Prijava

Ufff. Vrlo kompleksna tema. Samo radikalni islam valja iskoreniti. Sve ostalo je prihvatljivo kao i kod ostalih religija.

EDIT - Možda je u pravu prijatelj iz prvog posta. Odnos prema ženama je diskutabilan u najmanju ruku ja bih rekao.

ISLAM JE RELIGIJA MIRA!!!!1111

Bogdan Diklić
Ufff. Vrlo kompleksna tema. Samo radikalni islam valja iskoreniti. Sve ostalo je prihvatljivo kao i kod ostalih religija.

Grešiš, sinko, grešiš.

Islam je jedan. Nema deset islama.
Kur'an je jedan. Nema deset Kur'ana.

Ne postoji radikalni islam i umjereni islam. Islam je islam.
I baš mi je žao što niste imali priliku da rastete pored balija.
Mi smo rasli uz njih i baš smo naučili kako dišu.
Zato će vas pojesti kada dođu da vam sijeku glave jer ste ćafiri.

Ima jedna sura u Kur'anu, sure En-Nahl - En nal, u prevodu "pčela" i ajet koji kaže

106. Onoga koji zaniječe Allaha, nakon što je u Njega vjerovao - osim ako bude na to primoran, a srce mu ostane čvrsto u vjeri - čeka Allahova kazna.

Znači, muslimani smiju da ti slažu šta god hoće sve dok im je srce čvrsto u vjeri i na to je primoran, npr. da spasi živu glavu ode i pokrsti se, ako i dalje vjeruje u Allaha on je musliman po islamu.

Jebaće vas balijaći jako, pajštatikaem

Doooobro će se zamisliti prije nego što krenu, Ratko je bio lud i jedan pa je napravio onoliki pokolj, danas je takvih ludaka na hiljade, sačuvaj bože samo...

Cek, cek, cek, pokrsti se u crkvi, jede svinjetinu, javno psuje sveca, istetovira Drazu Mihajlovica, bije muslimane gde ih nadje, ali ako U SRCU ostane musliman, sve je OK?
I sta se smatra pod primoravanjem osim pretnje smrcu?
Da li je pretnja npr. otkazom u JKP Cistoca dovoljan razlog ili je to ipak suvise malo da bi se javno odrekao vere?
Moramo ipak konsultovati nekog hodzu ili tome slicno

Bilo šta da ti slaže i bilo kako da bude primoran.
I nije sve ok, moraće ubijati kjafire kad dođe vreme za to :)

Nepravoslavno je mrzeti druge. Tvoje je samo da voliš svakoga, da nastojiš da poput Hrista upražnjavaš bezuslovnu ljubav. Dža će se pobrinuti za pravdu.
Cveta ljubav, Dža ljubav.

њих јебу песто година не могу да се ослободе турака ми то урадили пре два века

јасно је ко је прави србин

"Kako smrde ove poturice!" (Knez Janko)

конвертибилни марко је прави србин он ради то

Smeju jesti prasetinu lole ako im zivot zavisi od toga

Posle idi na neko pokajanje i čišćenje

organizovana religija je svecki parazit. koja god. treba da bude marginalizovana i onda dostize svoju sustinu i onda je dobra. cim dobije moc, postaje zlo.
muslimanstvo upada u oci danas jer je najorganizovanija religija trenutno. muslimani su ok, hodze i ti njihovi popovi koji god su sejtani. ne svi ali verovatno vecina. i onda nagovore ljude da rade gluposti u ime religije.

inace, svi "muslimani" koje sam upoznao do sad jedu svinjetinu. i ne veruju u boga, ili im bar ide na kurac organizovana religija ko i svakom coveku sa IQ>100

sad se bas razmisljam od 4-5 sto poznajem ovako na vise od dobar dan dal neko odbio da jede kobaju/prase i dal mora da mu se sprema nesto posebno, i ni jedan/jedna nije takav.
ali svi su bezboznici po crkvenom standardu tako da jbg.

a za svaku religiju, antitelo je skola. i to ne indokrinacija na ovaj-onaj nacin, ili klasicna uci napamet skola, nego jednostavno, sto vise razlicitih knjiga procitas ili razlicitih informacija ukapiras to manji efekat ima na tebe.
sve se svodi na to da pop/hodza dodje i jede "filozofska" govna ispred tebe, koja ako si zbunjen, nesiguran ili uplasen skroz imaju smisla, a ako nisi mozes da vidis koliko jede govna i da mu kazes da ne jede govna.
na taj nacin mislim da treba marginalizovati to.