Prijava

Vidi janpija sto je editovao post kao da ubaci uvrede hahahaha idi bre u kurac

vucicupederu
Pa eto Stevane, recimo da je tako.. a nije, jer ako malo bolje pogledas, ja sam tu pusio kurac pre doticnog posta... Svejedno, tebi zbog istog upisa niko nije popusio kurac.

Za ovo pusenje kurca sam zaista mislio. Dokle ce ovaj sajt biti taoc pojedinih likova koji puse kurac kao u svom oboru ovcama? Ne mozete pusiti kurac drugim ljudima koji vas usta nisu uzeli i proci nekaznjeno. Koliko je samo dobrih autora popusilo kurac zbog ovakvih ljudi. Ako moderacija ne zeli da stavi do znanja kakva su pravila ponasanja, bolje da popusim kurac i napustim sajt. Mozda to neki i cekaju, ali to bi bio trijumf sile u odnosu na lepu i normalnu komunikaciju. Kakva je svrha pusiti kurac negde gde te vredjaju i nazivaju pederom, a da pri tome nemas zastitu onih koji bi trebalo umesto mene da puse kurac.

janpi
ja sikidao dres klincima jer si vredjao. isto kao sto si ti trazio ban za mene kada sam skidao dres klincima. nzm zasto ovo moram da crtam.

sta bi bilo da sam skidao dres npr stevanu jer dolazi na nasu temu sa duplog da napusava?

i aj posto cemo tako da se igramo, ocigledno ne odustajete pa cuskinuti dres klincu.

ja trazio ban jer si ti pizduljina, sta bi bilo da sam skinuo dres stevanu jer je on isto pizduljina? jbg kad ste 2 retarda.

vidim, i dalje ove dvije seljačine (čitaj: hilandarski mamlaz i ovo nakaradno disfunkcionalno stvorenje - mali ker) vode glavnu riječ po foumu. takođe vidim da čobanković sa duplog naloga ne prestaje da trpa.
elem, https://twitter.com/MiskoRaznatovic/status/569888634125623296
mene je nasmijalo, jerbo zarađuje na vama i pri tome vas ismijava.

Aj vidi pa nam zabrani

Kako se krece prodaja karata za Makabi? Je l' ima guzve?

Kod arene nema

kišo, nemoj da padaš. zabranjujem ti.
em si uber seljačina, em si glup ko noga. ubitačna kombinacija.

I jos volim da serem
sveto trojstvo

u duhu hrišćanstva lololo
otišo sam, ništa se nije desilo za 10 dana odsustva, neće ni za par minuta, dakako, jašta.

Zašto štitite janpija koji je prsotina?

Stalno mu podmazujete kolica.

http://sportal.rs/news.php?news=141228

Grbovicu, ta cifra je sa bonusima 15% u slucaju osvajanja titula. Kako ce ostati bez bonusa, pripasce mu garantovanih 800,000 za sezonu.

Jel znaš da cifra bez jedinica, u ovom slučaju valute ne predstavlja ništa, a pederu? Ne znaš, jer ne znaš gde si bušan, klinja mali od 15 god. (u vr glave) dobio od tate komodor 64, jer je popravio četvorku iz prirode i društva, pa došao da sere. I dobio si opomenu kol'ko znam već, odjebi s teme, niko te nije ništa pitao, 20 tvojih "objektivnih, ala ĐoniK" dnevno ovde. Čibe.

Jedno 40 puta je rečeno da ima 250 + 100 hiljada evra. A što li se sad ponovo otvara ovo pitanje u vreme kad Partizan dovodi pleja iz NBA, nemam pojma. Ako Partizan (za promenu) pokaže neki ugovor ti dođi, do tad odbij.

a PROPO vilijamsa

Markus Vilijams plaćen je neuporedivo manje od pomenute cifre i to je podatak koji se lako može dokazati.

Sve sto treba da urade je skeniranje ugovora? Sto ceka transparentni coki?

EDIT:

Ako Partizan (za promenu) pokaže neki ugovor ti dođi, do tad odbij.

Vi prvi, ipak ste vi transparentni, pa nam treba primer i uzor.

Jedno 40 puta je rečeno da ima 250 + 100 hiljada evra.

Pazi, ja priznajem da sam ponekad transfer, ali napisati ovo mrtav ladan za 29-godisnjeg igraca koji je nastupao za Nju Dzersi, Golden Stejt i Memfis, a u FMP dosao iz evroligaske Lokomotive je u najmanju ruku neukusno. Ili odslikava totalno nepoznavanje kosarkaske materije.