Prijava

brate,ne mogu gledati...prekidao sam 4 puta,2 puta sam zaspao,jednostavno mi ne ide...evo do sad nisam odgledao skroz,stigao do onoga gde se resetaju na onoj planini...ne svidja mi se film,negledljiv mi je,ali ipak cu pogledati do kraja da ispostujem...insepsn,deo peti :)

Ma super je film, cim si dvaput zaspao i jos dvaput prekinuo.

7 puta sam prekidao...gledao sam film iz 7 nastavaka...to dovoljno govori o tome koliko mi se svideo...film je mnogo precenjen

Meni se sviđa film, ideja je kul.

Dakle, film Inception je jedno veliko razočarenje, da ne kažem - sranje.
Volim SF, volim uvrnute priče, ali Inception ima labavu osnovu na kojoj se snovi grade, te svaki san u snu se može račvati u tisuću pravaca.
Ustvari, najviše mi se sviđa objašnjenje koje je Jericho dao dvadeset i prvog novembra prošle godine na ovoj temi (doduše i još poneki autori su priložili interesantna zapažanja u međudobu).
Film mi se dopao tek iz drugog gledanja, kada sam isključio mozak (koji, btw, ne posedujem) i kada sam rešio da gledam samo slike.
Simpatične su scene koje se uporedo dešavaju u belom kombiju i u hotelu. Lepo je bilo gledati te sloumoušne i fajt u hodniku hotela gde gravitacija zauzima čas jedan, čas drugi pravac, oponašajući unutrašnjost belog kombija itd.
Sve u svemu, ocena od 1 do 10 - četvorka.

Ljakse ja se slažem sa tobom. Dovoljno SF filmova sam gledao i još više SF knjiga pročitao i mogu da kažem da je Inception želeo mnogo a ponudio matrix kopiju.

Ma sranje...jebem ti SF filmove sa pucanimama i sranjima...uz to je los dosta...imam mnogo razloga da kazem zasto,ali necu.

Чуди ме што нисам раније овде писао.
Глед'о сам га пет пута и филм кобјашњава на више нивоа! Реално најбољи филм који сам гледао последњих година и вероватно у топ 10 икада... По мени, све је одрађено јебено добро, плус сам га гледао на БлуРеју тако да је још пет пута боља слика и све...

Slažem se sa lolom, fílm je imteresantan, pomalo poučan i ima dobru priču. prošle dine izašo a na imadu u top 10.

Slažem se sa lolom, fílm je imteresantan, pomalo poučan i ima dobru priču. prošle dine izašo a na imadu u top 10.

Film gledala vec dvaput (retkost je da gledam neki film vise puta), odlican je.
Ima dobru pricu i, iako traje pomalo predugo, drzi paznju.
Sta god da kazem, bilo bi ponavljanje vec recenog ovde.
Ocena: 9/10.

Pogledao. Iz triput. Koja sranje. Matriks sa usiljenom i prenaglašenom glumom kao iz Da Vinčijevog koda, koji je usto i previše smršen. A tek je kraj žešće sranje.

Uglavnom, kome se gleda brainfucking film, nek uzme Shutter Island, isto glumi Leonardo Di Kaprio samo što film kraće traje i puno je bolji.

previše smršen

Комплексност је оно што чини овај филм толико кул. Зашто би иначе опис филма био "кул и комплексан"?

Jebiga, nema smislene radnje, i ne bi' ja to nazvao kompleksnošću, nego je čovek fejlovao u pravljenju kompleksnog filma i žurim na posa' pa ću pljuvat' film kasnije. :)

комплексан.

Film je definitivno u top 5 filmova po mom mišljenju!
Želim da ga gledam ponovo ( što je retkost ), ali mi se ne da.
Ne sećam se koliko dugo traje film jer sam ga gledao pre više od pola godine, ali znam da nisam imao nikakvih problema da ga završim. Film jebe. U više dimenzija.

Glupost od filma, fejl pokušaj da se napravi nešto drugačije. http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s14e10-insheeption