Prijava

svi ti tvoji talenti su stvarno za pohvalu, to je prava rijetkost...
kod mene stara to rijetko nešto posebno šara, samo skuva u lukovini i to je to :D

Evo i ja da kažem:

- talenat sam za muziku, za pevanje, sviranje (iako jako dugo nisam svirao)
- glumu (istaknuti član dramskog studija u mom gradu) i imitacije (umem mnoge, mnoge, mnoge ljude da imitiram... poznate, nepoznate, crtane likove, tj. glas..)
- ples (krivo mi je što nisam razvijao taj talenat jer imam dosta potencijala, iskreno :)
- komunikaciju (umem nekad da tako lako odobrovoljim nekoga da pristane na nešto ili da nekog smirim, to je prosto neverovatno)
- razumem se dosta oko tehnike
- volim da pišem, kada imam inspiraciju, napišem divne stvari, ali to moram istog momenta da uradim jer ću već posle 10 sekundi zaboraviti

Ostalo - katastrofa.

Zaboravila sam da dodam da se super snalazim u cvetnjaku i uopšte volim da uređujem dvorište i kul su mi ti svi baštenski radovi. Pravim male, šarene "oaze" raznog cveća.

Pišem dobro na zadatu temu, sastave i ona sranja što se u školi radi, i izmišljam, tj. maštam puno pa dobro pišem i neku fantastiku i čuda, dobio nagradu, put u Sloveniju od škole za napisanu priču skorije i osvojeno prvo mesto na takmičenju.
Dobro igram tenis, drugi put uzeo u ruke i razbijao one smorove koje troše silne pare, al' me mrzi, i ne volim tenis...
Onda, ovim moram da se pohvalim, pišem pesme i čudesa za neki imaginarni bend, jedino moji tekstovi što koliko-toliko valjaju od svega što smo pokušali.
Odličan sam glumac i folirant, ovo koristim da pobegnem iz škole a da ne zaradim neopravdani...
I jezike i to, posle 7 dana sam ovladao Slovenačkim, jes' da nema puno razlika ali ima i zajebanih reči...

e da soldno glumim, ali ne i dobro... jebi ga zovu me da glumim samo u tragedijama, a ne i u komedijama...

Ја немам никакав таленат. Све радим или лоше, или осредње.

Ја умем да радим чудне ствари спрстима. Остало су све нека стечена знања, рођен сам тотално бангав.

Jednom recju : olovka.
Volim da pisem i da crtam. Crtam sve, mada uglavnom crteze sa fantasy tematikom. I pisanje pa... Sta da vam kazem. Defke mi nisu tol'ki tres, zar ne? :) Iako cete nekad da me uhvatite kako pisem nesto ozbiljnije. I naravno socijalno-politicko trucanje.
I macevanje. Japansko macevanje. Iliti kenjutsu, dodje mi prirodno i nakon sto sam prestao sa "zvanicnim" treninzima ninjutsu-a (koga je kenjutsu deo) vezbao sam i razvijao stil i tehniku na svoju ruku, mahom uspomoc demonstracionih video klipova i tekstova na netu. Ali posle godina vezbe mogu da kazem da sam solidan macevalac/macevaoc, kako god.

Jedini talenat koji imam je da lupam,po raznim stvarima.

За све спортове.

ја сам талентован да цепам дрва и да забодем у монитор добра 2 сата без да мрдам мишом

Moj talenat je crtanje, tako kažu. Ako se talenat prepoznaje po tome da li to voliš da radiš, onda su u pravu. Volim sve što ima veze sa dizajnom i umetnošću.
Kad malo bolje razmislim, to mi je jedini pravi talenat.
A dobra sam i u odlaganju svojih obaveza (najčešće obaveza oko fakulteta-učenja).

A dobra sam i u odlaganju svojih obaveza

такођер

biće od spavalice moderator jednog dana.... ja imam talenat da fatam krivine. eto.

Spavalice, odo da ti dam pluseve na defke zbog crtanja, treba podrzati kolege umetnike. A onda odo. Ljudi 'fala na zajebanciji, nasmejali ste me do suza i ulepsali mi vece vasim brilijantnim glupostima i trucanjem. 'fala i tebi TETKA pufnice :)
Aj' u zdravlje!

Pufnice, da znas da jesam, malo. :)
Ali ne znam po cemu si to zakljucila?! :D

Ma jok TETKA, bez tebe ovaj veseli skup ne bi bio to sto je. :) Tebe sam izdvojio zato sto je svadja sa tobom zanimljiva, manje vise.

Talentovan sam za lemljenje. Sa dobrom lemilicom mogu da lemim jako sitne lemove. Ne mora da bude neka skupa lemilica, ali važno je da vrh nije tup kao kolac. I za to je potrebna mirna ruka, i naravno, bez ljubavi se ne može :) Obožavam miris lema.

Немате појма колико вам завидим на мирној руци. Ујутру, кад узмем да срчем кофеин и припалим цигар, рука почне да шљака ко вибратор, па падне десет до дваес милиграма пропранолола да среди ситуацију.

рука почне да шљака ко вибратор

Ima i to svoje prednosti;)