Prijava

шта је бре боготац ја бих га ишутао у фацу

шта је бре боготац ја бих га ишутао у фацу

A dobro Marko ti bi svakog šutirao u facu.

Meni radonja pregotivan lik

Meni radonja pregotivan lik

Radio sam ni sam ne znam koliko konferencija Zvezde i pre i posle mečeva i čovek je stvarno više nego korektan. Odgovori ti na svako pitanje, veoma je uljudan. Jedino sam stekao utisak da i dalje kao da ima neku tremu kad priča sa novinarima, ali ok valjda čoveku generalno ne prija to, pa ono ajde samo da pregrmi i taj deo posla. Ali kao što rekoh, to uradi uvek do kraja kulturno i ne izbegava pitanja.

хахахаха каква играчина сине, смеје му се народ на 0:20

Murinjo je bio zlatna kopacka evrope tri godine za redom, toliko o tome koliko je bitno da li je bio dobar igrac

Radonja je prvo gospodin a posle toga sasvim solidan trener koji ce biti sve bolji i bolji u narednih 10god koliko ce biti na klupi

Ma Radonja je bio solidan plej, ali ništa više od toga.

Totalno nebitno

Statistika kaže da odličan igrač je retko kad mogao biti odličan trener XD

Coa odgovori ovde da im ne smepmujemo temu.
Slepi, da li ću moći da te zamolim da Veče sa Ivanom Ivanovićem koje je večeras aploduješ na Yt pošto su mu gosti osvajači Crvene Zvezde košarkaši?

Dragi prijatelju Bohore, ako sam te dobro razumeo onomad, a čini mi se da jesam, tebi je na onom d3 nalogu što sam ti dao radilo sve sem SportKluba, ne? Ako je to =true, onda možeš isti nalog koristiti i za gledanje programa 3 dana unazad. Samo se uloguješ, tamo na onom tajmlajnu nađeš Veče sa Ivanom, klikneš na nj, a zatim na opciju "voč from start". Nema potrebe za jutjubom. :-)

Edit: Srećan rođendan88, sve najbolje anhele medenog srca, nek ti se sve željice ostvare :-*

O kakva informacija korisna. Hvala i jedno veliko bravo!

Meni je ulepšala dan.

мени је стварно криво због овога

@boh.
I drugi put. Uživaj lipi moj

Mi smo tu EL osvojili vec jednom pa i nije nam u interesu vise. Sada igraju samo klubovi sto su pokrali pare od Kosova uglavnom :/

Korisna info mi je ovo za D3 GO da gledam Ivanović. Propasti Partizana ili gašenju itd se ne radujem čak mi je i krivo jebeš ga. Ne bih sebi oprostio da budem Džeriko.