Prijava

Ne zajebavaj? Subrina? Ja trenutno koristim onaj Kerastase sto kosta posranog boga oca, ima nekog napretka, ali nista znacajno. Kazu da ce tek biti, koristim tek sest meseci. Nemam pojma da li vredi bacati tolike novce ;/
Ja gutam sta mi daju, ne razumem se u lekove ič. Izvinjavam se na off-u.

Ma jaki su ti argumenti, naročito ono samoproglašavanje za onoga ko je u pravu. Mogu ti reći samo ovo: pitaj žene šta misle o tome.

Samo sam logički dokazao da je tvoja tvrdnja neistinita. Evo ga najveći čoek na planeti
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQku0ebSE-C8aheT7rC6rQyZxQJsMGhpjbn2Gp-d1manwrO89Y5CZ0d-w9N. Po tvojoj tvrdnji on predstavlja sigurnost. Samo na taj dio se odnosila moja priča o trijumfu.

To onaj Turčin? Nije najviši, najviši je neki Ukrajinac koji je odbio da se pojavi na Ginisovim šaradama. Baš bih te video da staneš pred Ukrajinca od 2,54 koji cepa drva rukama...

Najviši, da :).. Kolko nam je puta profesorica istorije ispričala anegdotu sa Napoleonom i šeširom i ja zaboravio, jebga.

Bokte pufnice, za te novce si mogla da biraš periku! Šalu na stranu, mislim da si rekorder u toj kategoriji. Sreća, pa ima napretka.

E, a je li pio neko piće koje ima više od 72% alkohola? Ako jeste, koje, i gde da ga nabavim? :)

Znam da sam mogla:( Jedan preparat mi dodje ~4-4,5 soma, a imam ih 4 :( Zato uvek hocu da cujem neki ekonomicniji predlog..

A treba ti nešto za oporavak i negu ili imaš neki složeniji problem sa kosom?

Ma imam kurac sa kosom:)) Nista posebno, samo zelim da bude zdrava. Kovrdzava je, pa je i prirodno suva. Nije farbana, nista joj ovako ne fali, ali ja jedem g i hocu da bude jos lepsa i zdravija.

Ljudska gramzivost je beskonačna...

Oh, moja specijalnost. :)) Znaš kako, ja ne štedim na tim preparatima koje stavljam posle pranja, količinski mislim. Stavim doslovno punu šaku kojekakvih govana, jer jedino je to može smiriti. Izbegavaj fen. Ne češljaj se, osim kad pereš kosu. I dužina jeste bitna! :) Što je duža, teža je i manje leti na sve strane, lokne su krupnije i lepše izgleda. To je neko moje iskustvo.

Vas dvojica, ne kakite. Sama zaradjujem, a za ta cetiri proizvoda ja radim dva dana, tj to su dve dnevnice. Dakle, ne kakite.
Meni su bas rekli da treba stekati na ovome, tj da ne treba opterecivati. Fen ni ne posedujem, ne znam ni sta je maltene. Daj Boze...

Nemoj s tim Kerastase preterivati, previše je jak za kosu. Ali nabavi tih nekih kremica i mazalica, pa navali. Ne može da škodi. :)

Vas dve idite jebite nešto, pravo je vreme za to.

Sutra, Serb, sutra...

jebeš veličinu bez tehnike... jebeš bilo šta veliko bez smisla i duha...

ebeš veličinu bez tehnike...

Цсс...

Цсс...

Kraaaaaj! Zaključavam temu, sve je rek'o sa ova tri slova :)

Подсети ме сутра да дефинишем тај звук. :)

koji zvuk? csss? šta mu to dođe? aj odma defkaj