Prijava

@piro: ma naravno. Hejterski akt je toliko očigledan (uz podatke dostupne moderatorima) da nema šanse da bude greške u proceni.

Ok, "mladost Srbije sada može mirno da spava", što reče jedan profa iz jednog filma....
Hvala na razjašnjenju.

Ja sam nakon hajke otišla u više od 250+ pa vi vidite koliko me volite... :D

Sad se vidi ko koliko vredi aaaaaaaaaaaaa :)

Kaizene, ne treba praviti listu srama za hejtere. Jednostavno ime autora definicije obeležiti u istoj boji kojom je uz profil naznačen kao hejter (ako je žuta,obeležiti ime autora žutom bojom u njegovim definicijama).

Predlažem to isto i za moderatore,penzionisane moderatore itd. U njihovim definicijama obojenim imenom naznačiti da se radi o moderatoru,penzionisanaom moeratoru.Istom bijom kojom su označeni u profilu.

To bi u mnogome olakšalo glasanje i opredeljivanje za vrednovanje pojedinih autora,a pogotovo bi olakšalo procenu stvarne vrednosti definicija hejtovanih autora.

Pa lepo, vidim da sam pošteđen etikete, a nestadoše mi neki minusi, što me neko hejtovao. Hvala, ako je već tako dogovoreno. Nego meni je bilo kul ionako da imam crno na belo da sam nekoga nervirao, a pretpostavljam i koga... ću proverim da li je zbog mene postao "hejter" :)
Lično, i kad sam hteo da nekome udelim, bar sam čitao definicije, pa lepio gde je zaslužio majnus... a bilo je takvih slučajeva. A ono na slovo M, echinacea i ja i da ne pominjem, uostalom, nije išlo protiv određenih autora, nego random.
Sve u svemu, mislim da je ova odluka glupa, ali iznuđena posle kuknjave nekih... A ja sam o tome već pisao. I dalje stojim iza (ne)ozbiljnog predloga da se banuje svako ko je u Hall of Fame, a kuka kako mu daju minuse (ako se odustane od ove fore)... Mislim ljudi... NEMA PRAVILA DA JE DOBRO... Onda je bolje što manje pravila. I što manje uzbuđenja...
Kineska zastava veselo visori, dont hepi bi vori...

Uostalom, što lepo ne ukinete famozni "minus"?

ua minus ja sam za to da kada se otvori vukajlija pocne pesma od magazina Ko minus i plus ko amer i rus u mom svetu ti si korov a ja hibiskus

Uzgred, u raspravi je rečeno "proveri zašto je ---- hejter". Sad, da li to ima neka tema o tome ko je dobio etiketu i zašto, ili je to bilo onako retorički?

opa jos 40 i hall of fame,skinuto mi je hejtersko minusovanje:))

Predlažem da se svako proglasi hejterom ko uvali minus na definiciju koja ima vise od 30 pluseva. Pod uslovom ako mu se to desi dva puta za 24 sata.

pobogu :) pa to nema smisla. kako ja da znam koliko ta definicija ima pluseva i minuseva pre nego što je ocenim???

a dajem dosta minuseva inače....

Jel si ti zaboravio da se glasovi vide kad si neprijavljen.

Mogu da se vide i kad si aktivan, ali samo razlika između pozitiFnih i negatiFnih i to u indeXu.

@Luka (...or JTU): to je zato što se podrazumeva da si hejter i ne treba ti nikakva nalepnica da bi se to videlo. :D

pa dobro, ali da li treba da se izlogujem svaki put kad želim da ocenim definiciju, kako bih proverio da slučajno nije +30 te da mi se slučajnim davanjem negativne ocene obriše skoro 10.000 glasova ili šta?

:))
ajde neki drugi način smislite, ovaj me plaši haha

ne treba da se izloguješ, otvoriš drugi prozor i pozoveš Vukajliju, kao gost-bolje je kad imaš veći monitor

štagod, sve je to varanje, normalni korisnik ne može da hejtuje svesno "dobro ocenjenu definciju".
zbog toga je uvedeno i skrivanje galsova...

"Predlažem da se svako proglasi hejterom ko uvali minus na definiciju koja ima vise od 30 pluseva. Pod uslovom ako mu se to desi dva puta za 24 sata."
zbog čega misliš da taj 31. glasač mora da deli mišljenje predhodne tridesetorice?