Prijava

I više ti niko ne upropasti želju, ali to čuje Bata Živojinović i dođe i prebije te iz inata.
--------------------------
Želim da više ne bude nijednog posta na ovoj temi.

I evo ja ti upravo upropastih zelju :)
----------------------
Zelim da skacem padobranom

I skočiš padobranom, i on se otvori, i sve je regularno, ali negde tokom pada shvatiš da je palo i tvoje samopouzdanje. I počneš da se bojiš, a nisi planir'o. Osećaš kako ti bubnji u ušima, znoje ti se dlanovi,ne osećaš noge. Počneš da vrištiš ali nema nikog da te čuje. U glavi ti se rađa samo jedna misao 'Moram da ateriram', ali čini ti se da sve sporije i sporije propadaš. Otkačiš padobran, i ugasio si.
-------------------------------
Želim da ne postoje komarci.

I tako i bi. Komarci su istrebljeni pomoću nekog insekticida koji ubija sve komarce na svetu. Ceo su svet oprašili s tim insekticidom, ali ti si alergična na to i dobiješ više onih crvenih tačaka, nego što ti komarci daju za jedno leto.
---------------------
Želim da me Chuck Norris i Bata Živojinović isprebijaju.

Иду тако Чак и Бата улицом, решени да те пребију, али успут сретну Гандија, Мајку Терезу и Буду, и они их убеде да се одрекну својих насилних путева.
----------------------
Оћу да ми неко стави дрогу у пиће.

Neko dođe stavi ti drogu u piće i zatim ti popije tvoje piće.
-------------------------------------------------------------
Želim da budem zauvek sa curom od juče....

i ti i ona budete zajedno zauvek,do kraja zivota... i tebe pregazi autobus za nedelju dana
--------------------------
ocu da budem kopac zlata na aljasci

i krenes ti na aljasku na magarcu ali magarac ne stigne ni do Pranjana vec crkne od kuge a ti padne s magarca i prebijes levu nogu u sumi blizu Pranjana.onako izlomljenog pojede te medved i ti nikad ne postanes kopac zlata na aljasci.

---------------------------------

ocu da igram u finalu plej ofa sa ajversonom u denveru

Ајверсон, уличар какав јесте, пре него што изађеш на терен, набије ти нож у бубрег, тиме те онеспособљејавајући не само да играш, него и да, у будућности, нормално пишаш.
-----------------------------
Желим неку жељу.

I želja ti se i ostvari, dobiješ čokoladu Najlepše želje.
------------------

Želim da se probudim kao Japanka.(ne mislim na vrstu obuće )

Probudiš se kao Japanka i odmah za doručak dobiješ činiju pirinča i suši...
-----------------------------------
Želim da zaspim.

i tako ti odes u apoteku da kupis tablete za spavanje i popijes ih kad dodjes kuci,kad tek kad legnes vidis da to nisu tablete za spavanje vec viagra i ne spavas celu noc...

-----------------------------------

hocu da budem bubnjar

I postaneš John Bonham(Bonzo) iz Led Zeppelina.('ajmo sada,kakva mu je sudbina beše..?)
-------------------------------
Želim da živim na Kokosovim ostrvima.

Одеш тамо, удомиш се, и тако једно вече заспиш под кокосом и дође лик и упуца те(ово ниси очекивао?).
----------------------------------
Желим да убијем некога.

I krenesh ti da ubijesh nekoga, medjutim u tom tvom pohodu naletish na nekog lika koji je isto krenuo nekog da ubije, medjutim ti to ne skontash i on prvi ubije tebe...
----------------------------------
Hocu da se napijem vecheras.

Људи! Застранили сте много... Доста вас не испуни жељу другоме... Жеља треба да се испуни... а не да крене да се испуњава и ништа. Дакле испуните некомежељу али на гадан начин...

Vid' stvarno....Tek sad sam prochitala pravila kako valja...

Odlazis veceras na neku super zurku. Tamo vidis nevidjene ribe, i jedna mala te merka sve vreme, spremas se polako da joj pridjes i pustis tvoju regularnu zvaku, a zaboravio si da si roknuo dva bensedina pre nego sto si zapalio na zurku. Polako ispijas tvoju casu piva i pocinje da te hvata alkohol nevidjenom brzinom, vrti ti se u glavi, vidis duplo. Prilazis do cure pitas je za ime i dok ti ona odgovara ti se nesvesno ispovracas po njoj a zatim utones u san. A sutra kruzi prica gradom - Da vis sto se jedan lik sinoc olesio od jednog piva brate, od jednog piva!!
--------------------------
Zelim da na vrbi rodi grozdje

I vidi stvarno, rodi se grožđe. Ali da bi to uspelo, naučnici su morali da genetski modifikuju vrbu pa sad raža grožđe težine 10 kg. I ti hodaš ispod jedne takve vrbe, ali grozd od 10 kg padne na tebe i zakuca te u zemlju.
-----------------
Želim da napišem broj 8.

napisao si broj 8, ali pošto si to uradio iz jednog poteza, ruka ti se zgrčila pa si zbog toga morao da uradiš kolut unapred i pao na dupe. to je uzrokovalo gotovo trenutni ispust govana u tvoje gaće, tako da si zaplakao pošto si na "sred slavija", i svi te vide. poželeo si da propadneš u zemlju, što se i dogodilo, upaso si, ali se zapravo dogodilo to da si padao naopačke, i našao sis e na svemirskom brodu nekih osimih putnika(aliena, tuđina). Odlika tih "osmih" putnika bila ispisivanje broja osam po zidovima broda, po stolovima, po sveskama, po hipersoničnim kumulatorima hiperheterozglobnih mućkalica, drugim rečima svuda. pošto si bio sa njima, a već si i sam imao želju da ispisuješ broj osam, uzeo sii kredu koja beše pored tebe, no gle čuda, ruka ti je i dalje bila zgrčena. uzeo si kredu u drugu ruku, napravio pokret po podu, i gle čuda! svi osmi putnici zastadoše, pogledaše te u čudu, jedan od njih priđe i uhvati te za šaku. toliko te je jako stisnuo da ti je polomio svaku šačnu koščicu. Razdrao si se od bola i lupio mu mošu onom zgrčenom rukom, i on tu zaplaka, ostaliosmi putnici se smoriše i šutnuše te napolje iz broda. Probudio si se u svom krevetu, sa jednom zgrčenom, a drugom slomljenom šakom i gaćama punim govana. tada si rešio da više nikad nećeš pisati broj 8.

---

hoću mir u svetu :)