Prijava

У праву си ти либлет, него оће да ме оцрни, да сам ја као Црногорац па чекам све на љепоту да зарадим...
Мада стоји то да сам љепотан, што јес' јес'.

Ово испаде ка' онај виц кад је оптужен онај за силовање
вели жена

- Прво ме везао
- Лаже, судијо!
- Па је онда поцијепао све са мене
- Лаже, часни суде, све!
- И кад је извадио ону ствар од 25 центиметара
- Е што јес', јес'.

- Е што јес', јес'.

ahahahahahaha..deda mi bio crnogorac tako da znam da ste svi najlepši:)
a to što te ogovaraju je samo zato što su ljubomorni, sigurna sam ..;)

Ма не волу ме:))
http://vukajlija.com/recnik/autori/3190
Ај њега изанализирај :)

Comatose,
kad sam počela da te zamišljam nekako mi bilo teško oko srca, ne znam zašto(možda počinjem da se treznim). imala sam utisak da si baš patio u životu i da imaš neke tužne tamne oči. imam utisak i da ne odaješ mnogo toga što zapravo misliš i osećaš nego se praviš faca i budeš čak i drzak samo da ne ispadneš osećajan slučajno. onako si klasično opterećen seksom, pogotovu perverzijama i rado bi izrežirao par filmova, čisto da pokažeš drugima kako se to radi. nemaš neke velike ambicije za sad. čekaš da vidiš gde će život da te odvede. nadaš se da će to biti preko grane, ali ti nije presudno. samo da se nešto dešava, jer jedino en podnosiš dokolicu i dosadu. u stvari ne voliš da si sam sa sobom, pa zato imaš puno drugova. pišeš roman u kome pokušavaš da budeš drugi stiven king ili barem taj žanr-horor fantastike.

Аналајз ми ју бичз !

Ма не волу ме:))
http://vukajlija.com/recnik/autori/3190
Ај њега изанализирај :)

neću, on me ne voli..zar nisi prelistavao prethodne strane? taman još da ga naliziram pa da me omrzne načisto..

Нисам видио :)
А то ти се чини, изанализирај га ти :)

Nema analiziranja, makao mi Fejsbuk avatar. :(

shomy,
krajnje si perverzan i beskrupulozan čovek koji ne zazire ni od čega. da sutra saznam da si serijski ubica i da su našli dlove tela u tvom zamrzivaču, ne bih se iznenadila. iako bi nadima i pisanje mogli da opasno zavaraju trag i čak navedu čoveka da pomsili da si sasvim normalan pripadnik muškog roda, vatar otkiva tvoju pravu, izvitopirenu stranu.
iskreno da ti kažem, pomalo me i plaši, evo već nekoliko dana od kad sam ga prvi put primetila i remeti mi ovu medijsku koncentraciju. zubi pogotovo...
elem, da si malo manje nenormalan i malo manje lenj, mogao bi čudo da napraviš. ovako, džabe ti sva genijalnost:)))

Imala sam utisak da si baš patio u životu

Не, читав живот ладим јаја, додуше једном сам оперисао нокте на ножним прстима, могу рећи да сам жестоко патио пар дана.

onako si klasično opterećen seksom, pogotovu perverzijama i rado bi izrežirao par filmova

Па и нисам нешто нарочито. Просек. Види је, не зна ме, а већ ме назива перверзњаком, шта да те сад на кафу зовем? лоло

samo da se nešto dešava, jer jedino en podnosiš dokolicu i dosadu.

Јесте, наркоманчина сам. Остало си погодила. лололо

Nema analiziranja, makao mi Fejsbuk avatar. :(

Па кад си љаљан, ја сам имао своју гузицу на аватар, и јавило ми се 10 ђевојака да ме пофале на чат, и макоше је душмани.

Znate kako da učinimo temu zanimljivijom, ajmo da analiziramo po slobodnom izboru, a ne ovako, da se oni sami javljaju aj mene aj mene.

Evo ja predlažem Džimija za analizu.

Comatose, ja samo pišem ono što mi se javlja:DDD
o kakvom avataru na fejsbuku pričate? ne razumem vezu sa ovim..

krajnje si perverzan

Лоло :Д

da sutra saznam da si serijski ubica i da su našli dlove tela u tvom zamrzivaču, ne bih se iznenadila

Гледам искључиво хорор филмове, до пре неки дан сам имао постер Фредија Кругера у природној величини у соби, али пошто студирам ван свог града, кева је искористила и сада је од њега остао само пепео.

elem, da si malo manje nenormalan i malo manje lenj

Тешко братићу, тешко :))

džabe ti sva genijalnost

Е за ово :*

ahahaha lebovski lebovski..ladno slogan teme:)

Pa dobra ova liblet, mogli smo bit' kolege

YeahBatch - Batch kao pisanje komandi na kompjuteru može da znači da se razumiješ u tehniku, da si neki sajber master. Dok prevedeno značenje jeabič može da označava tvoju muževnost i muškost, kao i pokušaj iskazivanja alfa muž'jaka. Dok to može da bude samo obrnuta psihologija i da si neki tužni nolajfer koji se nada da će nekad da kresne osrednju komšinicu godinu stariju.
Uplatio si ktitora na vukajliji, štedio si ili si obični buržo pa ti se može, kako bi zavodio torturu nad malim običnim autorima što ne doprinosi tvojoj jebivosti, kao i tvoje definicije sa obzirom na tvoje vremensko razdoblje na vukajliji. Zatim mnoštvo tvojih postova na forumu takođe doprinosi činjenici da si nolajfer koji ne zna šta će sa sebe ako nije u gradu sa društvom onda visi na kompu, glumi internet frajera na vukajliji, dok penetrira ktitorom .
Zatim tvoja slika, odnosno avatar i opis ispod i neke rep pjesme govori o tome kako bi da se naduvaš ako već nisi, govori o tome da si ponosna i tvrdoglava osoba koja bi da se iskaže u društvu i misli da će da se iskaže na vukajliji ako fura bukse i duva.
Iako kao delikventan izgledaš kao fin dečko koji je samo malo možda skrenuo sa puta.

Uuuuuuuuuuuuu, sta si mi reko za kevuuuu!

Salim se, ono, nije lose, samo ispadoh da sam neki teski slepac, nolajfer i tako to, a nije bas tako. Druzeljubiv sam u stvarnosti, nije da sedim u zamracenoj prostoriji i serem po tastaturi po ceo dan. Nisam ni neki preteran strucnjak sto se tice kompova, nema nadimak veze sa batch komandom, vec je obicna igra reci. Bezveze sam stavio.
Sto se tice ovog ktitora, on mi sluzi samo da bih imao manje nekih ogranicenja koja imaju nektitori, ne da bih "zavodio torturu" kao sto si napisao. Nije neka para tih 200 djunti sto cu dati mesecno da bih mogao da vidim defke na groblju i tako to. Nisam ni burzuj ni sirotinja, jebiga, neka sam srednja klasa.

deda mi bio crnogorac tako da znam da ste svi najlepši:)

A viđi kako dobijamo univerzalne komplimente.
:)

Znate kako da učinimo temu zanimljivijom, ajmo da analiziramo po slobodnom izboru, a ne ovako, da se oni sami javljaju aj mene aj mene.

Evo ja predlažem Džimija za analizu.

slažem se, ali to mora neko drugi. meni se još nije potpuno sklopila slika o njemu u glavi.