Prijava

Pa vidi, ristajling teško da nema problem sa limarijom. Vjerovatno je djelimično pocinkovana ili ima malo bolju zaštitu, ne znam. I moja je Vektra bila djelimično pocinkovana, ali šta mi vrijedi kad nije kuda treba lolo

Ova moja vektra je 2001. i nema nigde, gde god da smo gledali, a jebem je sad valjda je dobro sve. Nego mi je bilo čudno kad sam video E36 da ima problema sa rđom, nisam očekivao od njih to.

jel ima u japanu puno snega? mozda jednostavno za domace trziste nemaju potrebu da ulazu dodatno u zastite od soli leda i kuraca, pa tako i izvoze.

A Japancima su generalno posljednji počeli da koriste pocinkovani lim. Sad imaš kola sa boljom ili lošijom zaštitom, ali su obično ok sa te strane. Imaš izuzetaka, ko Mazda 6, jebi ga.
Eno npr. u Grčkoj đe se može reći da je suvo vrijeme je masu kola u prvoj boji (računam i Lade i Jugiće...).

Najprodavanije auto te klase u Evropi.
http://images-2.drive.com.au/2013/08/27/4695759/FIESTA-006_ambiente-620x414.jpg
Jeftine su one, 9-10 hiljada mislim.

vozio sam ovu novu fiestu, auto je skroz super ustvari za voznju.

Ovi noviji Fordovi (2000+) imaju odličan osjećaj za volanom. A lijepa je Fijesta, meni možda i jedno od ljepših auta za žensko čeljade.

Nego mi je bilo čudno kad sam video E36 da ima problema sa rđom, nisam očekivao od njih to.

Maloprije napisa da si viđeo Audi 80 (koji ima vjerovatno i najbolji lim tih godina i teško rđa bez udesa) istruo. Normalno da možeš i od 36-ice što ima 25 godina i 25 ispravljenih krivina iza sebe očekivat' lolo

Maloprije napisa da si viđeo Audi 80 (koji ima vjerovatno i najbolji lim tih godina i teško rđa bez udesa) istruo. Normalno da možeš i od 36-ice što ima 25 godina i 25 ispravljenih krivina iza sebe očekivat' lolo

Audi A4 B5 xD, ali onaj lik ga vozi po njivama, nije oprao auto 2 godine verovatno. A onaj E36 je 1998. godište i što je najgore lik je 1. vlasnik i to mator čovek, rekao bi da ga čuva, a on ga cepa ni ne misli o autu.

Gotivim mazdu, ali

Mazda < Honda

ђе ти архитектурски део налога електролавере?

digo ruke, nema nikog na temi.. :)

edit: a i trenutno siri sw znanja, pa mozda nema vremena

+1

Gledah ođe neki crni IS, šta znam, nijesam nikad vozio. RX i NX mi pregrdni.

1.бмњ
.
.
.
.
.
.
.
.
2. ђовак
3. бог

шалим се, добар је бмв, али свака добра марка има свој шмек.

digo ruke, nema nikog na temi.. :)

Па нема, само ја и твој дупли, и некад се неко укључи. Јуче сам нешто постовао па се понадао да ће заживет'. :'(

lexus < bmw

pa sad... mozda po tradiciji, ali leksus automobili su poprilicno dobro napravljeni. ono, bar po izgledu i udobnosti.

Meni Lexus antipatičan skroz. Penzionerski.

Па нема, само ја и твој дупли, и некад се неко укључи. Јуче сам нешто постовао па се понадао да ће заживет'. :'(

Dojavicu, mozda se reaktivira :)

pa sad... mozda po tradiciji, ali leksus automobili su poprilicno dobro napravljeni. ono, bar po izgledu i udobnosti.

Nisam nikad vozio bmw, kamo li lexus, ali na svim uporednim testovima, koji god sam gledao, lexus je uvek iza bmw. Cak je vrlo vrlo cesto 3. jer manje vise cesto se uporedjuju 3 automobila.
Dakle:

1. bmw
2. merc/naudi..
3. lexus

Licno svidja mi se izgled lexusa, ali po osecaju u voznji ne moze da parira bmw. Kazem osecaj u voznji jer je to meni licno najbitnije, i kada gledam auto da kupujem to mi je to primarno. Ali svako ima svoje afinitete..

mozda po tradiciji, ali leksus automobili su poprilicno dobro napravljeni. ono, bar po izgledu i udobnosti.

Традиција=искуство=бољи ауто
наааарааавно, то је онако нека логика, која у принципу не значи ништа, али уме да преломи.
Нисам возио лексуса, али возим бмв и по свим ставкама је бољи од осталих аутомобила у којима сам се возио и које сам возио, што није много али опет значи нешто с обзиром и да је мој ауто већ матор.

Pazi izgled leksusa mi se isto dosta svidja. Vozio sam par bmw-a a u leksusu sam se samo vozio i to u hibridnom terencu. Bmw je pravljen da mozes da ga i na stazu izvedes bez ikakve preravke, to je njihova filozofija. A leksus je pravljen malo drugacije i za to da bude limuzina. Da i penzionerska limuzina ali i za direktore ovi veci leksusi gs i ls. Oni su veliki, stabilni, sa jakim motorima. Za svkaodnevnu normalnu voznju ne mozes da im nadjes zamerku. Da li ces svaki dan ici od 0-200 i voziti na granici po nekim vijugavim putevima pa ti treba bmw? Leksus ce te isto povuci iz mesta i mocice bezsramno da pretekne kad zatreba. Mozes za leksusom da preteknes lako i brzo sleper. A sta ti jos treba za normalnu voznju? Ali naravno i ja preferiram bmw kao voacku masinu, audi i njegov kvatro pogon, mercedesove snazne motore..... Kada imas toliko para kupujes auto kao statusni simbol, a pogotovo ovde kod nas. Sve je stvar potreba. Zato je i njihovo primarno trziste amerika gde je amercikom biznismenu gotovo sve jedno sta kupi za 50-60k $ samo mu je bitno da mu sluzi. A neki njegovi prohtevi su da je veliki, veliki motor i da je kao ,,dobar za okolinu'' i tu uskacu leksusove hibridne verzije.