Prijava

:))
Један мали спем - иде управо неки тенис на тевеу и коментатор каже: "нажалост, имао сам среће".

ahahahhhahha
Spemuješ sopstveu temu.
To se računa ko dupli ban od iljadu.

Mene nervira što žive na ostrvu a nema refleksije.Kakvo je to osrtvo bez vode.njaaah. I sad kad se jedan muškarac u intimno-romantičnoj atmosferi zagleda u ženine oči on sazna boju svojih očiju.Nervira me tekst.
Popizd'o sam! :D

:)) нећу више.

Culle, slažem se ko nikad u životu.
Još bih dodala za dnevnik, da bi Zmiu trebalo ubiti i osloboditi onih stodvestatristamilion ljudi sa ostrva.
To im ona nešto bajala da ne znaju, ne smeju, ubiju se.
Daj bre!!!!!

:)))) мене убити!?? Па ко ће да те издржава онда несрећо!?

Nek izumrem gladna al pravedna.
I lepo se kaže u onom čantranju: dok nas smrt ne rastavi.
Jednom mora:P

Jebem ti temu, celo veče na jebenom birfestu lupam glavu oko nje (znam, debil sam).

Sve vreme mi nije išlo u glavu kako je moguće da im ovaj lik donosi novu informaciju time što im kaže da neko ima plave oči kad svi oni to već znaju, jer vide više od jedne plave osobe što znači i da svaka od tih osoba vidi druge plave osobe.

E sad, mislim da sam skontao, ali je mnogo teško objasniti. :D

Recimo da ima četiri plave i iks neplavih osoba. Svaki od ovih plavih razmišlja: ja vidim tri plave osobe. Moguće je da ja nisam plav, što bi značilo da postoje tri plave osobe. To je okej, plave osobe postoje, ali onda bi svaka od te tri osobe razmišljala: ja vidim dve plave osobe. Moguće je da ja nisam plav, što bi značilo da postoje dve plave osobe. To je okej, plave osobe postoje, ali onda bi obe osobe razmišljale: ja vidim jednu plavu osobu, moguće je da je to jedina plava osoba i moguće je da ona misli da nema plavih osoba.

I tako se stvara jebena rekurzija, gde svi znaju da ima plavih osoba, ali misle da je moguće da ostali misle da je moguće da ostali misle da je moguće (itd itd onoliko puta koliko ih ima) da nema plavih osoba. I tek kad dođe ovaj batica i stavi do znanja da ima plavih osoba, iako su svi to već znali, ta rekurzija propadne i sve počne da se odmotava, i na kraju se svi roknu.

Eto, napisao sam, nisam mogao da odolim...

Bolje da sam uz'o i ja da spamujem, više bi smisla imalo. :)

da, samo zato što se ono poznato predočilo, nepoznato postaje jasno, ali tek nakon određenog broj ponavljanja u prazno. (broja dana)

Тетка, има смисла, мада нисам сигурна да сам те поватала како треба, не видим на очи. Ти си размишљао о томе на бирфесту, хахаха

Kiril Džajkovski je od jednog momenta postao isuviše repetitivan. :)