tvojim godinama, bešiku na dva bara doteravala bez problema hehe.
  - E jesi car čika Mile! Ova moja više krade benzin hehe.
  - Aaaa, čuvaj se vakuma mali, hehehe. Aj’ živ bio!