Prijava

Hahahha ljudi tripuju da su Turci EJ. Ajd što ima i ovih naših šabana što tripuju da su Rusi, ajde Sloveni smo pa neka bude. ALI TURCI PO SERIJAMA VIŠE NI NE LIČE NA TURKE ONO KO U ŠVECKOJ DA JE SNIMANO HAHAHAH! SULEJMAN PLAV ČOJK, OPUŠTENO!

Ja sam apsolutno protiv slavlja zbog pobeda Turske, kao i nošenja turskih zastava, to su mase, lako ih je kontrolisati. Vučić je primer.
Realno, toliko me je sramota kada vidim pozive da se glasa za ove pjevače da odem i izdrkam šesput na Severinu.
Žao mi je što je moj post shvaćen kao provokacija i napad, jer to nije, samo sam izneo svoje mišljenje.
Ne ulazim ja u rasprave oko 90ih i namerno sam naveo primer za obe nacionalnosti. Ne budite komentatori sa Kurira i iskulirajte.

ti da si pravi srbin ti bi navijao za naše u košarci

namerno sam naveo primer za obe nacionalnosti

srbe i...? koja je druga?

Znači, celo ovo histerisanje oko srebra osvojenog onih što ubacuju loptu u obruč je transfer blama. Kravica napisala status na fb "Ponosna na svoj narod i svoju zemlju". Pa lol.
Koji kurac ima da bude ponosna na narod i zemlju kad su ovi šupci osvojili medalju.
Realno, vi, Srbi, imate komplekse, nešto slično imamo i mi, Bošnjaci, samo kod vas je to baš izraženo.
Kad god osvojite neku medalju u sportu krenete da slavite i kujete u zvezde onog/one koji osvoje. Razumem ja to, pokušavate da operete nazive potekle zbog ratova 90ih, sasvim je razumljivo, ali, transfer je blama.
Isto kao što kada neki šupčina Bošnjak ode u Zvezde Granda ili slično govno od takmičarske emisije pa se svi Bošnjaci dignu na noge da glasaju, što znači kompleksi niže vrednosti, želimo da podignemo ugled preko pevača jer nikako drugačije ne možemo.
Eto, to su baš blamčuge.

http://www.rnw.nl/data/files/imagecache/must_carry/images/lead/Mladic.jpg

ovaj telegraf treba zabraniti, glupanderi

Али какви дебилни коментари на ту вест:

Ja bi da se ukine cirilica u bih ne zato sto nevolim ljude nego zato sto je ne znam a mislim da je srbima isto za drugu drzavu

Pa to je Američka kultura.. Freedom of speech…. Sve je dozvoljeno i sve se može

Ili su jednostavno glupi, slepi i nepravedni, jer znam da imaju radnike iz Srbije u svojoj kompaniji (kojima je Srpski maternji jezik).

...

јебем ти сунце крваво како сам се препао сад, мислио да су окачили неки статус са клањем вучићеве жене и срањима што је неки ментол написо, рекох готово, робија

šta ga jebeš
robija pa robija
bićeš slavljen ko gavrilo princip

RODNA KUĆA JEBAČA IZ ORGANIZACIJE "CRNA PUJINA RUKA"
a?

projektant objasnio ćetnicima. dobar ćetnik, mrtav ćetnik. ciklona na vrbu

Projektant mudžahedin turski sin bori se za bosnu srcem svim.

Ja sam apsolutno protiv slavlja zbog pobeda Turske, kao i nošenja turskih zastava, to su mase, lako ih je kontrolisati. Vučić je primer.

овди си нашо да ми глумиш пацифисту, гмазино малечна, а само те гледам на фејсу где редовно позиваш на линч срба и свега што је српско. јебем те уста мала и тебе и расима и муфтију и јебача санџаклију. напасеш ми се курца мог православног.

+

необрезаног, масног, чворноватог

KO JEBE SERBIJU BIĆE SANDŽAK NEZAVISTAN

ahahahaahahhahahahhaahahanhahaahhahahahaahahhaahah Rizleyyy, mazi mi se sa tobom.