Prijava

pa jebi ga, sta, nek je polovni 50000fr. iz picke ovde mozes da podignes kredit ili lizing za tu sumu ako imas bilo kakav posao i bas hoces da se drkas automobilom. ako je manja do srednja plata malo se stisnes ako nemas porodicu, nista ne stedis sve ode na auto, al imas da se izdrkavas. i to uglavnom rade ovi sto sam pomenuo.

Taj stereotip sto kazes da seljoberi i tatini sinovi voze X6, moze da vazi za nas region. Zapad je nesto drugo.

Pobiti vatrom te što dižu kredit i porodicu na kocku stavljaju zarad kola.

Čudno, Celt priča kako X6 vozi sirotinja koja se naglo obogati, a on na svom autu vozi gume iz prve ugradnje, jer "ne trese volan" i zabilježava u rokovnik što je kome okačeno oko retrovizora, pa pravi statistiku.

Pobiti vatrom te što dižu kredit i porodicu na kocku stavljaju zarad kola.

Ovo.

Taj stereotip sto kazes da seljoberi i tatini sinovi voze X6, moze da vazi za nas region. Zapad je nesto drugo.

Ja sam za 6 meseci u Švedskoj video 2-3 X6. Većina njih vozi relativno jeftina kola (do 10k polovna, do 20k nova), a ako oće (i ima) da spiči 50 -70 000 eura u nešto, uglavnom ulaže u nekretnine. Npr. vlasnik firme u kojoj sam radio ima (kad plati porez i radnike) profit od oko 200 000 eura godišnje pa vozi pežo 307. Sve zavisi od ljudi, političari im se voze tramvajime ili voze neka ''obična'' kola. E, sad, i grad u kome sam ja živeo nije preterano bogat, pa je bila takva situacija (mada je isto bilo i u Malmeu).

Ja da imam preko 200 hiljada godišnje između ostalog bih vozio S klasu i GTR, napravio vilu u zavičaju, a u hladnu Švedsku dolazio jednom mjesečno, čisto da obiđem firmu.

Koliko god povezivali automobile sa karakterom nečijim nema tu neke veze lolo

Biće para, samo da se zdravo.

Audi A3 crveni je svaki vozila baba iz Njemačke ili žena pomorca.

naravno. nego da se vratimo na pitanje koje sam pokrenuo prije ovog spema, šta mislite o rukavicama za voznju? :)

Ja imam skijaške. Napravi se lako grudva i tako...

Mene te rukavice nekako gej, ka za metroseksualce. Još ti imaš grijanje volana...

nijesu sa golim prstima nego je gola zadnja strana dlana ali ima zakačku jednu. a jesu malo gejaste, slazem se.

Nosi ih kad voziš Smarta.

a pazi GTD, nijednom seo u auto koje nije starije od 20 god, i ispravlja stvari, misli da zna nesto. GTD, paninaro je bojsi, i zajebavam ga zato sto volim da ga zajebavam, zato sto on mene zajebava, a ne zato sto vozi X6, odakle znam kakav je i zasto vozi taj auto.

ti si mi zanimljiv sto si kao del boj, vozis krntiju na 3 tocka a ovamo branis i stajes u grupu ovih sto voze neke jake automobile, kao da se razumes u to, a verovatno nikad nisi ni priso nekom takvom automobilu, ili jesi al te najurio odmah neko ko paninaro.

xaxaxaxaxaxaxa koja psihoanaliza jbt

Celt, u još jednom od svojih poznatih monologa.

GTD al ti ga rece sad celt jao jao

Ja bih ga ubio da mi tako nešto reče.