Prijava

A ti si Celte kao služio vojsku? Ako se ja pitam onda bi vi muškarci zajedno sa ženama trebali da radite kao babice, vaspitačice ili da budete domaćice dok vam žena kopa ugalja u rudniku i molite se da se vreti živa.

pih, nimalo nemaš ukusa kelte

A ti si Celte kao služio vojsku? Ako se ja pitam onda bi vi muškarci zajedno sa ženama trebali da radite kao babice, vaspitačice ili da budete domaćice dok vam žena kopa ugalja u rudniku i molite se da se vreti živa.

taj rad... tu sam te ceko :)
vidis da po samoj prirodi nema izjednacavanja... jednostavno u nekim stvarima zene su bolje a u drugim muskarci. i to treba postoati, a ne izvrtati

Žene treba poštovati, to je najvažnije...

Pa jel vam neko osporava da ćete uvek da dižete više od nas iz benča, da bolje vi iznosite đubre od nas, da bolje riljate baštu...
Ne pričamo o tome, jer sve te stvari imaju veze isključivo i jedino sa fizičkim predipozicijama.
Kada se priča o izjednačavanju, vojska nije na meniju zato što je više ni vi ne služite, i zato što žene mogu da upišu vojnu akademiju.
Problemi su materijalne prirode, prvenstveno nezaposlenost koja je generalni problem u Srbiji a najviše pogađa žene, da idem sada u sferu naučne fantastike o finansijski nezavisnim ženama koje se utrkuju međusobno koja će da kupi bolji auto. Takva nam jednakost treba :P

naravno... u tome se slazem u potpunosti. zena koju volis i postujes se nece nikad zaliti na nedostatak prava pa sta god da radi.

drugim recima, zene koje se mnoooogo zalazu za jednakost i prava, i bucne su, nisu nikada bile posteno voljene (da, citaj izjebane)

Malo su i žene sebe degradirale, ne bi komentari muškaraca bili ovakvi da nisu...

one. ruzne su :)
ili oni... svejedno, sve vise mi se cini da je cela ta prica posledica ruznih zena i malih penisa iskreno... :)

Mandingo je kriv. Jebem mu ja mater.

kad te dovati neki mrco ima samo ujutru da mesis pogacu i da pevusis :D

A Mandinga je smislila Amerika. Što dovodi do zaključka da je kriva Amerika. Jebeni Ameri, jebem im ja majke.

Eee, blago nama :) Ajde, ove žene u godinama su i navikle, a mi, mlađe generacije, teško nama kad nas dohvati taj mrčo :))

Tu pričicu o jednakosti su po mom mišljenju, sad verujte ako hoćete(znam da nećete) pokrenuli muškarci na najmoćnijim pozicijama na svetu, iz prostog razloga što im je to olakšalo da manipulišu svetom. Žene čine 80% potrošačkog društva i kad im se da moć u ruke da upravljaju novcem, većina novca ode na beskorisne i nepraktične gluposti. Glad za luksuzom je daleko izraženija kod žena nego kod muškaraca. I drugi razlog, mogućnost glasanja na izborima. Kako instalirati marionetsku vlast ako se muškarci uporno bune? Jednostavno, daj ženama da glasaju, svi znamo koliko se žene razumeju u politiku i koliko su objektivne, svaka čas' vama pojedinima koje imate mozga, ali šta ćemo s ostalima? Ovaj naš predsednik maneken bi mogao da se uzme kao primer.

I za kraj ovo: ravnopravnost polova

Samo da se razumemo, ne očekuje se od vas(žena) da se složite s našom kritikom, već da se bunite najviše kad niste u pravu. ;)

Ja ću za Lestata da glasam!

Slažem se sa forget-me-not ali delimično, najgoru degradaciju doživljavamo od sapatnica koje za malo jeftinih poena srozaše na berzi cenu pičke. A delimično su krivi i kretenski muškarci koji definitivno nemaju pojma šta hoće i kako hoće, svi trube kako maštaju o devojkama slobodnog uma, duha & punašanja a kad ima se zalomi takva neka nije im teško da je etiketiraju kao izanđalu drolju i sl. gluposti.
Žene kroz celu istoriju bre trpe kojekakve muke ne bi li makar malo ugodile muškarcima zato što nas stotinama generacija tripuju da tako treba i da nam je to svrha. Kada udovoljiš ne valja, kada ne udovoljiš opet ne valja, mislim ko je ovde lud?! A to se sad opet sve vraća na priču o malim kitama, definitivno je tu najviše zapinjalo, ali nije da je i večičina odnosno nedostatk iste najveći problem, problem je što vi muškarci:
Nemate osećaj za filing
Nemate osećaj za ritam
Nemate osećaj za geografiju
Nemate osećaj za anatomiju
Nemate osećaj za psihologiju
Nemate osećaj za trista jednostavnih stvari
a sve ovo gorenavedeno je toliko prosto za nadoknaditi da uz malo truda i interesovana za suprotni pol!
Joj što vas mrzim :D

FEMINISTIČKI BES!!!11!!!!!1!!1

treba tebi mrco

idi cacni malo tupana. u svakome je lav, samo treba da ga zagolicas :)

pa onda dodji opet da pises