Prijava

Ja jos nisam zamenio gume

Jebe mi se da ih kidam po suvom

Jepse, mene danas zaustavili, smarali da mere dubinu šare na službenoj phedri iako vide da su nove, novcijate zimske gume.

Jebe ti se Ps još je toplo. Ja ne bih stavljao da nije ledno i ne idem put sjevera. Moga bih jes i ljetnje da me ne mrzi lance u gepek držat, jer imam neke iz dvojke na kojima ne piše dimenzija pa su univerzalni xaxaxa

Ma ja imam tih lanaca pun kurac jer u svakom teretnom moram da imam obavezno pa imam viska par komada. Neke sam ubacio u kola pitaj kurac koja je dimenzija mozda i pase xd

Ne pada mi na pamet da stavljam zimske bar dok ne padne sneg ili dok ne ode u minus temperatura taj dan menjam gume. I na prolece skidam cim otopli nek se jebu oni sa propisima samo cepam gume bez veze, ovako mi traju zimske 3 sezone lagano.

Coa ispod 12 stepeni tipa zimskim ne fali ništa lagano

Stavio ima dve nedelje, 1.800 dinara sa balansiranjem, druga godina koristim iste zimske u dobrom stanju, a ovakve huligane poput pseta sto izbegava zakon odma na robiju

Odma drugo auto. Stabilnije po mokrom al sad sporije reaguje na volan.
Kad smo kod letnjih, ja krenuo s X5 na zlatibor pre 3 dine tipa kad je bila jaka zima. Nisam imao pare tad za zimske nove a ovo na brzinu i reko jebe mi se. Zaglavim toliko da me 2 lade nive vuklo i nisan neki i jedva. Neće da mu daš meda. Jedva se vratio

Ja sam stavio zimske gume na sva kola prvi put na vreme posle ko zna koliko. Meni letnje traju po cetiri sezone, jer njih vozim bas do kraja i jos malo preko toga, a zimske kad se sara smanji za sneg vise i nisu, a ako ih takve izlizane voxis leti, istraju svega 4000-5000.

Zimska guma je spas, nego ljuti ne shvate dok ne ostanu đe. Ima sad i dobrih povoljno, samo je ne drati ljeti.
2012. kad je vanredno stanje bilo, zatvoren aerodrom, zabranjen saobraćaj osim za službena auta itd. a ne možeš bez auta niđe. Koliko ih se zaglavljivalo tad jebem ti, ja sam imao 4 zimske na Golfa, đe je brdo ako ne izvučem izvući ću u rikverc, lance ne stavljam nikad jbg. I do Jahorine tada išao, jer Merc niđe nije mogao, džabe gudjir nove i sve.

http://www.vijesti.me/vijesti/niksicanin-vozio-190-kmh-na-marezi-916064

Policija je navela da je prije 4 dana napravljen sličan prekršaj na putu Podgorica - Bar kada je Baranin V.P. vozio brzinom od 170 kilometara na čas u mjestu Goričani gdje je dozvoljena brzina 70 kilometara na čas.

Baranin je upravljao neregistrovanim vozilom "golf II", a policija navodi da je za nešto više od mjesec dana napravio četiri saobraćajna prekršaja uključujući prebrzu vožnu i vožnju pod dejstvom alkohola, a i bila mu je izrečena privremena zabrana vožnje.

:D

Ima li ko iskustva sa kamionima?
Mercedes 814 '92
Svi žmigavci rade, pojedinačni ne. Upale se, trepne 3-4 puta i samo stoji upaljen žmigavac

Ablender ili relej migavaca. Najverovatnije relej.

Mjenjali relej, 3 komada ima, srpski kineski i španski, sa svakim isto
Stari kaže da je ručica u redu, misli da je do automata za žmigavce

A šta kažeš, kad se sva 4 upale odjednom, onda rade ok?

Da, sva četiri rade normalno, pojedinačni neće
samo dva tri puta cvakne i ostane upaljen

Može biti i automat/ablender, može biti da je neki kontakt zaprljan ili da je korodirao.

Konačno našao vremena i Golf spakovan :D motor, servo, ABS, felne, spušten samo oko 3.5cm itd. Ostale 2-3 sitnice nebitne koje ću danas završiti i prije registracije neđe da odradim atest.
Mislio sam u početku benzinac ljuti, ali lijepo ga vuče TDI ovaj ozb, vjerovatno će kasnije i čip dobiti. Vozim njega ovih dana i isplatilo se sig.

200 će dohvatit jebite mi oca ako neće.

M3 teška fabirka, kao nov očuvan 3.2 kupe na prodaju, ne mogu linkovat sa telefona sam, auto je bomba.