Prijava

Skole, jel to kreću takmičenja? Ne brini, kamera na G3 je kao stvorena da te slikaju dok te neko baca na harai-goshi ;-)

Ne. OD Evrope sve što vidim je hala gde se tučemo ili imamo seminar i hotel.
Imam čast da sam obišao pola svijeta a vidio sam hotel.

HEHEH BIO SI I U PARIZU, JESI VIDIO AJFELOV TORANJ?
HEHE JESAM, SA BALKONA ARK D TRIJUMFA, HEHE

Grešiš Celt, novi Nexus je brutalno skup, cijena kao Note 4. G3 je znatno jeftiniji od njega.
A i drugo, taj Nexus 6 je ogroman, ČAK I VEĆI OD NOTE 4, pa ne razumijem da je nekome Note 4 velik, a on nije...
http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/motorola-nexus-6/gal/gsmarena_001.jpg

Imam i ja Nexus 5, njegova cijena je pristupačna, jer je to i moto Gugla bio, ali sad za šesticu su to promjenili, ne prave ga da bude pristupačan svima, pa ih raja pljuje. Cijena NEXUSA 6 oko 600 eura. Nikad ne bih toliko platio za njega, G3 bolji izbor.

Uskoro izlazi Flex 2, biće dobra makina.

A pišaj ga onda ako nemaš 2 sata slobodno

Imam i ja Nexus 5, njegova cijena je pristupačna, jer je to i moto Gugla bio, ali sad za šesticu su to promjenili, ne prave ga da bude pristupačan svima, pa ih raja pljuje. Cijena NEXUSA 6 oko 600 eura. Nikad ne bih toliko platio za njega, G3 bolji izbor.

vidis ti to, pojma nisam imao da se gugl posro sebi u usta sa novim nexusom.
ja kapirao da je kao i dvi do sad, neka malo varijacija na temu prethodnog uredjaja, sa ok cenom za ono sto je unutra. nisam znao da je ovoliki telefon.

necu ja vise nista da postujem na ovoj temi

Hahaha celte, jes se prepadnuo?

Dao sam na popravku IDOL 6030x.
Nisu mogli da ga poprave u zakonskom roku, bla lba, novi uredjaj.
Dobih idol 2 ololo
i 990 dinara OPA
Fala hendi

Sale, negoušiejtor si pravi!!!!

Posle pet i po godina, zamenio sam telefon, imao Nokia Xpress music 5310, sad uzeo Windows Lumia 535, prvi tačskrin kod mene. Imam ga nekih mesec dana, relativno je nov model, za one koji nisu zahtevni, ovo je sasvim solidan fon po okej ceni, 16 hiljada ga platio, radi na Windows osmici, još ni jednom nije zapucao, a poskidao sam dosta raznih aplikacija (pdf, planer, igre neke, vremensku prognozu, mape...).

Meni se u julu zavrsava ugovor sa Telenorom, produzicu najverovatnije i uzeti Lumiu 735, ako ne ispadne nesto bolje do tad... Telefon kida, a i Windows generalno. Jos mi se niko nije pozalio da zakucava i da pravi probleme, a ja par Lumia koje sam imao prilika da ,,probam" sam zatekao u besprekornom stanju sto se sistema tice iako imaju dosta aplikacija skinutih. Dobro, jeste malo komplikovaniji od Androida, ali obzirom da sam se u Android debelo razocarao, mislim da nema sile da mi sledeci telefon ne bude sa Windows-om.

Jedino je ova zadnja maska krhka i mekana, pa mu obavezno treba nekakva futrola ili zaštita, ostalo je sve na mestu. Prednja kamera 5 megapiksela, Skajp radi sjajno preko telefona, čuo se s drugarom iz Rusije, sve besprekorno radi sa dobrom konekcijom, pozivi glasni i skroz okej. Jedino je malo nepristupačno koristiti sve te aplikacije, koliko vidim, digitron ima samo osnovne operacije, sigurno treba aplikacija za nešto konkretnije, kalendar je isto malo bezveze urađen, ali ostalo je fer odrađeno za taj novac.

Има л' ко искуства са Хуавеј Асенд П7? Дјелује ми као фин телефон за цијену која му је прикачена, па ако има неко неке похвале или мане да истакне, нека пише.

ja imao p6 jebala je, uzmi sedmicu

Iskustva mojih drugara pokazuju da se P7 puno grije. Batali.

Добро, хвала на савјетима.

Zna li neko da li postoji android telefon za osobe sa slabijim vidom (opcije citanja poruka i slikanog teksta) ili se sve bazira na aplikacijama?

Povećaj font lepi, to more kapiram svaki.

Dzabe font, covek ne vidi. Slucajno ako je neko nailazio na specijalan. Pomaze i spisak aplikacija ako neko ima provereno nesto. Treba da cita i rukopis sa papira (nije na srpskom).

U pravu je Bohor (ne mogu vjerovati da sam to rekao!). Možda ima nekih "Magnifier" aplikacija, ali ne znam koliko su praktične.