Prijava

A pazi što je najjače, uistinu većina sportaša nisu ništa bolji, barem na intelektualnom nivou. Evo npr. Đovak (ok znam da je đovak šizenje tako 2014. ali samo hoću da kažem nešto vezano za ovu temu) jedva ima završenu osnovnu školu, srednju valjda završio naknadno na megagigatrendu ili štagod, jedva može da zapamti jednu rečenicu, stvarno se vidi da je retardiran gde god da ode, pa šta? Jel nekome to smeta? Drugo, svaki put kada se dočekuju ovi sportisti na balkonu, oni pred masom ljudi svojim ograničenim mozgovima ne mogu da smisle ništa bolje da kažu nego nekoliko životinjskih povika sa dizanjem ruku u vis, uz poneke verbalne bisere kao što su KARAO SI USTAŠE, i VEČERAS SE TUĐMAN NA RAŽNJU PEČE, koje su po svojoj mudrošću na nivou između Miloša Crnjanskog i Njegoša.

U stvari, sad kad sam spomenuo to, valja da se i ovaj neopisivi transfer blama stavi na ovu temu bar jednom, ako nije bio do sada. Auf, samo gledaj ti ovaj transfer.
https://youtu.be/jMOtrXzZwN8

за ђоковића се не види да је ретардиран, пристојно прича, разуме се у то чиме се бави. јбг, можда сад не може да учествује на историјском квизу на вукајлији, пошто није ишао у школу, па не задовољава високе критеријуме. чуј, не може да запамти реченицу, а може да се увуче у дупе публици широм света на двадесет језика. поента и није да се збиља пореде особе са насловне стране него лицемерје екипе која је измислила ту тијану ајфон.

наравно да има дебила међу спортистима, тачно исто онолико као и у било ком другом непристрасно изабраном скупу људи.

Djovak je debilcina intelektualna, taj knjige nije procitao u zivotu, a realno nema ni kad od drogiranja i treninga

нормално да не чита књиге кад навија за звезду.

A dobro, ne bih ja to tako generalizovao

па чекај, је л' случајно троицки супсендован због допинга након што је певао са навијачима, а ђоковић никад није суспендован?

I to sto kazem ne lupetaj je cisto moje intelektualno i moralno dostignuce da se pravim lud i spustanjem na svaciji nivo odrzim nesto sto lici na legalnu konverzaciju. Inace da sam u fazonu ajkule kakav sam inace u realnom zivotu, oterao bih te u kurac zbog pateticnog pokusaja dokazivanja da sam neki grobarski zatucani trol koji ce poleteti na neki provokatorski mamac. Ovakve mamce u principu izbegavam od 4 godine svog zivota, a pacere koji ih bacaju iz sazaljenja placam crvenu da rade za mene na nekim nizim pozicijama.

Dobio sam tumor na mozgu od ove diskusije

капирам, ајкула си у бизнису, а на интернету си миран. као неки анти-јадник. супротно од јадника.

Brt rekao sam sta sam imao, bolje ovako jer nekad necu biti u fazonu da se pravim glup da bih mogao razgovarati, kapiras sta htedoh reci. Bez zle namere

Ne trebas se praviti bombas ;)

Djovak je debilcina intelektualna, taj knjige nije procitao u zivotu
http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg
Zavrsio srednju masinsku u Boljevcima

поента и није да се збиља пореде особе са насловне стране него лицемерје екипе која је измислила ту тијану ајфон.

Oh, izvinite gospodine organizatora ovog skupa "tijana ajfon 2016." što sam skrenuo sa toka i poente diskusije koji je izložen u brošuri koju sam dobio zajedno sa pozivnicom. Razumem koliko je važno pridržavati se pravila, jer je ovo jedno ozbiljno i organizovano mesto dostupno samo intelektualcima.

U mojoj kuci bugarina ljuta slusace se pjesma carpentera bruta

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/srbija-na-raskrsnici-sta-biramo-da-nam-cerke-lice-na-tijanu-bogdanovic-ili-tijanu/6lrshve

JAO Jebote pa dok je sam pogled na naslovnu stranu bio dovoljan da izazove infarkt i dve tone proseravanja na vukajliji, šta tek reći za ceo tekst pa ovo je cela enciklopedija blama.

Ok jebote gde da počnem...

