Prijava

meni je valjevsko sad jako loše. probao sam mnogo piva i valjevsko je jedno od lošijih. ružan mi ukus

Valjevsko, pored BiP-a, jedino ima ukus pravog piva, za razliku od gaziranih industrijskih sponzora svih festivala od Egzita do Sabora trubača.

Volim pivo, ali sam totalni duduk. Pio sam raznih vrsta, nemam pojma da uporedim, samo neka je pils, tj. da nije crno ili neko gusto i meni valja. Ovo trenutno pijem, najrasprostranjenije pivo u Portugalu uz Super Bock, for folks, super mi je. 0.33 dodje u radnji oko 80 centi.
http://www.igreklik.com/slike/images/50536217649071955862.jpg

Džordi, sreća pa si se na početku ogradio da nisi stručnjak, inače bih se zabrinuo.
Volim tamna piva. Kod nas Nikšićko tamno je solidno skroz i naravno Valjevsko. Od stranih šije ginis naravno, Staropramen (al u Češkoj) i dobar mi je Badvajzer (mada ne mogu da se pohvalim da imam neko preterano iskustvo u ispijanju različitih vrsta). Pio sam i neku Bavariju od 9%, odradjivala je dobar posao. Ne znam čije je pivo Axe, fazon uzima se u kantici od litar - tanko je baš. Ipak,ubedljivo najgore pivo je neko grčko, mislim da je Pils, toliko je bljutavo da je to jedino pivo koje nisam mogao da dovršim. Kažu da je pećka pivara razvaljivala pre, pio sam Peju, onako, sad ništa posebno.

mrzim tamno pivo...gorko, ko da pijem onu masti iz usiju

a najgore govno koje sam probao je onaj grcki mythos ili kako se zove....bljutavije od lava 20 puta

да, митос је баш ђубре

http://www.runawayjane.com/wp-content/uploads/2011/09/estrella-damm.jpg

Jebe, a nije skupo uopste.
Od ovih poznatijih Staropramen i Amstel, koji je bio bolji pre 5 godina, sad su ga nekako usrali, otkad su izbacili one nove sive ambalaže.

E a koja je fora sto pivima povremeno menjaju ukus? Npr lav je ranije bio bas ok, pa je stalno varirao ukus. Ja sam jedno vreme pio niksicko, al i ono je sad losije nego pre. Najvise pijem pils i mogu reci da je dobro pivo. Tuborg je isto ok, jelen nisam pio godinama. Skoro sam pio niksicko tamno i mnogo mi je prijalo. A erdinger je takodje dosta dobro. Hajneken mi se nesto i ne svidja.

Kilkenny, nema bolje.

Јелен нисам пробао никад.

Зашто? И КАКО?

Јеси пробао кока-колу?

Е да, БИП у лименци је убедљиво најружније пиво које сам пио.

Ову Естрељу ми донела другарица са мора, у лименци, и ја је попијем те вечери (тј. у зору) топлу, идиот.

Inače Corona mi je krš. Ne u smislu da je sad očajna, ali sam pio veliki broj mnogo boljih piva.

podsjetite me da napravim spisak

Poštovana Vidro, napominjem te da napraviš spisak.

Molimo Vidru da napise listu... Po mogucstvu lokalna Americka, znamo da si piva tipa Hajneken pila... :)

Bip mi ne bi palo na pamet da kupim nikad. Coronu sam pio, utiska sam da nije lose, al da ne vredi tih 180 din. za tih 0,33.

Moguce da tripujem ali ona "lokalna", mislim na piva koja se ne izvoze a koje recimo mozes po celoj Italiji da nadjes (Valjevsko npr ne mozes ni po celoj Srbiji) mi deluju uglavnom previse blaga, al kazem tripujem verovatno ima i jakih.

Niksicko tamno je odlicno, ali po onim pivnicama tamno ne narucujem vise, skoro sam pio bas sugavo, oseca se preprzen hmelj sta li, nit je jako nit je dobar ukus.

Da vam preporucim na beer festu da probate crnog djordja, 150 dindzi 0,33 tamno banjalucko pivo pa ko voli neka proba.

Jel ima toceno ili samo limenka?

у како јебе ваљевско, сад га пијем

не бих мењао за четри гиниса