Na koga biste da vam liči ćerka - na Tijanu Bogdanović, devojčicu koja je osvojila srebro u Riju, ili na Tijanu Ajfon?

Ček ček, ko ovde mene šta pita, jel ovo neka prodavnica gde se prodaju deca, pa mogu da naručim "e daj meni jednu ćerkicu, da liči na onu Tijanu, znači crna kosa i da ima dobre adute da se dobro uda." U stvari, da tako nešto postoji, najverovatnije bih izabrao da mi dete izgleda kao neka snežno bela šveđanka, ili melez sa plavom kosom, da se razlikuje od ostale dece.

Šta je sad ovo, jedna igra Asocijacija, kao u Slagalici. Pa dobro, samo mi nije jasno kakve veze imaju ove devojke sa npr. terminom PORODICA, jer je obično asocijacija za porodicu reči kao što su: mama, tata, deca, ker žuća, kuća... Sem ako ove dve devojke na jednoj od slika nisu u stvari gej par, kao novi oblik porodice koji nam nameće Zapad. U tom slučaju imam da kažem samo: STO GEJ PARADI!
Takođe, moram da primetim da ova dama skroz levo ima biceps kao Švarceneger, ili barem Stalone, što između ostalog može i da ukazuje na predano korišćenje određenih supstanci, ali pošto su naši sportisti stoposto nečural i bez GMO, jedino što mogu da kažem je: SVAKA ČAST KAKAV BAJSEPS ZA MEDALJU.

Ok, sada je druga runda Asocijacija, tako da ću možda bolje proći ovaj put, jer prošlu asocijaciju uopšte nisam skapirao, dobro je da ne igram ovo stvarno u studiju, stvarno bih se obrukao, hehe. Znači, na ovoj asocijaciji imamo nekoliko persona koje meni nažalost nisu poznate, tako da ne znam kakve bi veze pojmovi SPONZORUŠE, PROSTITUCIJU, KOKAIN, PROSTAKLUK, NEOBRAZOVANOST imali sa njima. Evo npr: kokain se uopšte ne vidi ni na jednoj slici, da li je možda jedna od ovih osoba osuđena za posedovanje kokaina, ako nije, onda ne znam kako neko može da bezrazložno daje ovakve konotacije za nekoga, znate kako se kaže: svako je nevin dok se ne utvrdi suprotno na sudu. Ili je možda to spomenuto zato što je ONA KAO KOKAIN, KAO KOKAIN, KAO KOKAIN...
Takođe ne vidim zašto su stavili i NEOBRAZOVANOST, kada im sigurno ne vidimo ovde diplome i svedočanstva, ali uostalom, nije kao i da su mnogi naši sportisti imali vremena da napišu doktorat, jer su proveli većinu svog života mlateći loptu/drugu osobu/loptu u vodi/nešto treće.

Ok sada kad smo završili i ovu igru Asocijacija u Slagalici i dobili nagradu besplatan rečnik sa tvrdim koricama, vree je da pređemo na cenjene "sagovornike blica"

Zorana Mihajlović

Au bre jebem ti sve gasi bre ovu što ne mogu ni da pogledam jebote ova iskače i iz ormara sa sve svojim mrežastim čarapama.

Nebojša Krstić
Marketinški stručnjak Nebojša Krstić predlaže da država zakonom definiše i uvede porez na šund.

Ah da dobro je da mogu da čujem mišljenje cenjenog "marketinškoga stručnjačka"
NEBOJŠE
KRSTIĆA

Da, to je
N E B O J Š A K R S T I Ć

Dr Dragan Koković
Sociolog dr Dragan Koković smatra da su starlete odraz potrošačkog društva.

Hm da to je neki dr mr što kaže da je to sve odraz podsvesne reakcije sublimiranih poruka potrošačkog društva i institucija, u skladu sa Jungovim teorijama o dualnosti, i napominje važnost uloge porodice i....
MA UGLAVNOM TO VAM JE SVE NA NERVNOJ BAZI, šta drugo i ima neki dr da kaže.

Uglavnom, to vam je bilo sve, drago mi je da smo čuli mišljenja raznih exsptrerata o temi... nešto neke raskrsnice nešto, valjda o tome, ne znam ni ja šta je pisac hteo da kaže.

Kakav članak, krv ti jebem!